ممنون
راستی میگن یه راه هست که میشه پسورد یاهو رو یجوری از ماشین خودکار یاهو بدست بیاری
ممنون
راستی میگن یه راه هست که میشه پسورد یاهو رو یجوری از ماشین خودکار یاهو بدست بیاری
اگه منظورتون هــک هست ، چیزی در این باره نشنیدم اصولا هــک به این سادگیها نیست
ولی برای بازیابی پسوردهای خودتون دو طریق هست، یکی اینکه از Email دوم استفاده کنی
و در مواقعی که پسوردت یادت میره با ایمیل دوم پسورد رو ریست کنی
یکی هم اینکه سوالهای امنیتی رو بخاطر داشته باشی و دوباره توسط اون پسوردت رو بازیابی کنی.
خوبی ای که سوالهای امنیتی دارن اینه که حتی اگه یک هکــر ایمیل شمارو -- کنه ، باز میشه توسط
اون سوالهای امنیتی ایمیلتون رو پس بگیرین و پسورد رو عوض کنی![]()
سلام دوستان من كاربر جديدم
ببخشيد درمورد هك هم ميشه اينجا حرف زد؟؟؟![]()
سلام.
عزیزجان خوش اومدی به P30world
درمورد هـک ، اگه مرتبط با یاهو هست
بله بگین نه روشهای هـک یاهو بلکه جلوگیری. ..
در غیر اینصورت بگین تا راهنماییتون کنم کجا مطرح کنید.
با آرزوی بهترینها..
سلام دادا
تو این تایپیک دوستان در مورد رفع هــــ: و بالا بردن امنیت یاهو صحبت میکنن ولی شما درخواست هـــک دادی؟
انجمن اشیانه برو ، بی نصیب نمی مونی دادا
نميخوام كه هك كنم
ميخوام بدونم ميشه كانورسيشن يكي ديگه رو پاك كرد
يعني من با يكي حرف زدم ميخوام حرفام 2از ليست كانورسيشنش پاك شه![]()
سلام رفیق
شما می توانید کانورسیشن خود را دیلیت کنید ولی کانورسیشنی که در ایمیل طرف مقابل که باهاش چت کردید ، ثبت شده و شما برای اینکه بتونید کانورسیشن تارگت خود را ریمو بکنید باید ایمیل ایشون را -- بکنید تا ابزارهایی که هست و ترفندهای یکه وجود داره ، شما یک سر به انجمن اشیانه بزنید یکم سرچ بکنید میتونید روش های -- اییمل را بفهمید .
مدت چند ماه هست که نمیتونم از یاهو مسنجر استفاده کنم
ویندوزم 7 64 بیب
ورژن 8 و 9 و 10 و 11 را نصب کردم بازم نشد
با ایدی های مختلف امتحان کردم بازم نشد
با اینترنت ایرانسل و مخابرات امتحان کردم بازم نشد
error : there might be problem with your internet connection : make sure
your computer in conected to internet click trouble shoot to begin
خود سایت یاهو یک روش قرارداده به اینصورت که گفته اول از همه اطمینان حاصل کنید که تمامی برنامه های روی سیستم آپدیت باشه همچنین خود ویندوز در مرحله بعد برنامه ccleaner از لینک دوم دانلود کنید بعدشم اجراش کنید به وسیله این برنامه کش و هیستوری سیستم خودتون پاک کنید همچنین پوشه temp بعدش رجیستری ویندوزم با همین برنامه فیکس کنید درمرحله آخرم گفته شده که به تنظیمات مسنجر خودتون برین به قسمت Connection Preference بعدشم Proxy setting اطمینان حاصل کنید که گزینه ------ غیر فعال باشه برای اینترنت اکسپلورر هم به این مسیر Connections > Lan settings > check 'Automatically detect settings برین اطمینان حاصل کنید تیک گزینه Automatically detect settings خورده باشه فقط و همچنین گزینه work offline اینترنت اکسپلورر فعال نباشه فایر وال سیستم رو هم غیرفعال کنید بطور موقت درضمن قبلشم از برنامه لینک سوم که قراردادم استفاده کنید با این برنامه تنظیمات تمامی قسمتهای سیستم بزارین ریستارت بشه تیک تمامی موارد از برنامه رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال نو وقتی میخوام ایمیل درست کنم تا creat میزنم صفحه sing in بالا میا اصلا درست نمیکنه و هیچ اخطاری هم نمیده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)