گری فلانل یه عطر با بوی خزه ای و تلخ هست (Mossy Woody) ..بوی نسبتا قدیمی ای داره(از بهترین های کلاس فوژه) ولی در عین حال جالب و با کیفیت هست..
البته همه پسند نیست و حتما باید تستش بکنید...
من قبلا یه دونه داشتم که فروختمش...
گری فلانل یه عطر با بوی خزه ای و تلخ هست (Mossy Woody) ..بوی نسبتا قدیمی ای داره(از بهترین های کلاس فوژه) ولی در عین حال جالب و با کیفیت هست..
البته همه پسند نیست و حتما باید تستش بکنید...
من قبلا یه دونه داشتم که فروختمش...
دوستان اگه منو کمک کنن خیلی ممنون میشم
خب خود 1 میلیون بهترینه تو اون سبک-هم موندگاری و هم پخش
این مدل دیزل هم یه پله بالاترش شبیه شنل آلور اسپرت میشه ولی خب همین هم خیلی موندگاری و پخشش خوبه.شاید از اونم بیشتر.اومبره لومیر (امارات) هم شبیه اینه
دیور هوم اینتنس هم یه بوی تلخ و شیرین خاص داره با پخش بوی بالا و ماندگاری بالا.حتما باید تست کنی.بیشتر برای زمستان استفاده میشه.
این بلک هم یجورایی شبیه تق هرمسه .یه بوی پوست پرتقال همراه با خاک.البته این خیلی شیمیایی میزنه.
سلام
من حدود 6 , 7 هفته پیش رویال عود و اونتوس کرید رو تست کردم ؛ کاغذ تست ها رو هم گذاشتم لای دو تا کتاب . تو این مدت هر وقت بوشون میکردم یه حال دیگه ای می شدم ! واقعا عجب بویی !
الان بوشون به نسبت کمتر شده ولی هنوز هم کاملا مشخصه . بوی اونتوس که حتی تا حدود 50 برگ این ور و 50 برگ اون ور (شاید هم بیشتر) حس میشه . حدود 2,3 هفته پیش که هر جای کتابو باز میکردی غرق بوش میشدی ! اما به نظر خودم رویال عود بوش بهتره .
البته تو این مدت همش تو کتاب بودند و کمتر بازشون میکردم . ولی باز هم فکر کنم کمتر عطری تو این شرایط بتونه این ماندگاری رو داشته باشه .
سلام
من واسه تولدِ نامزدم یه عطر خوب زنانه میخوام، تا ۱۵۰ بیشتر نمیتونم هزینه کنم، لطفا کمک کنید میخوام برند معروفی باشه
سلام دوستان،
میشه چندتا اسپری خنک و خوشبو زنانه معرفی کنید؟
اگه میشه قیمتشم بگید،
مرسی.
بیت از بربری The beat
سکرت از جیوانچی Givenchy ange ou demon le secret
CHاز کارولینا هررا
که این آخریش بنظرم خیلی عالیه و چون نزدیک فصل پاییز هستیم این عطرایی که گفتم بیشتر عطرهای گرم هستند
tommy hilifiger
و L imperatrice d&g از سری اسپری های لاو
قیمتشون هم هرکدوم 7هزار تومان هست
جفتش خنک هست و عالی![]()
سلام یه ادکلن با موندگاری بالا و بوی ملایم تند نباشه کاملا آروم و ملایم باشه .
با قیمت اگه میشه معرفی کنید
قمتش هم مهم نیست .
اما در چند رنج مختلف بگید
موندگاری بالا (= نامساوی!=) بوی ملایم و آروم!
البته وجود دارند ادکلنهای ملایمی که موندگاری خوبی دارند اما نادر هستند
Ck oneفکر کنم برای بار هزارم هست که تو این تاپیک معرفی میشه (یاد قدیما بخیر) بوی ملایم با موندگاری خوب هم زنونه هم مردونه ... دیگه بین ادوکلن هایی که داشتم چیزی یادم نمی یاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)