با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان من سرویس کیمیا 2m سفارش دادم اون چطوره؟
کدومشو گرفتی؟
فعلا همه چی خرابه. پهنای باند کم آورده اساسی
نه بستگی به منطقه و سرویس شما داره الان خیلی ها میگن سرعت بد شده ولی الان چند روز سرعت من خوب شده
البته ممکن برای این اجلاس هم باشه چون دیروز تو یکی از سایت های داخلی خوندم که گفته بودن اینترنت پرسرعت و با کیفیت برای سران اماده هست برای همین ممکن این اختلال ها تا چند روز دیگه تو بعضی جاها ادامه داشته باشه
دوستان من اصفهان هستم(مرکز خرازی) و میخوام تغییر isp بدم از صبا، میخواستم ببینم کیفیت سرعت "512 نامحدود/محدودحجمی (طلایی/برنزی)" و "سرعت ۱مگ با محدودیت حجمی 5 گیگ ۳ماهه" به چه شکلی هست ؟ البته اینکه حداقل چه سرعتی رو میدن خیلی برام مهمتره واینکه چقدر افزایش سرعت دارن؟ سپاس بیکران!
من 1 مگ دارم روز ها تست اسپید روی 150 تا 200 هست و شب ها روی 40 تا 90 معمولا 70 ...دوستان یک مگ 5 گیگ, روزانه و شبانه چطوره؟
رفتم اکثر isp ها رو آمار گرفتم ... صبانت ، پارس آنلاین ، پیشگامان ، فن آوا ، نوین نت ... کلا نوین نت خوب بود که منطقه ما رو ساپورت نمیکرد !!
فکر کنم بین بد و برترین آسیاتک رو باید انتخاب کرد ...
دوستانی که 2 مگ آسیاتک دارند سرعت شب ها روی چند هستش الان ؟؟
دوست من 2 مگ داره روزانشو نپرسیدم دقیق ولی گفت خیلی کنده روزا شبا هم که کلا میبوسه از 10 به بعد میزاره کنار. تهران هم هست. همونطور که گفتم پهنای باند اساسی کم آوردن و باید صبر کنین حل بشه. گفتن نهایتن 1 ماه دیگه البته یکیشون گفت حداکثر 10 روز دیگه . فکر کنم خدا هم تاریخ دقیقشونو نمیدونه!![]()
Last edited by aliprince; 30-08-2012 at 20:29.
2 مگ حدود 150 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)