دوستان ممنون میشم واسه ریاضی پایه چنتا کتاب معرفی کنید.
کلا تشریحی یاد بده ، واسه تست نمی خوام.
یه دنیا ممنون.
دوستان ممنون میشم واسه ریاضی پایه چنتا کتاب معرفی کنید.
کلا تشریحی یاد بده ، واسه تست نمی خوام.
یه دنیا ممنون.
شما که زحمتشو میکشید
بی زحمت چنتا کتاب هم واسه ریاضی پایه معرفی کنید که هم آموزش بده وهم تستهای سخت و جوندار داشته باشه![]()
برای کنکوری های فقط زبان چه کتابهای خوبی رومیتونید معرفی کنید برای دروس عمومی که دیگه بترکونند!![]()
کتاب فیزیک پیش1 خیلی سبز واقعا فراتر از کتابهای فیزیک بازاره.آدم با خوندنش عاشق فیزیک میشه.
ببین دوست عزیز
از این که برای اموزش ریاضی آن هم برای ریاضیات پایه و آن هم به صورت تشریحی به دنبال کتاب هستی چندان جالب نیست و به نظر من بهترین کتاب برای شما همان معلم ریاضی می باشد (که البته حدس می زنم که شما هنوز محصل هستید و در مدرسه حضور دارید) معلمتان در هر سطحی هم که باشد شما می توانید با سوال خوب و دقیقی که ازش می پرسید حسابی مخش را کار بگیرید و هرآنچه را که نمی دانی را سوال کنی و دقیقا هرچی که در مورد ریاضیات نمیدانی و برایت مبهم هستش سوال کن و کار به هیچ چیز نداشته باش و آنقدر سوال کن آنقدر سوال کن و آنقدر سوال کن تا به جایی برسی که احساس کنی مرز بین دانسته ها و نداسته هایت برایت شفاف تر شده است و این گونه هستش که من به شما قول میدهم خودت راه خودت را در ریاضیات پیدا خواهی نمود.
مرسی عزیز ، ولی فعلا تعطیلاته ، منم یدونه کلاس حسابان میرم میخوام ریاضیم از پایه قوی شه.ببین دوست عزیز
از این که برای اموزش ریاضی آن هم برای ریاضیات پایه و آن هم به صورت تشریحی به دنبال کتاب هستی چندان جالب نیست و به نظر من بهترین کتاب برای شما همان معلم ریاضی می باشد (که البته حدس می زنم که شما هنوز محصل هستید و در مدرسه حضور دارید) معلمتان در هر سطحی هم که باشد شما می توانید با سوال خوب و دقیقی که ازش می پرسید حسابی مخش را کار بگیرید و هرآنچه را که نمی دانی را سوال کنی و دقیقا هرچی که در مورد ریاضیات نمیدانی و برایت مبهم هستش سوال کن و کار به هیچ چیز نداشته باش و آنقدر سوال کن آنقدر سوال کن و آنقدر سوال کن تا به جایی برسی که احساس کنی مرز بین دانسته ها و نداسته هایت برایت شفاف تر شده است و این گونه هستش که من به شما قول میدهم خودت راه خودت را در ریاضیات پیدا خواهی نمود.
سلام دوستان
من امسال کنکور دادم ولی به احتمال 99%اون رشته ای که تو تهران میخوام قبول نشم!!!!!!!!!!
یه سوال دارم:
معلمای ریاضی 3سال اخیرم توی تیزهوشان(دوم و سوم وپیش) جزو بهترین معلمای شهرمون هستن
حالا باتوجه به اینکه هم دوم وهم سوم و پیش هم عوض میشه
من میتونم از اون جزوه ها و کتابای قبلی واسه کنکور91 استفاده کنم؟
کجاها تفاوت زیادی نکرده یا اصلا فرق نکرده ؟
اگرهم که تفاوت خیلی زیادی کردن بهم 2-3کتاب توپ بگین(هم اموزش و هم تست)
کسی نیست جواب مارو بده؟
Last edited by pooya2012; 24-07-2011 at 12:53.
سلام
چاپ جديد کتاباي فيزيک پايه گاج و تست هاي شيمي بازرگان اومده؟
سلام چاپ جديد معمولا از شهريور به بعد مياد البته بستگي به كتابفروشي هاي شهرتون داره كه تو چه مدت كتاب چاپ حديد رو بيارن
مگه چاپ جدید این کتابها چه فرقی داره با چاپ قدیمیشون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)