تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 739 از 2376 اولاول ... 23963968972973573673773873974074174274374978983912391739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,381 به 7,390 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

هاشم بيگ زاده:
    پيروزي سومين قرباني ما است

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از شكست استقلال اهواز و راه آهن حالا زمان آن رسيده كه پيروزي را نيز شكست داده و به صدر جدول نزديك شويم.

هاشم بيگ زاده، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خوشبختانه در مقابل راه آهن توانستيم به هدفمان كه همان سه امتياز بازي بود برسيم چرا كه بدون شك قبل از ديدار مقابل پيروزي به اين پيروزي و موفقيت نياز فراواني داشتيم و خوشحالم كه تماشاگران ما ورزشگاه را با شادي ترك كردند.

وي گفت: با توجه به روحيه بالاي تيم ما اميدواريم با شكست تيم پيروزي سومين پيروزي متوالي خود را در ليگ برتر جشن بگيريم و معتقدم كه شانس تيم ما از آنها بسيار بيشتر است.

بيگ زاده تصريح كرد: مطمئنا مي خواهم با درخشش در استقلال جواب اعتماد قلعه نوعي را بدهم و از لحاظ فني بار ديگر خودم را به كادر فني تيم ملي تحميل كرده و بتوانم پيراهن مقدس تيم ملي را بر تن كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسين كاظمي:
    آمادگيمان را براي دربي به رخ هم كشيديم

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزي دو بر يك تيمش در هفته هشتم مقابل راه آهن شهرري گفت: اين بازي نشان داد كه ميزان آمادگي تيم ما براي دربي چه اندازه است و من فكر مي كنم كه با توجه به شرايط دو تيم استقلال و پيروزي شاهد يك ديدار زيبا خواهيم بود.

«حسين كاظمي»، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: راه آهن تيم بسيار خوب و دونده اي بود، به خصوص اينكه اين تيم در 30 دقيقه نخست اين ديدار نمايش فوق العاده اي داشت و به ما اجازه حضور در 18 قدمی تيمشان را ندادند اما تيم ما به مرور بهتر شد و توانستيم گل اول راه آهن را در همان نيمه نخست با دو گل جواب بدهيم.

وي افزود: بازيكنان ما در حال حاضر تنها و تنها به ديدار دربي و رويارويي با تيم پيروزي فكر مي كنند و من هم پس از اينكه سال گذشته در ديدار دربي غايب بودم، اميدوارم امسال جبران كنيم و بتوانيم تيم پيروزي را شكست دهيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرفاوی:
    مقابل راه آهن تحت تاثیر بازی با پیروزی بودیم
    مربی تیم فوتبال استقلال گفت: به دلیل بازی حساس در هفته نهم با پیروزی، بازی روانی مقابل راه آهن به نمایش نگذاشتیم.

صمد مرفاوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازی ضعیف تیم ما به دلیل بازی حساس هفته آینده تیم، مقابل پیروزی بود و ترس از محرومیت و مصدومیت باعث شده بود بازیکنان بازی روانی به نمایش نگذارند.

وی ادامه داد: راه آهن بازی خوبی به نمایش گذاشت که تیم ما در 30 دقیقه ابتدایی بازی تحت فشار بود. تیم ما منطقی بازی کرد و قبل از بازی با پیروزی با کسب 3 امتیاز از راه آهن از نظر روانی آماده آن بازی شد.

وی خاطر نشان کرد: جباری به دلیل نیاز تیم وارد زمین شد و فشار هواداران تاثیری در ورود او به بازی نداشت./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    دو پایم را برای استقلال داده ام / بازیکنان باید طرز فکرشان را عوض کنند
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با بیان اینکه در طول 18 سال فعالیت در این باشگاه دو پایش را داده است گفت: با این شرایط به من می گویند استقلالی نیستم!

