پیغام که مشکل از بازی می گیره. حجمی که نصب می کنه چقدره؟ ممکنه بازیت مشکل داشته باشه.
پیغام که مشکل از بازی می گیره. حجمی که نصب می کنه چقدره؟ ممکنه بازیت مشکل داشته باشه.
حجمي که نصب ميکنه 1.38 گيگ هستش .
ضمنا روي دي وي دي بازي دو تا فايل براي نصب بازي هست .يکيش به نام Infernal .part1.exe هستش که يه فايل اجرايي هست. و ديگري يه فايل زيپ با نام Infernal.part2.rar
بازی اینفرنال نیازی به کارت گرافیگ قوی نداره من این بازی رو با کارت گرافیگ 6200 در رزولیشن 1024 در 764 که تمام گزینه ها روی high بودن بازی کردم البته بازی اسونی نیست هر جا مشکل پیدا کردی بگو راهنمایت کنم
اما یک نکته این بازی برای اجرا شدن به phyex احتیاج داره ببین در dvd نصب بازی این نرم افزار هست یا نه باید باشه اونم باید نصب کنی اگه اونو نصب کردی و باز این خطا رو میده احتمالا dvd بازیت خرابه
نسخه بازیتو عوض کن. نسخه Original Installation بگیر که به قول دوستمون Physx هم داشته باشه. فکر کنم اندازه یه مقداری بیشتر بود. به هر حال اینکه نسخه های Unzip ممکنه همین مشکل هارو داشته باشه.
برنامه phyexهم نصبه ....اما یک نکته این بازی برای اجرا شدن به phyex احتیاج داره ببین در dvd نصب بازی این نرم افزار هست یا نه باید باشه
physx هم داره...نسخه بازیتو عوض کن. نسخه Original Installation بگیر که به قول دوستمون Physx هم داشته باشه.
من الان بازیو نصب کردم حجم کاملش 1.55 GB هست. نسختو عوض کن. بعد ورژن Physx باید از 6.10.6 بالا تر باشه.
ورژنش 6.10.5.0هستش .
تو اينترنت بگردم ميتونم ورژن بالاترشو بگيرم ؟
فکر کنم ولی حجمش 21mb + هست. تازه تو میگی 1.38gb اصلش 1.55gb . مال نسخته. عوضش کن چون تو اخطارش هم میگه بازی کامل نصب نشده.
آره برم عوضش کنم .
ممنون از راهنمايت
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)