خب تو همه ی جوابا رو دیدی؟؟؟؟ بعضیا نوشته بودن هست و بعضیا نه ..
بااین اوصاف اولین جوابو که دیدی پست دادی؟ هان؟
یا دلایلی بر وجود شکلاتو فلوتو و وو اینا بود و شهرم هست. بعد کجا نوشته بود فریب دادن ؟
لینکشو بفرس
![]()
خب تو همه ی جوابا رو دیدی؟؟؟؟ بعضیا نوشته بودن هست و بعضیا نه ..
بااین اوصاف اولین جوابو که دیدی پست دادی؟ هان؟
یا دلایلی بر وجود شکلاتو فلوتو و وو اینا بود و شهرم هست. بعد کجا نوشته بود فریب دادن ؟
لینکشو بفرس
![]()
How can I go to the king city in harvest moon back to nature؟؟؟؟؟؟
A1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
There is no King City in BTN, but I don't really know. They say its when you marry Elli but I don't think that's true, I think its only a rumor.
A2:
Well I heard that there are 2 cities in the game and they sayed that you got be friends with the chinese guy from the supermarket named won, but in one you can buy another farm and on the other city you can only take pictures (honestly I dont believe that much...)
A3:
Yes there is another city in this game you can go there by completing game 100\ in 3 years.there are very nice things in the king city![]()
درسته اما جوابا مختلفن
کیا موافقن؟؟؟؟
خودم کشیدمش باحاله!!!!!
مجیدجان خودتو خسته نکن اینجا تا مدرک درستو حسابی شامل: عکس ،سیو فیلم نیاری حرفت باد هواست (البته خودمم تا اینا نباشه باور نمیکنم)نارحت نشو آخه خیلیا اومدن و از این حرفا زدن تقریبا کل این 739 صفحه در مورد شهر، فلوت ،مزرعه دوم و.... بود ولی کسی به نتیجه ای نرسید ...من خودم باور دارم که پاکت استیشن و گلی که میشه باهاش سوار گاو شد هست و میشه گرفت ولی راه گرفتنشو بلد نیستیم
راستی دمت گرم فارسی تایپ کردی با این کارت قد گرفتن فلوتو رفتن به شهر حال کردم!!!!!!!!!!![]()
مي شه گفت دقيقا بحث هايي كه ما اينجا كرديم رو تمام مردم دنيا در تمام فروم هاي گين دنيا انجام دادن...
و نتيجه ، شهري در كار نيست و تمام حرف ها در مورد شهر فقط حرفه...
مگه هاروست مون چيه كه سازنده ها بخوان يك راز به اين بزرگي داخلش جا بدن!
وسعت اين بازي براي يك بازي پي اس بزرگتر از حد انتظار هست و عاقلانه نيست كه بشه دو تا شهر داخل يك سي دي پي اس جا داد...
مثلا درايور 2 كه 4 تا شهر داشت 2 تا سي دي داشت...
بچه ها من رفتم شهر
تو خواب
کسی تونسته این بطری حاوی نامهThe Gods In Heaven یا God Mapرو بدست بیاره!!!!!
این کد گیم شارکشه 12D - God Map
اکثرا هم باید اینو شنیده باشین که شما باید از همه جاهاییکه میتوانید، ماهی بگیرید تا بطری حاوی نامه The Gods In Heaven را بدست آورید. ( البته اکثراً این بطری درآبشار و حوضچه معدن زمستانی بدست می آید). با بدست آوردن این بطری مزرعه تان را آرایش دهید و تمامی مزرعه را شخم بزنید بطوریکه جز چمن و محصول چیز دیگری نباشد. وقتی تمام محصولها را در فصل بهار کاشته و مزرعه را آرایش دادید Select را زده و سپس Start را بزنید و مزرعه را کاملاً نگاه کنید و سپس دکمه مربع را بزنید تا تمام الهه های ویرانی- ترس- زندگی و الهه محبت در آسمان ظاهر شوند.
وقتی رو نامه مثلث میزنی هم همینو میگه و یه مربع تو توضیحش داره خواستم بدونم کسی تا حالا امتحان کرده یا این نامه رو گرفته؟؟؟؟؟![]()
ok بابا ن خواستیم... باز اگه تو سایتا ی انگلیسی ام چیزی ننوشته بودن که تو این حتما کسایی که به شهر رفتنو دار می زدن
ما دوستای خوبو دوست داریم....ناراحت نشدم به نظرت احترام می گذارم بازی سوالی هست در خدمتیم دو مورد pocket stion یا توپ زرد سگ یاااااااااااااااااااااااا
نه فک نکنین کم اوردم دیگه روم نمیشه بحث کنم
اقای pcsoft ام شما که کابر انجمنین چرا؟؟؟؟؟
این مدل پستا اصلا به شما نمی خوره
تشکر کردنو دوست دارم اگه دیدین به پستاتون تشکر دادم خ.شم می اد D;
چاکر همه فراموش شده ها:( harvest_moon_iman ------ harvest_moon_hasan--------mohammad Zeroo
مخصوصا رفقا: arash -------- time.shift-----رستگار وووووووووو![]()
اینکه بطریه حاوی دستور العمل پخت سیب زمینی برشتست که؟!!!!!!
اره یه god map هست یه دستو ر لعمل سیب زمینی برشته![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)