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پس از برتری 2 بریک تیمش مقابل راه آهن شهرری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی تهران افزود: در ابتدا می خواهم از آقای انصاری فرد، مدیرعامل باشگاه راه آهن تشکر کنم. من فقط دو سال در تیم راه آهن بازی کردم و به خاطر این دو سال امروز به ما لوح تقدیر اهدا کردند. من 18 سال در سطوح مختلف با تیم استقلال همراه بوده ام. بازیکن، کاپیتان، مربی، سرمربی، مشاور و... تیم فوتبال استقلال بوده ام، دو پایم را برای این باشگاه داده ام اما می گویند قلعه نویی استقلالی نیست چه برسد به اینکه از من تقدیر کنند.

وی در ادامه از بازی تیمش مقابل راه آهن شهرری به عنوان یکی از دشوار ترین بازیهای لیگ برتر یاد کرد و گفت: این سخت ترین بازی ما تا به امروز در لیگ هشتم بود. به مهابادی تبریک می گویم او تیم خوبی دارد و نباید نتیجه مسابقه را به تیم ما واگذار می کرد. با این حال خدا کمک کرد و توانستیم بازی پیش از دربی را با پیروزی پشت سربگذاریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه افزود: تیم ما در این بازی فراز و نشیب زیادی داشت و تنها 10 دقیقه پس از به ثمر رسیدن گل تیم راه آهن توانست بازی خوبی را ارائه کند و در حد و اندازه های استقلال باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که "چرا مجتبی جباری در این بازی از ابتدا به میدان نرفت؟"، گفت: اینکه جباری در ترکیب اصلی استقلال حضور نداشت برمی گشت به تصمیم کادر فنی.

خبرنگاری از امیر قلعه نویی در خصوص دربی هفته آینده تهران و تقابل دو تیم استقلال و پرسپولیس سئوال کرد که وی در پاسخ گفت: اجازه بدهید 24 استراحت کنیم بعد در مورد دربی سئوال کنید. به عقیده من دربی یک مسابقه با شرایطی خاص است. کادر فنی تیم های استقلال و پرسپولیس برای این بازی مشکل خاصی ندارد چرا که بازیکنان انگیزه و روحیه بالایی دارند و مربیان تیم باید تنها از بابت روحی و فنی آنها را مهیای بازی کنند. برای من بازی با راه آهن به مراتب سخت تر بود.

قلعه نویی در پاسخ به خبرنگاری که مدعی بود می خواهد از سرمربی استقلال سئوال فنی بپرسد به کنایه گفت: ما که مربی نیستیم فنی جواب دهیم!

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه در طول هفته گذشته بازیکنان استقلال در باد پیروزی 6 برصفر مقابل استقلال اهواز خوابیده بودند. متاسفانه همین طرز تفکر باعث که ما در مصاف با راه آهن فقط 10 دقیقه استقلال گونه بازی کنیم. باید بازیکنان استقلال طرز تفکر خود را تغییر دهند و بزرگتر فکر کنند. آنها باید از بازی در استقلال نگرشی متفاوت داشته باشند و بدانند در استقلالی بازی می کنند که از پرافتخارترین تیم های آسیاست. توانایی بازیکنان استقلال بالاتر از این است آنها باید نوع نگاه و نگرش خود را تغییر دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احمد تقوي:
    تساوي مقابل استقلال عادلانه تر بود

كاپيتان تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: بدون شك حق تيم ما در مقابل استقلال باخت نبود و مطمئناً نتيجه تساوي در اين بازي عادلانه تر بود.

احمد تقوي، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: شكست در اين بازي حق ما نبود چرا كه موقعيت هاي مناسبي براي گلزني داشتيم و حتي دو گل ما نيز توسط داور مردود اعلام شد.

وي گفت:‌ در صحنه اي كه به استقلال گل زديم داور خطاي هند بازيكن ما را گرفت در حالي كه خطا نبود و داور به اشتباه مردود اعلام كرد.

تقوي تصريح كرد: هيچ گاه به تعويضم در جريان بازي اعتراض نداشته ام و مطمئناً اين تعويض نيز با صلاحديد كادر فني بوده است و من نيز به آن احترام گذاشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني:
    روانشناس، مشكل گلزني استقلال را حل كرد
    مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مشاوره روانشناس با مهاجمان استقلال، مشكل عدم گلزني ما را حل كرد.

