دزدی که شاخ و دم نداره.
بعد از این که مجبور شدم سرویس نامحدودم رو بکنم محدود 40 گیگ با 2 مگ سرعت. سرعت دانلودم اکثرا زیر 200 بوده و الان دو شبه که شبانه و تو 5 ساعت حتی 1.5 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم.
دزدی که شاخ و دم نداره.
بعد از این که مجبور شدم سرویس نامحدودم رو بکنم محدود 40 گیگ با 2 مگ سرعت. سرعت دانلودم اکثرا زیر 200 بوده و الان دو شبه که شبانه و تو 5 ساعت حتی 1.5 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم.
دزدی که شاخ و دم نداره.
دوست گرامی شما که بهتر می دونید شکایت شما حدود ۲ هفته رسیدگیش طول می کشه، از ۲۸ اردبیهشت تا آلان چند روزبیشتر نگدشته. در ضمن اگر قصد فسخ قرار داد دارین و مدت زمان قرارداد شما طولانی بوده حتما مابغی پول خودتون پس بگیریم و روی این مورد اصزار داشته باشید.
Last edited by codex1; 24-05-2015 at 06:09.
دوست گرامی زمانی که سرعت دانلود شما بسیار پایین است با مراجعه به این سایت << وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات، سازمان فناوری اطالاعات >> به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش پایین بودن سرعت خود را به صورت شکایت ثبت بفرمایید.
Last edited by codex1; 24-05-2015 at 06:20.
خیلی حالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن
خیلی جالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن
اینا تو سایت خودشون بندهای مخفی رو نمیارن تا مشتری رو جذب کنن بعد که نوبت به شکایت رسید اونا رو رومیکنن شبانه هم یکی از اون بندها هست که بعضی از شرکت ها تو سایتشون میزارن اینا نیاوردن
اگر اطلاعات جدیدی دارین خوشحال میشم من رو هم در جریان بگذارین....
Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:05.
دوست عزیز اینترنت ماهواری آنلاین علاوه بر هزینه زیاد ریسک امنیتی هم داره به این صورت که شما نباید دانلود و آپلود را با هم از اینترنت ماهواره ای بگیرین چون جرم سنگینی داره مگر این که آپلود از اینجا باشه تازه اونم ممکنه بعد از یک مدت بفهمن قطع کنن ولی اگه کسی حاضره چند میلیون خرج کنه براش خوبه دیش گرونی هم داره هزینه ماهیانه اش هم از اینترنت وایرلس خیلی بیشتره
صحبتهای دوست عزیزمون نماینده فن اوا ی مشهد درست بود . باور کنید لطفا.
خودمونم شوکه شدیم و از مشتریها خبردار شدیم که همچین اتفاقی افتاده !!!
بهرحال با توجه به صحبتهایی که مطرح شده تو این چند روز منم فکر میکنم یه اتفاقهایی بیفته .
کمی صبور باشید لطفا .
ادامه روال فوق بغیر از مشترکین فشار زیادی روی نمایندگیها و حتی بخش فروش و پشتیبانی میاره و ادامش حداقل واسه ما هم مثل نمایندگی مشهد که فرمودند ممکن نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)