مال من همیشه جنوبه
راهه دیگه ای نیست؟
وضعیت خط من چطوریه؟
فقط دان استریم و آپ استریم رو حال کنین
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
از این حجم های اضافی چرا به ما نمیدند؟!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مال من همیشه جنوبه
راهه دیگه ای نیست؟
وضعیت خط من چطوریه؟
فقط دان استریم و آپ استریم رو حال کنین
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
از این حجم های اضافی چرا به ما نمیدند؟!!!!!
مرسی
این سرعت قاتل ترافیک 2 روز نشده 600مگ پرید
چطوری حجم مصرفی را کنترل میکنی ؟؟قسمت کنترل ترافیک صبا اصلا جالب نیست و ترافیک همون لحظه را نشون نمیده
هه هه
سرعت رو حال میکنی
صبا برای من تا دیس کانکت قبلی رو نشون میده
5 گیگ ترافیک من 15 روزه تموم شد!!!!!!!![]()
اینقدر از ماکس تعریف نکنین.جو گبر میشه.با چند تا سرور تست گرفتم همین بود.
![]()
پیام جون مگه نمیگی پیش شماره شما 527هه!!!!!!!!!!!!!
پس چرا گفتن که مرکز شمارو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
اینجا اشتباه نوشته شماره های 527 و 528 مرکز صدرالشعرا است
توی بیشتر سایتهای ISP ها مرکز مارو رحیمیان نوشته که منم همین فکرو میکردم و خوشحال از اینکه همه شرکت ها مرکز مارو دارند
حتی سایت همارا هم یک هفته است که اصلاح کرده
SNR Margin يعني نسبت كسري سيگنال سالم بر نويز كه بر حسب دسي بل (db) بيان ميشه. پس هرچقدر سيگنال سالم بيشتر و نويز كمتر باشه چون صورت كسر بزرگتر و مخرج كسر كوچكتر ميشه، عدد به دست اومده بزرگترميشه
پس هر چقدر ميزان SNR Margin عدد بزرگتري باشد بهتره
Line Attenuation يعني ميزان تضعيف (سيگنال). يكي از مهمترين عوامل تاثيرگذار در سرعت تكنولوژيadsl فاصله كاربر از مركز مخابراتي ست كه از اون سيگنال دريافت ميكنه. طبيعيه هرچقدر اين فاصله بيشتر باشه ميزان افت و تضعيف سيگنال بالا رفته و كيفيت و پايداري سرويسAdsl تحت تاثير قرار ميگيره و بالعكس. اين پارامترهم بر حسب db بيان ميشه.
پس هر چقدر ميزان Line Attenuation عدد كوچكتري باشد بهتره
Last edited by urumchi; 16-06-2011 at 16:32.
SNR Margin يعني نسبت كسري سيگنال سالم بر نويز كه بر حسب دسي بل (db) بيان ميشه. پس هرچقدر سيگنال سالم بيشتر و نويز كمتر باشه چون صورت كسر بزرگتر و مخرج كسر كوچكتر ميشه، عدد به دست اومده بزرگترميشه
پس هر چقدر ميزان SNR Margin عدد بزرگتري باشد بهتره
مقدار پيشنهادي: بالاي 30db
Line Attenuation يعني ميزان تضعيف (سيگنال). يكي از مهمترين عوامل تاثيرگذار در سرعت تكنولوژيadsl فاصله كاربر از مركز مخابراتي ست كه از اون سيگنال دريافت ميكنه. طبيعيه هرچقدر اين فاصله بيشتر باشه ميزان افت و تضعيف سيگنال بالا رفته و كيفيت و پايداري سرويسAdsl تحت تاثير قرار ميگيره و بالعكس. اين پارامترهم بر حسب db بيان ميشه.
پس هر چقدر ميزان Line Attenuation عدد كوچكتري باشد بهتره
مقدار پيشنهادي: زير 20db
Last edited by urumchi; 19-06-2011 at 02:29.
ببین ساپورت صبانت چی نوشته اگه میدونستم اه ه ه ه ه ه ه ه هکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)