آرش برهاني، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مشاوره و توصيه هاي روانشناس تيم به مهاجمان استقلال باعث شد تا مشكل گلزني تيم حل شود و مهاجمان بدون استرس بازي كنند.

وي ادامه داد: گلزني مهاجمان استقلال شانس و اتفاقي نيست و در بازي هاي آينده ادامه خواهد داشت.

برهاني خاطرنشان كرد:‌ تاكنون به نيمكت نشيني اعتراض نكرده ام و پس از اين نيز اگر كادر فني به بازي من نظر نداشته باشد، اعتراض نخواهم كرد و با گلزني در تمرينات حق خود را مي گيرم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چند خبر کوتاه از آبي پايتخت
    * بازيکنان تيم استقلال تهران به علت پيروزي مقابل تيم راه آهن شهرري، هر کدام مبلغ چهار ميليون ريال پاداش دريافت کردند.
    * سرمربي تيم استقلال پس از بازي اين تيم مقابل راه آهن به شدت از عملکرد "هاشم بيگ زاده" انتقاد کرد.
    عملکرد ضعيف بيگ زاده باعث شده است تا احتمال حضور "مهدي اميرآبادي" در بازي برابر پرسپوليس افزايش يابد.
    * اردوي شبانه روزي تيم استقلال تهران روز چهارشنبه در هتل المپيک تهران آغاز مي شود. بازيکنان استقلال برنامه هاي وي‍ژه اي را در اين اردو پشت سر خواهند گذاشت.
    * "ابراهيم تقي پور" مدافع استقلال به دليل مصدوميت نمي تواند اين تيم را برابر پرسپوليس همراهي کند.
    دکتر "امين نوروزي" پزشک استقلال با تائيد اين خبر گفت:‌ تقي پور از هفته آينده در تمرينات گروهي اين تيم شرکت خواهد کرد.
    * "سياوش اکبرپور" بلافاصله پس از بازي استقلال برابر راه آهن ورزشگاه آزادي تهران را ترک کرد.
    در اين بين تلاش "محمود فکري" مربي استقلال براي آرام کردن اکبرپور فايده اي نداشت. او در ميان بهت استقلالي هاي حاضر در رختکن به تنهايي از ورزشگاه آزادي خارج شد تا مورد غضب سرمربي آبي پوشان قرار گيرد.
    سرپرست تيم استقلال تهران گفت:‌ اکبرپور به کميته انضباطي باشگاه استقلال معرفي خواهد شد تا در مورد رفتارش بعد از پايان بازي توضيح دهد.
    اکبرپور به دليل حضور نيافتن در ترکيب اصلي تيم استقلال مقابل راه آهن ناراضي بود و به همين علت بلافاصله بعد از بازي ورزشگاه آزادي را ترک کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيروز قرباني: قول گلزني در بازي شهرآورد را نمي دهم
    کاپيتان گلزن تيم فوتبال استقلال تهران به دليل حساسيت هاي خاص بازي مقابل پرسپوليس، قول گلزني در شهرآورد تهران را نمي دهد.

"پيروز قرباني" روز يکشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: اينکه در طول هفت بازي سه بار براي استقلال گل زده‌ام، اتفاق خوبي براي من و يا هر مدافع ديگري است. با اين حال چون شرايط اين بازي فرق مي کند، نمي توانم قول باز کردن دروازه حريف سنتي را بدهم.
    اين بازيکن همچنين ادامه داد: در حالي راه آهن را شکست داديم که بازيکنان ما به خاطر بازي مهم هفته بعد، مراقب خود بودند و به همين دليل نتوانستند آنطور که بايد، تاکتيک هاي تيمي را در طول 90 دقيقه به اجرا در آورند.
    قرباني با اشاره به عملکرد راه آهن گفت: آنها تيم جواني هستند و از مربي شجاعي هم بهره مي برند، اگر راه آهن در ادامه ليگ با مشکلات غيرقابل پيش بيني مواجه نشود، مي تواند در پايان ليگ برتر رتبه ي شايسته اي را به خود اختصاص دهد.
    بازي تيم هاي استقلال تهران و راه‌آهن شهرري از هفته هشتم ليگ برتر باشگاههاي ايران شنبه شب با نتيجه دو بر يک به سود تيم استقلال به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقي پور: پرسپوليس را با اختلاف 2 گل شکست مي دهيم
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ پرسپوليس را ديدار روز جمعه با اختلاف 2 گل شکست خواهيم داد.

