تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 739 از 1042 اولاول ... 239639689729735736737738739740741742743749789839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,381 به 7,390 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شاتل با طمعي كه واسه پر كردن جيبش كرده آبرو واسه خودشو اسمش باقي نگذاشته

داره خودمونی میشه G_M_Sarmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام. من یه چندوقتیه که با این سرعت دایل آپ اعصابم به هم ریخته. اول تصمیم گرفتم ADSL بگیرم ولی متوجه شدم که روی خط تلفنم (مرکز مخابرات جماران-پیش شماره 2229)نمیشه. یعنی شاتل گفت از مخابرت استعلام کرده. البته من خودمم مراجعه کردم و مخابرات همینو گفت. حالا تصمیم گرفتم وایرلس بگیرم. لطفا دوستان راهنمایی کنن که از کجا بگیرم که از همه نظر خوب باشه. در ضمن دانشجو هم هستم. دلم میخواهد حداقل 512 بگیرم. البته قیمتش هم برم مهمه.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشتباه شد !!
    Last edited by Mr.Pooya; 21-11-2010 at 21:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام. من یه چندوقتیه که با این سرعت دایل آپ اعصابم به هم ریخته. اول تصمیم گرفتم ADSL بگیرم ولی متوجه شدم که روی خط تلفنم (مرکز مخابرات جماران-پیش شماره 2229)نمیشه. یعنی شاتل گفت از مخابرت استعلام کرده. البته من خودمم مراجعه کردم و مخابرات همینو گفت. حالا تصمیم گرفتم وایرلس بگیرم. لطفا دوستان راهنمایی کنن که از کجا بگیرم که از همه نظر خوب باشه. در ضمن دانشجو هم هستم. دلم میخواهد حداقل 512 بگیرم. البته قیمتش هم برم مهمه.
    وايرلس كه نداريم
    اوضاع ويمكس هم اصلا تعريفي نداره

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

وايرلس كه نداريم
    اوضاع وايمكس هم اصلا تعريفي نداره

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

البته شاتل فقط سرعت روزانش خوبه و شبانش بعد از دانلود حجم مشخصی محدود میشه می تونید برای اطلاعات بیشتر پستهای آخر تاپیک شاتل رو بررسی کنید.
    اتفاقا عزیز دلم الان قدت شاتل در شبانه هست ... صبا واقعا فاجعه هست در شبانه ... نذارید یسری مسایل بگم ..
    شاتل سابقش کمتره ولی بروز تره ...تکنسین های قوی تری داره ...صبا فقط نان سابقشو میخوره و ساختار بزرگترش ...
    من تعصبی ندارم الان دوستایی که صبارو گذاشتن توی کاسه من خودشون دارن نهایت لذت از شاتل میبرن ...البت بگم خیلی سابقه دارن و بیخود صبارو ول نکردن ...

صبا دیگه به ماکزیمشش رسیده الان هر کی بخواد خطشو جمع کنه باید اژانس انرژی اتمی اروپا و سازمان ملل و از وزیر شرکت نفت و توابعش اجازه بگیره(شوخی نیست میخواد جمع کنه)
    همه دارن در میرن !!! ولی من هستم هنوز امیدوارم مسولین صبا تا صدای رقبای توی ساختمان دفترشون نشنیدن که با صدای بلند درب خروج بهشون نشون میدن خودشون یفکری بکنن ...با ماستمالزیشن یه مدت میشه گولمالسیون کرد ملتو ولی بعدش جنبش های ازادی بخش زیادی بر میخیزید و با یک سونامی صبارو به سرنوشت شرکت ف .... دچار میکنه ...

من فقط میگم امیدوارم که نخندن صبایی ها ...اگه راست میگن چرایه بیچاره کهدو روز اکانت دیر شارژ میکرد خطش برمیداشتن ولی حالا بایدبره التماس کنه:
    من نمیخوام بخاطر خدا قطعش کنید !
    هان چرا ؟ یکی بگه دیگه ؟

غرور بیش از حد باعث سقوط هست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان برای کسی که تازه به محل سکونت جدید منتقل شده و قصد دریافت اینترنت adsl داره، برای قبض تلفن چه کار باید کرد؟
    از نفر قبلی در اون محل قبضی نمی‌توننین بگیرین؟ اگرنه باهاشون قضیه رو درمیون بذارین شاید بدون قبض قبول کنن..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان برای کسی که تازه به محل سکونت جدید منتقل شده و قصد دریافت اینترنت adsl داره، برای قبض تلفن چه کار باید کرد؟
    از مرکز شاید بتونی قبض المثنی بگیری ولی جدیدا مثل اینکه دیگه نمیدن می خوان تو کاغذبازی صرفه جویی کنند.با این حال یک زنگ به امورمشتریکن مرکز مخابراتیتون بزن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو منطقه قلهک هستم و تحت پوشش مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره 2200
    کسی هست که بتونه بگه تو این منطقه ADSL با سرعت خوب از کدوم سرویس میتونم استفاده کنم.
    این رو هم بگم که من بیشتر صفحات معمولی و دانلودهای کم حجم دارم

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اتفاقا عزیز دلم الان قدت شاتل در شبانه هست ... صبا واقعا فاجعه هست در شبانه ... نذارید یسری مسایل بگم ..
    شاتل سابقش کمتره ولی بروز تره ...تکنسین های قوی تری داره ...صبا فقط نان سابقشو میخوره و ساختار بزرگترش ...
    من تعصبی ندارم الان دوستایی که صبارو گذاشتن توی کاسه من خودشون دارن نهایت لذت از شاتل میبرن ...البت بگم خیلی سابقه دارن و بیخود صبارو ول نکردن ...

صبا دیگه به ماکزیمشش رسیده الان هر کی بخواد خطشو جمع کنه باید اژانس انرژی اتمی اروپا و سازمان ملل و از وزیر شرکت نفت و توابعش اجازه بگیره(شوخی نیست میخواد جمع کنه)
    همه دارن در میرن !!! ولی من هستم هنوز امیدوارم مسولین صبا تا صدای رقبای توی ساختمان دفترشون نشنیدن که با صدای بلند درب خروج بهشون نشون میدن خودشون یفکری بکنن ...با ماستمالزیشن یه مدت میشه گولمالسیون کرد ملتو ولی بعدش جنبش های ازادی بخش زیادی بر میخیزید و با یک سونامی صبارو به سرنوشت شرکت ف .... دچار میکنه ...

من فقط میگم امیدوارم که نخندن صبایی ها ...اگه راست میگن چرایه بیچاره کهدو روز اکانت دیر شارژ میکرد خطش برمیداشتن ولی حالا بایدبره التماس کنه:
    من نمیخوام بخاطر خدا قطعش کنید !
    هان چرا ؟ یکی بگه دیگه ؟

غرور بیش از حد باعث سقوط هست !
    خب کسی که میگه شاتل شبانش خوب نیس خب حتما داره استفاده میکنه میدونه دیگه من خودم با 2مگ شبا فقط 1.5 گیگ دانلود میکردم (باید حدود 5~4 گیگ دانلود کنه)تازه وضع من خوب بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه سوال دارم:

دوستم adsl گرفته وقی میخواد با --- وصل شه 5 ثانیه بعد --- قطع میشه در واقع دیسی میشه. ولی با دایال آپ مشکلی نداره.

مشکل از isp هست یا باید تنظیمات خاصی انجام بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •