داداش مام میایم پدافند. پ خ دادم برات
پس فردا هممون داریم میریماااااااااااا
خداحافظ اینترنت!!!!!
داداش مام میایم پدافند. پ خ دادم برات
پس فردا هممون داریم میریماااااااااااا
خداحافظ اینترنت!!!!!
می خوام یک اسفند داوطلب برم محل تقسیم
دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن لطفا
نخیر داداش اندازتون رو میگیرن بعدش بهتون لباس میدن اگه هم کسی خواست درست کنه توی همون پادگان خیاط داره مال ما اینجوری بود (هاشمی نژاد نیشابور)
واسه چی میخوای بری؟ برو از الان بگرد یه جایی واسه امریه پذیرش بگیر. اونم نشد برو سپاه
من اول اسفند عازمم.افتادم نیروی انتظامی.اما اگه اردیبهشت اعزام میشدم هم امریه هم سپاه میتونستم جور کنم ولی نشد که نشد ...![]()
دوست عزیز حرفت درست ,
از کجاش بگم اخه
من الان کارت سبز (دوره تکمیلی دارم ) اعزامم هم افتاده اول اردیبهشت ولی بخاطر بد شانسی و شایدم کوتاهی دانشگاه سنوات خوردم
امروز رفتم سپاه میگن چون سنواتی داری نمی تونی از کارت تکمیلی استفاده کنی
امریه هم هر سال شهرمون رشته من (الکترونیک ) رو قبول میکردن ولی امسال باز از بد شانسیم تو استان فقط یه شهر الکترونیک برمیداره اونم یه نفر
خلاصه با این اوصاف دیگه بریدم حداقل پس فردا برم یه دو ماه جلو بیفتم مهم نیست کجا و چه ارگانی خدمت کنم
آها همون قضیه مگس و 2 و 20 !!! داداش شما خفن بدشانسی
شما برو نظام وظیفه ببین کاری میتونی بکنی ولی پس فردا اعزامه، فکر نکنم به جایی برسی
شما که رفتی سپاه به شما گفتن سنوات داری نمی تونی پذیرش بشی یا اینکه دوره تکمیلی به دردت نمی خوره ؟ چون اگه فقط بحث بر سر سوخت شدن دوره تکمیلی هست اشکالی نداره شما پذیرش سپاه رو بگیر دوماه آموزش می بینی بعد 15 ماه نسبتا راحت خدمت میکنی
اره
امروز رفتم سپاه مدارکم رو بردم
گفتم امدم مدارک دوره تکمیلی رو بدم که با سپاه اعزام بشم
گفت چون سنواتی داری نمیشه ,یعنی پذیرش نمی کنند , دوره تکمیلی هم ظاهرا به درد نمی خوره
رفتم نظام وظیفه منو فرستادن دانشگاه
کلی راه و رفتم یه روز تو اتوبوس بودم دانشگاه میگه ما کاری نمی تونیم بکنیم باید نظام وظیفه درست کنه
بیخیال شدم دیگه
سلام
از دوستان کسی هست که مثل من برای سرباز معلمی ثبت نام کرده باشه و اول اسفند هم تاریخ اعزامش باشه ؟؟؟؟؟
من امروز رفتم آموزش و پرورش می گن جواب پذیرش بعد از عید میاد . بهشون می گم من پس فردا اعزامم ، می گن نمی خواد بری گفتم اگه نرم غیبت می خورم ،گفت آموزش و پرورش چه قبول بشی چه نشی خودش غیبت شما رو موجه می کنه ، بعد رفتم نظام وظیفه اونجا بهم گفتن اگه نری ما برای شما غیبت می زنیم و باید بری و هیچی راجع به اینکه آموزش و پرورش غیبت رو موجه می کنه نمی دونست بعدش بهم گفت برای اینکه مطمئن بشی برو میدان سپاه تهران بپرس
کسی هست شرایطش مثل من باشه ؟؟؟؟؟؟ باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
کسانی که برای سرباز معلمی ثبت نام کردن از آموزش و پرورش نامه یا مدرکی گرفتن که مشخص کنه ثبت نام کردن به من که هیچی ندادن.
سلام
شما برو آموزشیت رو بعدا که امریه ات جور شد وسط سربازی میشی امریه![]()
من اقدام کرده بودم اما جوابش ۵شنبه اومد.به ما هم گفتن اگه تا موقع اعزام جوابش نیاد غیبت نمیخورین و خودمون با هماهنگی نظام وظیفه بهتون برگه سبز با تاریخ اعزام جدید میدیم.
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)