"ابراهيم تقي پور" روز يکشنبه به ايرنا افزود: استقلال در فصل جاري بازيکنان خوبي را به خدمت گرفته و همين مساله عامل اصلي پيروزي استقلال بر پرسپوليس است.
    وي اضافه کرد: از سوي ديگر، ‌استقلال در اين فصل امتيازات زيادي را از دست داده و از آنجا که همچنان به عنوان يک مدعي مي خواهيم مطرح باشيم بايد اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم. بر همين اساس بخت استقلال براي برد بيشتر از پرسپوليس است.
    وي تاکيد کرد: ديدار سنتي استقلال و پرسپوليس همواره حساسيت هاي خاص خودش را داشته است اما به لحاظ امتيازي اين ديدار نيز همانند ساير ديدارهاي ليگ برتر تنها 3 امتياز دارد.
    به اعتقاد وي بازيکنان استقلال در اين بازي تنها به فکر کسب 3 امتياز هستند.
    مدافع فصل گذشته پگاه گيلان همچنين در خصوص مصدوميتش گفت: در خلال تمرينات استقلال و بر اثر برخورد با سياوش اکبرپور از ناحيه مچ با دچار آسيب ديدگي شدم و به نظر نمي رسد به ديدار با تيم پرسپوليس برسم.
    وي افزود: طبق نظر پزشک معالجم، هم اکنون در حال استراحت هستم تا هرچه زودتر بهبودي ام کامل شده و به ميادين فوتبال بازگردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جواد زرينچه:
    شرايط بازي شهرآورد تهران براي هر دو تيم يکسان است
    شهرکرد- کاپيتان سابق تيم استقلال تهران گفت: شرايط استقلال و پرسپوليس در بازي هفته نهم شهرآورد پايتخت براي هر دو تيم يکسان است.

جواد زرينچه : شرايط بازي شهرآورد تهران براي هر دو تيم يكسان است
    " جواد زرينچه " روز يکشنبه در گفت وگوي اختصاصي با ايرنا در شهرکرد افزود: با شرايط کنوني هيچ تيمي از قبل پيروز نيست و هر دو تيم با توجه به بازي هاي هفته هاي گذشته خود ، به صورت يکسان به ميدان مي روند.
    وي تصريح کرد: بازي شهرآورد استقلال و پرسپوليس از زمان ليگ تخت جمشيد
    تاکنون حساسيت هاي خود را به همراه داشته و برد در اين بازي براي مسوولان
    هر دو باشگاه بسيار مهم و تاثير گذار است.
    کاپيتان سابق استقلال تهران يادآور شد:انتخاب رضا واعظ آشتياني به عنوان
    مديرعامل باشگاه استقلال تهران بسيارحرکت خوبي است و آشتياني يکي از مديران موفق کشور مي باشد و مي تواند در استقلال تحول ايجاد کند.
    به گفته وي،مديرعامل جديد باشگاه استقلال نيازمند حمايت همه جانبه است و
    اعضا هيات مديره بايد خواسته هاي بازيکنان و تيم را در حمايت از مديرعامل
    جديد انجام دهند.
    سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراک، در خصوص اردوي تيم در شهرکرد گفت: تيم
    فوتبال اراک با انگيزه در اردوي شهرکرد حضور دارد و اين تيم خود را براي صعود به ليگ برتر آماده مي کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •