تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 739 از 1126 اولاول ... 239639689729735736737738739740741742743749789839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,381 به 7,390 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سگ!!! من فکر میکردم فقط پیام نور اراک از شهر به دوره، نگو شهرای دیگه هم همینطورن

اصلا فکر یه صبحی که توش فیزیک 2 + سگ + پیام نور وجود داشته باشه تن آدمو میلرزونه
    واسه ما رو نمیگی ... گوسفند داره یه گله ... ماشاءاله زمین بزرگ و خالی و سبز ، واسه خودشون میچرن ... هم سگ داره و هم گربه ... هم خروس و هم مرغ ... باور کنید ... یه گربه هست مریضه .... فقط میره دختر ها رو میترسونه

پیام نور ارومیه که خیلی دوره خونه ما این ور شهره پیام نور اون ور شهر با ماشین نیم ساعتی راه هست تازه اگه دربستی بری که من پول ندارم مسیر به مسیر میرم که این طوری یه ساعتی تو راهم . البته الان اونقدر شهر بزرگ شده جز شهر شده ولی با این حال سگ هاش خیلی وحشی ان میخوان پاچه آدم و گاز بگیرن

تبریز هم همینطور ، دانشگاهش ... پیام نور نه البته ... سراسری ... یه سگ پای یه دختره رو کلا دریده بود

2. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کوروش جون فیزیک گویا حال خیلی ها رو گرفته ؟ دوستای من خراب کردن ... افتضحَ یفتضحُ افتضِح افتضاح
    آره وضعیت خرابه کلا با هر کسی که حرف میزدم میگفتن که سوالا عجیب غریب بود حتی شاگرد اول دانشکده هم میگفت . فقط میمونه بریم به سوالات اعتراض کنیم فقط نمیدونم به کی باید اعتراض بکنیم چون تا حالا پیش نیومده . فقط من میخوام یکم صبر کنم ببینم قبول میشم یا نه بعد اعتراض کنم اصلا حال و حوصله بحث با واحد آزمون رو ندارم

واسه ما رو نمیگی ... گوسفند داره یه گله ... ماشاءاله زمین بزرگ و خالی و سبز ، واسه خودشون میچرن ... هم سگ داره و هم گربه ... هم خروس و هم مرغ ... باور کنید ... یه گربه هست مریضه .... فقط میره دختر ها رو میترسونه

تبریز هم همینطور ، دانشگاهش ... پیام نور نه البته ... سراسری ... یه سگ پای یه دختره رو کلا دریده بود
    احتمالا گربه ــه نره

4. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

آره وضعیت خرابه کلا با هر کسی که حرف میزدم میگفتن که سوالا عجیب غریب بود حتی شاگرد اول دانشکده هم میگفت . فقط میمونه بریم به سوالات اعتراض کنیم فقط نمیدونم به کی باید اعتراض بکنیم چون تا حالا پیش نیومده . فقط من میخوام یکم صبر کنم ببینم قبول میشم یا نه بعد اعتراض کنم اصلا حال و حوصله بحث با واحد آزمون رو ندارم
    احتمالا گربه ــه نره

یا با آموزش یا رئیس دانشگاه باید صحبت کنید

6. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بچه ها برام دعا کنید فردا امتحان مدار الکتریکی دارم
    بچه ها من هم فردا مدار الکتریکی دارم
    راستی من پیام نور گرمسار میرم.این درس این ترم خود خوان بود-من ترم قبل اینو افتاده بودم-با اینکه خود خوان بود ولی توی برنامه کلاسی اسم یه استاد رو زدند بدون کلاس-حالا توی برگه 428 هم اسم همون استاد هست.حالا شما فکر میکنید برگه ها رو بدن همون استاد صحیح کنه؟

8. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بچه ها من هم فردا مدار الکتریکی دارم
    راستی من پیام نور گرمسار میرم.این درس این ترم خود خوان بود-من ترم قبل اینو افتاده بودم-با اینکه خود خوان بود ولی توی برنامه کلاسی اسم یه استاد رو زدند بدون کلاس-حالا توی برگه 428 هم اسم همون استاد هست.حالا شما فکر میکنید برگه ها رو بدن همون استاد صحیح کنه؟
    سلام . اگه اسم استاد رو زدن به احتمال قوی کلاس داشته .......

امکانش هست واسه رشته ی شما کلاس نداشته اما تو بقیه ی رشته ها کلاس تشکیل میشده ..... بخاطر همین نام استاد رو زدن ... شما هم اگه خوب پیگیری میکردین ، میتونستین برین سر کلاس و میان ترم بگیرین ....

بله همون استاد تحصیح میکنه .

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

میدونید مشکل این بود که این ترم برنامه کلاسی رو برای هر دانشجو توی سیستم گلستان گذاشتند و توی سایت خود دانشگاه برنامه کلاسی نذاشتند.من هم که کسی رو نمیشناختم که ازش بپرسم.
    راستی اگر یه درسی خودخوان باشه برای یه رشته و همون درس برای یه رشته دیگه استاد داشته باشه برای اونی که خودخوان بوده میان ترم گذاشته نمیشه حتی اگر سر کلاس باشی...ترم قبل هوش مصنوعی این طوری بود.با اینکه سر کلاس ها رفتیم ولی چون برای ما خودخوان بود میان ترم گذاشته نشد

ولی باز هم ممنون.خیالم رو راحت کردی.اون استادی که اسمش رو نوشتند خیلی خوب صحیح میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

میدونید مشکل این بود که این ترم برنامه کلاسی رو برای هر دانشجو توی سیستم گلستان گذاشتند و توی سایت خود دانشگاه برنامه کلاسی نذاشتند.من هم که کسی رو نمیشناختم که ازش بپرسم.
    راستی اگر یه درسی خودخوان باشه برای یه رشته و همون درس برای یه رشته دیگه استاد داشته باشه برای اونی که خودخوان بوده میان ترم گذاشته نمیشه حتی اگر سر کلاس باشی...ترم قبل هوش مصنوعی این طوری بود.با اینکه سر کلاس ها رفتیم ولی چون برای ما خودخوان بود میان ترم گذاشته نشد

ولی باز هم ممنون.خیالم رو راحت کردی.اون استادی که اسمش رو نوشتند خیلی خوب صحیح میکنه
    نخیر این طور نیست .
    اگه سرکلاساش حاضر شی و میان ترم بدی صد در صد میان ترم وارد میشه . مطمئنم.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نخیر این طور نیست .
    اگه سرکلاساش حاضر شی و میان ترم بدی صد در صد میان ترم وارد میشه . مطمئنم.
    ولی فکر کنم اگه نمره امتحانی که دادی از نمره میان ترم بهتر باشه سیستم خودش نمره امتخان رو منظور میکنه و برعکس

14. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ولی فکر کنم اگه نمره امتحانی که دادی از نمره میان ترم بهتر باشه سیستم خودش نمره امتخان رو منظور میکنه و برعکس
    بله فرمایش شما کاملا درسته .

به عنوان مثال و کلاس گذاشتن : ترم پیش بنده میان ترم زبان تخصصی اقتصاد و مدیریت میان ترم 4 شد ، اما پایانی از 30 تست همشو درست زدم ( 14کامل شدم )

برام 20 گذاشتن جای 18

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو میدونی.....

پيش فرض

ایول چه جالب من اینو نمیدونستم
    از پیام نور خوشمان امد

18. 3 کاربر از babakiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •