شاتل با طمعي كه واسه پر كردن جيبش كرده آبرو واسه خودشو اسمش باقي نگذاشته
شاتل با طمعي كه واسه پر كردن جيبش كرده آبرو واسه خودشو اسمش باقي نگذاشته
دوستان سلام. من یه چندوقتیه که با این سرعت دایل آپ اعصابم به هم ریخته. اول تصمیم گرفتم ADSL بگیرم ولی متوجه شدم که روی خط تلفنم (مرکز مخابرات جماران-پیش شماره 2229)نمیشه. یعنی شاتل گفت از مخابرت استعلام کرده. البته من خودمم مراجعه کردم و مخابرات همینو گفت. حالا تصمیم گرفتم وایرلس بگیرم. لطفا دوستان راهنمایی کنن که از کجا بگیرم که از همه نظر خوب باشه. در ضمن دانشجو هم هستم. دلم میخواهد حداقل 512 بگیرم. البته قیمتش هم برم مهمه.
اشتباه شد !!
Last edited by Mr.Pooya; 21-11-2010 at 21:49.
وايرلس كه نداريم
اوضاع ويمكس هم اصلا تعريفي نداره
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
وايرلس كه نداريم
اوضاع وايمكس هم اصلا تعريفي نداره
اتفاقا عزیز دلم الان قدت شاتل در شبانه هست ... صبا واقعا فاجعه هست در شبانه ... نذارید یسری مسایل بگم ..
شاتل سابقش کمتره ولی بروز تره ...تکنسین های قوی تری داره ...صبا فقط نان سابقشو میخوره و ساختار بزرگترش ...
من تعصبی ندارم الان دوستایی که صبارو گذاشتن توی کاسه من خودشون دارن نهایت لذت از شاتل میبرن ...البت بگم خیلی سابقه دارن و بیخود صبارو ول نکردن ...
صبا دیگه به ماکزیمشش رسیده الان هر کی بخواد خطشو جمع کنه باید اژانس انرژی اتمی اروپا و سازمان ملل و از وزیر شرکت نفت و توابعش اجازه بگیره(شوخی نیست میخواد جمع کنه)
همه دارن در میرن !!! ولی من هستم هنوز امیدوارم مسولین صبا تا صدای رقبای توی ساختمان دفترشون نشنیدن که با صدای بلند درب خروج بهشون نشون میدن خودشون یفکری بکنن ...با ماستمالزیشن یه مدت میشه گولمالسیون کرد ملتو ولی بعدش جنبش های ازادی بخش زیادی بر میخیزید و با یک سونامی صبارو به سرنوشت شرکت ف .... دچار میکنه ...
من فقط میگم امیدوارم که نخندن صبایی ها ...اگه راست میگن چرایه بیچاره کهدو روز اکانت دیر شارژ میکرد خطش برمیداشتن ولی حالا بایدبره التماس کنه:
من نمیخوام بخاطر خدا قطعش کنید !
هان چرا ؟ یکی بگه دیگه ؟
غرور بیش از حد باعث سقوط هست !
از نفر قبلی در اون محل قبضی نمیتوننین بگیرین؟ اگرنه باهاشون قضیه رو درمیون بذارین شاید بدون قبض قبول کنن..
از مرکز شاید بتونی قبض المثنی بگیری ولی جدیدا مثل اینکه دیگه نمیدن می خوان تو کاغذبازی صرفه جویی کنند.با این حال یک زنگ به امورمشتریکن مرکز مخابراتیتون بزن.
سلام دوستان
من تو منطقه قلهک هستم و تحت پوشش مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره 2200
کسی هست که بتونه بگه تو این منطقه ADSL با سرعت خوب از کدوم سرویس میتونم استفاده کنم.
این رو هم بگم که من بیشتر صفحات معمولی و دانلودهای کم حجم دارم
خب کسی که میگه شاتل شبانش خوب نیس خب حتما داره استفاده میکنه میدونه دیگه من خودم با 2مگ شبا فقط 1.5 گیگ دانلود میکردم (باید حدود 5~4 گیگ دانلود کنه)تازه وضع من خوب بود
من یه سوال دارم:
دوستم adsl گرفته وقی میخواد با --- وصل شه 5 ثانیه بعد --- قطع میشه در واقع دیسی میشه. ولی با دایال آپ مشکلی نداره.
مشکل از isp هست یا باید تنظیمات خاصی انجام بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)