نظر من:
بهترینش سیگیت اسلیم هست چون بدنه ی فلزی داره و از همه باریکتره. هارد داخلش رو راحت میشه گذاشت واسه لپتاپ. بقیه اینطور نیستن
نظر من:
بهترینش سیگیت اسلیم هست چون بدنه ی فلزی داره و از همه باریکتره. هارد داخلش رو راحت میشه گذاشت واسه لپتاپ. بقیه اینطور نیستن
این سیگیت اسلیم پیدا میشه تو بازار ؟
سلام مجدد .
عطا جان نظرتون برام مهمه شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
سلام آقا عطا
لطف میکنی روشی که برای
اتصال بیش از 1 هارد اکسترنال WD بر روی PC گذاشته بوید رو دوباره بذارید
سلام .
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك منظورتان هست ؟
بله منظورم همین بود
ممنون
سلام عطا جان تفاوتWestern Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB و Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB توی چیه؟ این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟ ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟ ممنون
سلام .
هم Elements دسکتاپی موجود هست و هم Elements پرتابل . فرض میکنم منظور شما همان مدل پرتابل هست .
به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد . هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مشخصات يكساني هم دارند و براي سازنده به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .
در مورد Shock Sensorـها بعضیها معتقدند كه این سنسورها به محض شناسایی شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند (هد در Head parking و موتور هم خاموش) تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت و موقعیت Head ها را تصحیح و تنظیم میکند .این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟
اگر بودجه کافی دارید ultra را انتخاب کنید در غیر اینصورت Elements هم کفایت میکند .ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟
ممنون از اطلاعاتت من تا حالا فکر می کردم تفاوت توی بدنه هست و از وجود کنترلر VCM برای رفع شوک خبر نداشتم.
هارد قبلیم سیگیت گوفلکس متأسفانه خراب شده و بد سکتور گرفته و داره منو می ترسونه و می خوام تا اطلاعاتم نپریده یه پرتابل دیگه بخرم. بد نیست وسترن رو تجربه کنم ببینم چجوریه
ممنون![]()
عطا جان کدومش بهتره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)