ghaioom مرسی از راهنماییت ؛از راه حل دوم استفاده کردم مشکلم حل شد.![]()
ghaioom مرسی از راهنماییت ؛از راه حل دوم استفاده کردم مشکلم حل شد.![]()
4 روزه اینطوری شده![]()
سیستمت ویروسی شده
با انتی ویروس kaspersky که آپ شده اسکن کن
سلام
فایل زیر رو دانلود و اکسترکت و اجرا کن ببین تأثیری داره یا نه :
http://up.--------.com/images/ot7bbpawgke4tmxwoj4.rar
موفق باشید
سلام
چند وقتی است که آیکن های مربوط به برنامه های Office 2007 ام تغییر شکل داده اند (عکس زیر) در صورتی که وقتی دوباروشون کلیک میکنی به راحتی باز میشوند و هیچ مشکلی ندارند. از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
روي لپ تاپم ويندوز XP sp2 نصبه و مدتيه كه با روشن كردن اون با وارد شدن به ويندوز بلافاصله پيغام زير ظاهر ميشه و اگر اونو ok كنم سيستم ريستارت ميشه و همين موضوع تكرار ميشه.لطفا براي حل اين مشكل منو راهنمايي كنيد.
آيا با repair كردن ويندوز مشكل حل ميشه؟
![]()
با سلام
شما دوباره آفیس رو نصب کنید ببینید درست میشه؟!
یا سیستم ویروسیه یا ویندوز مشکل داره که من فک میکنم سیستم ویروسیه! یه چکی بکنید با آنتی ویروس بروز شده.
سلام
این مشکلتون مربوط به ویندوز سون میشه که اینجا مطرح کردید.به هر حال قبل از اینکه به گفته دوستمون یه بار دیگه نصبش کنید با این کار هم فکر میکنم درست بشه,برا یکیش امتحان کنید اگه درست شد برا بقیه اش هم میتونید این کار رو بکنید.
تو همون قسمت یکی از این زیر شاخه ها رو پاک کنید مثلاً ورد رو... بعد برید تو این مسیر
c:\Program Files\Microsoft Office\Office14
فایلword رو که فرمتش application باشه رو پیدا کنید و کپی کنید بعد بیاید تو استارت منو رو microsoft office کلیک راست کنید و paste کنید.
درضمن فکر میکنم نرم افزار tuneup هم یه گزینه برای اصلاح و تعمیر ایکونهای شورتکات داشته باشه ...
Last edited by Dew Drop; 21-02-2011 at 01:38.
از نظر ويروسي بودن سيستم مطمئنم مشكلي نيست.
نود 32 آپديت شده رو سيستمم نصبه.با كاسپراسكي هم چك كردم مشكلي نبود.
Last edited by mohammad75; 21-02-2011 at 10:39.
CTRL-Alt-Del رو بزنین و برین به تسک منیجر
بعد File > New Task
بعد بنویسین regedit
و به مسیر زیر برین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution.options
بعد explorer.exe و iexplorer.exe رو پاک کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)