سلام
بله تا حدود 23 مگ ساپورت میکنه خطتتون ( در حالت ایده آل )
اما 10 مگ رو کامل ساپورت میکنه
سلام
بله تا حدود 23 مگ ساپورت میکنه خطتتون ( در حالت ایده آل )
اما 10 مگ رو کامل ساپورت میکنه
با سلام
سرویس 10 مگ عید تا عید خریدم خطمم dlc نیست و تا 12 مگ میکشه اما مخابرات روی 2 مگ برام بسته
من شهرستان هستم باید چیکار کنم برای بالابردن سرعت؟
با سلام
از کجا می شه فهمید که مخابرات سرعت رو روی چند بسته؟
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
درود بر شما سرعت را روی عددی مشخص بسته نمیشود بلکه مقدار پورت شما بر اساس ضریب اشتراک و پهنای باند منطقه سرعت دقیق شما را مشخص میکند در عکس قبلی که فرستادید مقدار پورت شما روی 2 مگ است و در بهترین حالت دانلود با IDM سرعتی معادل 240 در اختیار شما قرار میدهد...
Last edited by nini bad; 25-07-2014 at 12:36.
درود بر شما ...
انتخاب طرح سلیقه ایی است مودم های مخابرات huawei هستند در طرح کمپین جدید سرعت ها تا 5 مگ محدود است در طرح عید ولایت سرعت ها تا 10 مگ باز هستند و شامل شبانه رایگان میباشند... پیشنهاد میشود اگر مودم نیاز ندارید طرح های بدون مودم را انتخاب کنید.
مودم وای فای اگر USB داشته باشد می توان دانگل 3G به آن متصل کرد و به صورت وای فای اینترنت را اشتراک گذاری کرد مودم های همراه 3G وایرلس هم وجود دارند ... مثل : Huawei E5336 3G Modem mobile Wifi وTP-Link 3G Mobile Portable Wi-Fi Modem Router M5350
اول وضعیت نویز خط خودتان را بررسی کنید ... پیشنهاد میشه فردا به مرکز مخابراتی منطقه خودتان بروید و موضوع را پیگیری کنید.
بچه ها طرح زرین شنابه رایگان داره الان ؟
قیمت مودم dlink 2730u چند هست و ایا خوبه ؟
طرح زرین شبانه رایگان ندارد ...
قیمت این مودم بین 65 تا 80 هزارتومان است برای استفاده معمولی مودم مناسبی است.
با سلام به دوستان
من طرح عید تا عید مخابرات رو دارم که 20 گیگ هم ترافیک اولیه داره.میخواستم ببینم این شبانه 2 تا 7 که گفتن 90 درصد تخفیف داره چه طوری اعمال میشه توی این طرح؟! یعنی مثلا بعد از اتمام 20 گیگ اعمال میکنن؟ یا اینکه همین الان هم که ترافیک 20 گیگ هنوز موجود هست اعمال میشه؟ چه طوری اعمال میشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)