دینامیت بگیرم بزنم بترکونم دیگه؟!!!
ولی قبلش باید حسابی به سیم کشی تلفن برسم
ضمن اینکه باید زنگ بزنم یوزرنیم پسورد پنل رو بگیرم ازشون
چون قبلا یه بار ثبت نام زده بودم ولی الان یوزرنیم پسورد ندارم
به شماره ای که دادم هم sms نمی کنه!!!
دینامیت بگیرم بزنم بترکونم دیگه؟!!!
ولی قبلش باید حسابی به سیم کشی تلفن برسم
ضمن اینکه باید زنگ بزنم یوزرنیم پسورد پنل رو بگیرم ازشون
چون قبلا یه بار ثبت نام زده بودم ولی الان یوزرنیم پسورد ندارم
به شماره ای که دادم هم sms نمی کنه!!!
آره منم همین مشکلو داشتم ولی زنگ زدم اذیت نکردن.
احیانا سیمکشی تلفنتون کنار سیم برق که نیست ؟ چون گندش در میاد. اصلا یه چمد متر کابل بگیر دیگه 1 سیم مستقیم بسیار بزن به مودم خیالت راحت باشه!
به 1565 زنگ زدی؟!
...
نه کنار سیم برق نیست، سیم چند تکه ست و جنسش هم آشغاله، سیم اصلا مسی نیست، آلومینیومه!!!
...
بسیار؟؟؟![]()
اينا فقط نمايندگي فروش هستن بهتره از همون سايتشون بگيري ،
در ضمن به همه دوستان مخابراتي تبريك و تسليت ميگم
امروز واسه تمديد اكانت رفتم و طرف گفت فعلا ديگه فروش اينترنت نامحدود نداريم![]()
البته اول از سایت ثبت نام کردم بعد زنگ زدم گفتم صفارش ثبت کرم رسیدگی کنید یکمی هم خودمو زدم به موش مردگی گفتم برای مغزاستو و کارم لنگه و اینا
"یه سیم بیار" حالا هی گیر بده![]()
حالا یه بار من هم من گیر بدم
صفارش
امروز واسه تمديد اكانت رفتم و طرف گفت فعلا ديگه فروش اينترنت نامحدود نداريم
نمیدونم چی شده که دارن یواش یواش همه جا سرویس های نامحدود رو حذفشون میکنن
تو اهواز هم مخابرات سرویس های نامحدودش رو حذف کرده !!مخابرات مشهد هم که خیلی وقت پیش این کار رو کرده !!
حالا موند مال ما
تو ماکو وضع مکس نت برا من افتضاح هستش پینگ من ۵۱۲ تا ۳۱۵ تغییر میکنه ولی اینترنت مخابرات چند ماه آخر خیلی خوب شده بود
یا ابولفضل آبروم رفت. بابا به خدا اعصابم خورده به خاطر یه سری مسائل استرس دارم وگرنه سفارش دیگه کلمه ای نیست که آدم اشتباه بنویسه
![]()
سلام به همه از کافی نت سرکوچه مون!با نت آشغال و حال بهم زن پارس آفلاین!!!
(پینگ گوگل الان 400 هست!!!)
ساعت 6 همین که خطم از آنا تخلیه شد زنگ زدم های وب طرف گفت تلفنی ثبت نامتو انجام میدم 3 تا 5 روز کاری طول میکشه تا نتت وصل بشه!!!![]()
اصرار کردم که زودتر وصل کنن که گفت متاسفانه فردا پس فردا 5شنبه و جمعه ست و مملکت تعطیل !!!
دینامیت گرفتم 1ماهه 3گیگ شد 22600 !!! که بنظرم 1400 تومن نمیدونم از کجا اضافه زد واسم که مهم نیست
الان دیدم اگه 8گیگ حجم سفارش می دادم 10 تومن اضافه میشد به هزینه کل که خیلی بصرفه س چون عملا با
10 تومن اضافه 5گیگ حجم بیشتر میتونم بخرم
امیدوارم مشکل پینگ و تایم اوت نداشته باشن
پ.ن: اون 2نفری که شمارمو دارید! تا وقتی که نتم بخواد وصل بشه بهم اس بدید حوصله م سر نره![]()
Last edited by urumchi; 28-05-2014 at 18:45.
من که هم خونه و هم دفتر فیبر هست و آش کشک مخابرات رو باید بخورم. البته دفتر تونستم سرعت بالاتر بگیرم نسبتا راضی ام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)