1سوال اگر من با جف بعنوان مثال فریمور c6رو روگوشیم نصب کنم بعد اگر خوشم نیومد میتونم گوشیمو ب حالت اولش برگردونم؟ینی بعد دوباره به راحتی بتونم آپدیتش کنم و dead نشه؟
1سوال اگر من با جف بعنوان مثال فریمور c6رو روگوشیم نصب کنم بعد اگر خوشم نیومد میتونم گوشیمو ب حالت اولش برگردونم؟ینی بعد دوباره به راحتی بتونم آپدیتش کنم و dead نشه؟
سلام
منظورتون فریمور پورت شده c6 برای 5800 هست دیگه؟بله می توانید گوشی را به آخرین اپدیت فریمور برگردونید،فقط باید فایل های آپدیت را داشته باشید و ببینید که فریمور پورت شده بر روی چه ورژنی از فریمور 5800 قرار گرفته.
به بخش درخواست نرم افزار مراجعه کن!
یا اینکه برنامه Blck لیست نسخه کرک شده رو بگیر.....یا ساینش کن.
میشه کامل تر توضیح بدی؟
با اجازتون اینجا گفتم ک نرم افزارایی ک معرفی میشه مربوط به 5800باشه و نصب شه روش
چی رو کامل تر توضیح بدهم؟؟برو به انجمن های موبایل(اگه ادرسشون را خواستی پ.خ بده تا برات بفرستم)
و در قسمت فریمور همه چیز را توضیح دادند.
بای
آقا زیر دیپلم بگو
آره چنتا از آدرساشونو بگو
آخه یکی از دوستام c6 داره و پروداکتشو عوض کرد و حالا دیگه اپدیت نمیشه و گوشی خارج از سرویس نوکیا قرار میگیره و نوکیا ساپورتش نمیکنه و همچنین میگن dead میشه
یک آدرسیو بده یا خودت از سیر تا پیازشو توضی بده
بعدم کدوم فریمور بهتره
الانم گوشیم آخرین ورژن هست ینی همون 52.0.007
و custom version:52.0.007.c01.01
چطور برنامه را ساین کنم تا بتوانم انرا نصب کنم
گوشی من 5800
برنامه موردنظر من 3extra icons
آقا 5 سوال تفاوت این RM-356 RM-427 RM-428در چیه؟
راستی چطور میشه 1 آپدیت از کل فریمور گوشیم بگیرم؟
و دیگه اینکه چطور میشه فریمور گوشیمو با همین پروداکت خودش از نوکیا دانلود کنم؟
و دیگه اینکه این مود هایی ک میگن مثلا فلان چیز و قابلیت به گوشی اضافه میشه چطوری با اضافه کرد؟مشکلی در آپدیت کردن گوشی در آینده ایجاد نمیکنه؟
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
به این آدرس برو اونجا توضیح کامل دادن تو صفحه ی اول گفتگو
باید با زدن *#06# توگوشی عددیو ک بهت میده رو با مدل گوشیت تو همین ادرس بدی به بچه ها و.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
سلام خدمت عزیزان
من دوتانرم افزار میخاستم یکی این که بتونه بعضی شماره های مزاحم رو blockکنه و وقتی ک اون شماره ی خاص رو در برنامه قرار دادم دیگه گوشیم زنگ نخوره
دوم اینکه همچنین اگر اس ام اس ازون شماره اومد نگیره و ÷اکش کنه ینی من ازون شماره ای ک ست میکنم اس ام اس وتماس دریافت نکنم
کسی چنین نرم افزاری سراغ داره؟
لطف کنین نرم افزاری بزارید که محدود نباشه و چند روز کار نکنه فقط ینیtrial نباشه
سلام دوستان گرامی ...
یه سوالی داشتم :
وقتی که میخوایم یه Access Point جدید از نوع Internet رو برای گوشی تعریف کنیم یه سری تنظیماتی داره که برای بعضی دسترسی ها باید اعمال بشه ! ...
توی Option در بخش Advanced settings دو مشخصه IPv4 settings و IPv6 settings هستند که نمیدونم به جای اینها باید چی واردم کنم ؟ ... خواهشا اگه کسی هست که بدونه جریان چیه یه توضیحی بده ...
ممنون ...
یعنی دسترسی من به اینترنت با گوشی با Wireless میسّر میشه که بعد از وارد کردن Proxy server address و Proxy port number مسلما باید وصل بشه ولی متاسفانه نمیشه ! ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)