در مورد ثبت نام چه کار باید کرد؟
در مورد ثبت نام چه کار باید کرد؟
Last edited by faded; 14-09-2012 at 12:56.
خب یعنی فقط همون سراسری رو ثبت نام کنم کافیه و قبل تکمیل ظرفیت لازم نیست علاوه بر سراسری توی اولویت دوم آزاد هم ثبت نام کنم؟به عبارت دیگه لازم نیست موقع تکمیل طرفیت حتما دانشجوی آزاد باشیم؟
این انتقالی برای مکانیک مشهد که کم طرفدار نداره هم راحت جور میشه؟این طور که همه مشهدیا میانکجای سایت آزاده؟من این خبرو یافتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیات انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی/ شرایط مهمانی دختران
که نوشته:
یعنی این قوانین راحت فکر کنم شامل حال ما نمیشه درسته؟تبصره 5:
این بخشنامه فقط یکبار برای متقاضیانی که تقاضای خود را از تاریخ پانزدهم تیر سال 1391 تسلیم کنند قابل بررسی است و شامل دانشجویان جدید الورود در مهر 1391 و بعد از آن نمیشود.
خیلی ممنون.![]()
سلام. جواب سوال اولت : هر كدوم از رشته هارو كه ترجيح ميدي بخوني ثبت نام كن. ببين كدومو دوست داري. اوني كه سراسري قبول شدي يا انتخاب دوم ازاد. چون ممكنه تكميل ظرفيت قبول نشي. به اونجاشم فكركن كه شايد تكميل ظرفيت قبول نشي. اصلا لازم نيست دانشجوي آزاد باشي. چه جوري ميخواي جفتشو ثبت نام كني. آزاد ترم اول شهريه ي 2 ترم اول رو ميگيره ازت بعد ميزنه و تكميل ظرفيت قبول ميشي و اونجا ام بايد شهريه 2 ترم رو بدي. حيفه. ريسك نكن.
اين تبصره اي كه يافتي من اصلا منظورشو نفهميدم. چه جوري 15 تير 91 تقاضا بدن؟ اون موقع كه بچه ها اصلا كنكور آزاد رو ندادن. وقتي نتايج نيومده چه جوري تقاضا بدن؟!!! مسخره نيست يه كم؟ خب شما كه نميتوني سر كلاس نرفته انتقالي بگيري. بايد يكي دو ترم بري بهد درخواست بدي. در واقع دو ترم. ببين الان تو ورودي امسال هستي مثلا. بايد دو ترم بري تير سال بعد درخواست بدي براي انتقالي. يعني بايد يه سال غربت رو تحمل كني ديگه!!! چاره اي نيست.
اميدوارم تونسته باشم جواب سوالتو بدم. موفق باشي.
نه خب اگه لازم نیس که دو جا ثبت نام نمیکنم گفتم بعد آزاد گیر نده باید ثبت نام میکردی تا بتونی تکمیل ظرفیت شرکت کنی![]()
ئه کاش میشد ، یه سال هم سخته : دی ولی بازم بهتر از هیچه.
آره خب ولی تهش نوشته:
یعنی برای ما جدیدالورودا نگفته ، برای ورودی های سال های قبل گفته 15 تير 91 و برای ماها دیگه اجرا نمیشهشامل دانشجویان جدید الورود در مهر 1391 و بعد از آن نمیشود.یعنی برداشتنش مثل اینکه
البته این طور که من از اون لینک خبری فهمیدم.اشتباهه؟چون مستقیم گفته "شامل دانشجویان جدید الورود در مهر 1391 و بعد از آن نمیشود."
تو سایت دانشگاه آزادم نفهمیدم کجاش نوشته.
ممنونم![]()
من همين چند هفته قبل توي سايت آزاد ديدم كه نوشته بود : آسان شدن انتقالي براي دانشجويان. الان كه يه قسمت سايت كار نميكنه كلا. جاهاي ديگه رو هم ديدم اما نبود. احتمالا برداشتن از روي سايت. نگران نباش. اينارو چك كن:
azmoon.net azmoon.com azmoon.org بالا خره يه چيزي اينجاها ميابي. براي انتقالي ميتوني بهانه ي تك فرزند بودن بياري(اگه هستي) يا تك والدي بودن يا شرايط خانوادگي يا مشكل مالي. يه بهانه بيار. حتما ميشه. اميدوارم بشه.![]()
سلام
یکی از دوستام مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه ازاد خمینی شهر قبول شده میخواد بدونه شهریه هر ترمش چقدر در میاد؟
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمک کنه
دوستان قانون رزرو هنوز هست.؟
سلام یکی از دوستانم دانشجوی دانشگاه آزاد تهران جنوب هستش و دو ترم متوالی مشروط شده...آیا اگر این ترم مشروط بشه اخراج میشه؟!چطور انتخاب واحد کنه که خطر مشروطی نداشته باشه....??
سلام کسی میدونه تو ازاد چند ترم میشه مرخصی گرفت ؟ بعدش که تعداد مرخصی هات تمام شد از دانشگاه اخراج میشی یا میتونی ادامه بدی؟
سلام
ببخشید من 2 تا سوال داشتم :
ارشد آزاد اقتصاد شیراز قبول شدم
1. اگر کسی ترم اول رو مرخصی بگیره و ترم دوم رو بعد بیاد انصراف بده سال بعدش باز میتونه ارشد آزاد امتحان بده ؟
2.اگر کسی 1 یا 2 ترم مرخصی بگیره میتونه مشمول قانون رتبه اول ها بشه ؟(کلا چه کارشناسی چه ارشد )
ممنون ازتون
Last edited by brad pitt; 12-09-2012 at 16:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)