[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که زده تولیدش قطع شده.
اینجا که زده تولیدش قطع شده.
دوست عزیز شاید اینجا واقعا" پاتوق تبلیغاتی خیلی ها شده ولی چیزی که هست اینه که هرکس به دیده های خودش اعتماد کنه و حرفهای دوستان رو با سند و مدرک و دیده هاش بپذیره .
من خودم توی بحث tv ، پنل ژاپنی و کیفیت تصویر و خدمات خیلی برام مهمه و با توجه به تجربیاتی که یه مدت طولانی داشتم هیچ وقت حاضر نیستم از دوام و کیفیت تصویر lg و samsung و یا ... صحبت کنم و خوشحالم که سطح آگاهی دوستان اینجا داره بیشتر میشه و با محصولات ژاپنی آشنا میشن .
تلوزیون خداییش فقط پاناسونیک منتها باید حرفه ای باشید که اباهت و کیفت تصویر پاناسونیک رو متوجه بشید
مثل تفاوت لندکروز و سانتافه
سلام
ex720سونی خیلی بهتر هست. کیفیت تصویر سونی رو با lg مقایسه کردن یکم بی انصافیه رها جان![]()
مدل 40M5400X شارپ lcd ای 40 اینچ با پنل ژاپنی و دارای گیرنده دیجیتال داخلی و3تا hdmi و full hdو قابلیت کاهش مصرف انرژی و قابلیت پخش divx و ... قیمتش فکر کنم حدود 950 تومنه و چون dvbt داخلی داره به نظرم مناسبه .
به نظر من اگه کیفیت تصویر و مرغوبیت پنل برات مهمه با 1500 یه پلاسمای خوب و یا تلویزیون 3D خوب نمیتونی بخری ولی میتونی lcd یا led خوب 2D و حتی مجهز به dvbt داخلی بگیری.
دوست عزیز دیده شده پستهای شما معمولا در جهت کوبیدن برندهای خاصی و جانبداری نا منصفانه هست لطفا از این به بعد به این شیوه پست زدن ادامه ندین , ضمنا در مورد آی دی تون هم مسائلی مطرحه که در دست رسیدگی هست.
-------------------------------------------------------
با تشکر تیم مدیریت انجمن لوازم صوتی و تصویری
Last edited by *Alucard*; 07-02-2012 at 16:15.
من یه لینک دیدم که برای 42 اینجش مصرف 103 وات و زده بودکه طبعا اشتباهه ..
باید یه لینک دقیق پیدا کنم..
باید حدود 300 وات باشه
3 تا تی وی ؟!
این لینک زیر هم دقیقا مشابه سوال شما در فروم هست که 6 صفحه ای سوال جواب شده ، برای آگاهی بد نیست
نکته مهمی که من تونستم در بیارم این بود که این 3 بعدی ها 3D Ready هستند و برای نمایش 3 بعدی شرایط خاصی داشته باشند..
در اخر هم به نظرم میشه یه 42 پلاسما معمولی مثل pt3510 تهیه کرد با حدود 700 تومن
چون از ابتدا هم یادمه میخواستید تا 800 هزینه کنی
برای سایز 50 هم
این هم لینک pk550r با قیمت مشابه pw3500
به نظرم با این تغییر دامنه قیمت از ابتدا سوال و نیاز دقیقتون رو مطرح کنید نتیجه بهتری خواهد داشت انشاالله
Last edited by AMIRHJ; 07-02-2012 at 16:02.
alucard عزیز من قصد کوبوندن برند خاصی رو ندارم فقط به نظرم میاد گاهی اوقات مدلهایی که با هم مقایسه میشن در یه سطح نیستن. بهرحال ممنونم از تذکرتون و از این به بعد نظراتم رو مثل سایر دوستان علاقه مند به برندهای دیگه ناواضح اعلام می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)