تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 739 از 1746 اولاول ... 23963968972973573673773873974074174274374978983912391739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,381 به 7,390 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با این حرفت سیلورارو با برونزا خورد کردی 1% هم پلیر بودن کسی به گلد یا... بودنش ربط نداره اینا 100% به چنس مربوط میشه که با چه تیمی بیافتی
    چطور میگی ربط نداره؟ یعنی یه پلیری که 40 تا گیم Streak وین داره با مایی که بزور 4 تا پشت هم گرفتیم یکیه؟؟؟؟ کسایی که رانک گلد به بالا هستن نتشون قطع هم بشه با dial up خودشون رو کانکت میکنن
    برقشون بره موتور برق روشن میکنن!!! حالا طرف برای شادی میاد رانک چنان فید میده که 5v1 نمیشه طرفو زد ! ولی توی رانک های بالا طرف اینقدر بازی بلد بوده که تونسته خودشو به اون رانک برسونه و برای اینکه پایین نیفته بیشتر تلاش میکنه توی گیم ، پس فرق داره داداش من دی

2. 4 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

چطور میگی ربط نداره؟ یعنی یه پلیری که 40 تا گیم Streak وین داره با مایی که بزور 4 تا پشت هم گرفتیم یکیه؟؟؟؟ کسایی که رانک گلد به بالا هستن نتشون قطع هم بشه با dial up خودشون رو کانکت میکنن
    برقشون بره موتور برق روشن میکنن!!! حالا طرف برای شادی میاد رانک چنان فید میده که 5v1 نمیشه طرفو زد ! ولی توی رانک های بالا طرف اینقدر بازی بلد بوده که تونسته خودشو به اون رانک برسونه و برای اینکه پایین نیفته بیشتر تلاش میکنه توی گیم ، پس فرق داره داداش من دی
    عجب من دارم از نظر رفلکس میگم نه از نظر afk شدن کسایی رو دیدم و کسایی رو میشناسم که برونز3 هستن اما بازیشون از دیاموند 3 بهتره مهم اون رفلکسه طرفه نه گلد بودنشمن خودم از 100تا گلد بهتر بازی میکنم ماهی یه بار لاین خودمو میبازم اما چه فایده وقتی بقیه میرینن به بازی که نیمتونم از برونز بالاتر بیام در صورتی که یکی شانسی میره گلد میشه هیچیم بازی بارش نیست در کل هدف لذت از بازیه اگه لذت میخوای رنک نری بهتره
    Last edited by GL & HF; 27-07-2013 at 00:39.

4. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

هااااااا حالا فک کن 4 تا پلیر اینجوری که گفتی
    1 نوب که بازی به ت.. شم نیست میفته باهاشون
    عجب من دارم از نظر رفلکس میگم نه از نظر afk شدن کسایی رو دیدم و کسایی رو میشناسم که برونز3 هستن اما بازیشون از دیاموند 3 بهتره
    اره دیگه
    یارو چلنجره میاد یه اکانت میسازه واسه اسمارف وقتی برنزه 3 میشه بازیش از دایموند 3 هم بهتره
    من خودم از 100تا گلد بهتر بازی میکنم
    نمی فهمم
    یعنی 1 به 100 که اون 100 نفر گلد باشن (پلت و دایموند و سیلور و ... نه حتما گلد) میزنی و می بری !!!
    همم

در کل هدف لذت از بازیه اگه لذت میخوای رنک نری بهتره
    اینو موافقم
    ولی لذتی که پرومو هاتو میبری مثلا گلد یا پلت میشی ....

6. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: سپهر 
    من 6 تا رنک تا حالا رفتم 4 تاش 4 به 5 یکی هم 3 به 5 یکی هم 5 به 52 بودیم با یوریک رفته بودم من تاپ میکشتم بات دبل میگرفتن خلاصه انقده فید کردن وین بات و که باختیم کلا loos rate ام 100 %

================================================== ===================================
    وضعیت ranked این روزها

محتوای مخفی: When God created human beings 

Last edited by avator20002000; 27-07-2013 at 02:22. دليل: عکس Broken شده بود

8. 14 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه
    Match making rating
    به نسبت برد و باخت
    یا سطح بازی کرن
    مثلا تاحالا چندتا بازی رو کری کردی یا وقتی میبازی فید دادی یا نه و غیره

والا باید با خودش صحبت کنم
    من فقط می دونم کارش اینه
    تقریبا یه چیزی مایه s2 فکر نمی کردم دیگه اینا لحاظ کرده باشن
    الان این جا مشخصات من کلا بقیه موارد کجا باید ید تو پروفایل میزنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اقا اینارو ولش بنده silver بازی میکنم با هزار بد بختی 3 تا victory گرفتم این LP هارو به من داد,8و6و8 نه من از شما میپرسم 6؟؟؟؟؟؟!!!! آخه حداقل LP مگه 8 نیست چطوری 6 تا LP فقط داد,حالا بماند که حداقل LP هارو به من داد درد بزرگتر اینه که بازی 4ام رو باختم و تمام 22 LP رو از من گرفت نه من از شما میپرسم با این اوصاف میشه رفت division بالاتر کلا من دیگه زیاد رنک نمیرم بجاش normal draft pick میرم این جوری روان آدم آرامش بیشتری داره اگه ببازی هم زیاد حرص نمیخوریبه شما هم همین کارو پیشناهاد میکنم

11. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان بنظرتون من کار درستی میکنم فقط دارم rune میخرم؟یا صبر کنم 6300 بشه یه چمپی چیزی بخرم؟

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

دوستان بنظرتون من کار درستی میکنم فقط دارم rune میخرم؟یا صبر کنم 6300 بشه یه چمپی چیزی بخرم؟
    بهترین کارو میکنی بزار rune های ap و ad ت کامل بشن بعد برو سراغ چمپ خریدن .

14. این کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

اقا اینارو ولش بنده silver بازی میکنم با هزار بد بختی 3 تا victory گرفتم این LP هارو به من داد,8و6و8 نه من از شما میپرسم 6؟؟؟؟؟؟!!!! آخه حداقل LP مگه 8 نیست چطوری 6 تا LP فقط داد,حالا بماند که حداقل LP هارو به من داد درد بزرگتر اینه که بازی 4ام رو باختم و تمام 22 LP رو از من گرفت نه من از شما میپرسم با این اوصاف میشه رفت division بالاتر
    MMR ت پایینه
    باید ببریش بالا
    تقریبا یه چیزی مایه s2 فکر نمی کردم دیگه اینا لحاظ کرده باشن
    الان این جا مشخصات من کلا بقیه موارد کجا باید ید تو پروفایل میزنه
    45 وین 68 لوز
    خیلی بده که
    ریتینگتو ترکوندی داداش من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •