تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 739 از 949 اولاول ... 239639689729735736737738739740741742743749789839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,381 به 7,390 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دزدی که شاخ و دم نداره.
    بعد از این که مجبور شدم سرویس نامحدودم رو بکنم محدود 40 گیگ با 2 مگ سرعت. سرعت دانلودم اکثرا زیر 200 بوده و الان دو شبه که شبانه و تو 5 ساعت حتی 1.5 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دزدی که شاخ و دم نداره.
    بعد از این که مجبور شدم سرویس نامحدودم رو بکنم محدود 40 گیگ با 2 مگ سرعت. سرعت دانلودم اکثرا زیر 200 بوده و الان دو شبه که شبانه و تو 5 ساعت حتی 1.5 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این 195 شکایت کردم اینا جمع نمیکنند سرویس رو اصلا رسیدگی نمیکنه / باید ایمیل کنم واسشون؟ اگه ایمیل کنم پس چه جوری امضا کنم؟
    دوست گرامی شما که بهتر می دونید شکایت شما حدود ۲ هفته رسیدگیش طول می کشه، از ۲۸ اردبیهشت تا آلان چند روزبیشتر نگدشته. در ضمن اگر قصد فسخ قرار داد دارین و مدت زمان قرارداد شما طولانی بوده حتما مابغی پول خودتون پس بگیریم و روی این مورد اصزار داشته باشید.

Last edited by codex1; 24-05-2015 at 06:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دزدی که شاخ و دم نداره.

دوست گرامی زمانی که سرعت دانلود شما بسیار پایین است با مراجعه به این سایت << وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات، سازمان فناوری اطالاعات >> به آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش پایین بودن سرعت خود را به صورت شکایت ثبت بفرمایید.
    Last edited by codex1; 24-05-2015 at 06:20.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی حالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی جالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن

7. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینا تو سایت خودشون بندهای مخفی رو نمیارن تا مشتری رو جذب کنن بعد که نوبت به شکایت رسید اونا رو رومیکنن شبانه هم یکی از اون بندها هست که بعضی از شرکت ها تو سایتشون میزارن اینا نیاوردن

9. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینا تو سایت خودشون بندهای مخفی رو نمیارن تا مشتری رو جذب کنن بعد که نوبت به شکایت رسید اونا رو رومیکنن شبانه هم یکی از اون بندها هست که بعضی از شرکت ها تو سایتشون میزارن اینا نیاوردن
    اگر اطلاعات جدیدی دارین خوشحال میشم من رو هم در جریان بگذارین....
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به اینترنت ماهواره ای اشاره کردید، من یک زمانی به دنبالش بودم، اینکه آپلود من از ظریق ADSL باشه و دانلود من از طریق ماهواره قبلا البته تست به صورت دانلود آفلاین داشتم و سرعت های بسیار زیاد اما خوب بهتر از من میدونید که توی دانلود آفلاین هیچ کاری عملا نمیشه کرد چون شما Send ندارید و فقط در حال دانلود در خواست های دیگران هستید.

اگر اطلاعات جدیدی دارین خوشحال میشم من رو هم در جریان بگذارین....
    دوست عزیز اینترنت ماهواری آنلاین علاوه بر هزینه زیاد ریسک امنیتی هم داره به این صورت که شما نباید دانلود و آپلود را با هم از اینترنت ماهواره ای بگیرین چون جرم سنگینی داره مگر این که آپلود از اینجا باشه تازه اونم ممکنه بعد از یک مدت بفهمن قطع کنن ولی اگه کسی حاضره چند میلیون خرج کنه براش خوبه دیش گرونی هم داره هزینه ماهیانه اش هم از اینترنت وایرلس خیلی بیشتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من که باور نمی کنم اگه میخواین جلوی ریزش کاربران رو بگیرین حداقل نرخ سرعت دانلود نامحدود ۱ مگ پس از حداقل ترافیک دریافتی در روز به نصف کاهش پیدا کنه نه اینکه ۱۲ برابر کم کنین
    صحبتهای دوست عزیزمون نماینده فن اوا ی مشهد درست بود . باور کنید لطفا.
    خودمونم شوکه شدیم و از مشتریها خبردار شدیم که همچین اتفاقی افتاده !!!
    بهرحال با توجه به صحبتهایی که مطرح شده تو این چند روز منم فکر میکنم یه اتفاقهایی بیفته .
    کمی صبور باشید لطفا .
    ادامه روال فوق بغیر از مشترکین فشار زیادی روی نمایندگیها و حتی بخش فروش و پشتیبانی میاره و ادامش حداقل واسه ما هم مثل نمایندگی مشهد که فرمودند ممکن نیست

13. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •