با سلام خدمت دوستانم ام من پو که ای سیم کارتم را گم کردم کلمه ی عبور را نیز فراموش کردم حالا چه کار کنم
با سلام خدمت دوستانم ام من پو که ای سیم کارتم را گم کردم کلمه ی عبور را نیز فراموش کردم حالا چه کار کنم
احتمال 99% شما هنوز ثبت نامتون تكميل نشده
براي پيگيري به 140 تماس بگيريد و بپرسيد كه ثبت شده يا نه ؟
براي محكم كاري شماره پشت سيم كارت و كد ملي و كد پستي
و كلا مشخصات خودتون يا هر كس كه مي خواهيد به نامش شود رو
داشته باشيد كه اگر ثبت نام نشده بوديد همون موقع كاملش كنيد[/quote]
من از شهرستان خریدم.امروز هم از دفتر خدمات پستی ای که خریدم.پرسیدم میگه ثبت نامتو تکمیله.واقعا متاسفم برای ایرانسل که فقط تبلیغات دروغ میکنه.کسی نمیدونه چی جوری باید این مشکل رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟
[quote=amir_6994;1762062]سلام
من 15 روزه سیم کارت اعتباریه ایرانسل خریدم.حدود 3000 تومن هم اعتبار داره توش ولی وقتی کد مربوط به طرح قرمز رو میزنم فعال نمیشهیعنی بعد 24 ساعت نه sms تایید برام میاد و نه از اعتبارم کم میشه
خواهشا اگه کسی دلیلشو میدونه زود بگه..............................ممنون[/quote
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم به نمایندگی ایرانسل بروید
چه تبلیغ دروغی ؟ چه ربطی داشت ؟
منم داشتم به همین فکر میکردم! چه ربطی داشت منم نفهمیدم![]()
04 مهرمنظرتون از 04/07/86 4مهر است يا 7 تير ؟
نمی دونم شما تاریخ شمسی رو چه جوری می خونید
من اینجوری می خونم روز/ماه/سال
بابا ایول به ایرانسلخيلي از افراد تو باگ هستند و الان 4ماه است كه تو طرح موندند !
و حتي با شارژ كردن و استفاده نكردن از سيم كارت از طرح خارج نشدنداین همراه اول
تا ریال آخر پولش رو از ملت میگیره
خرتوخر این خرتوخری هم به تا حالا به نفع من بوده![]()
آقای عزیز چه ربطی داره ! شما مشکل داری چرا بند می کنی به ایرانسل ؟! اصلا انگار مد شده این حرف !! واقعا تبلیغات به روش مدرن هم فرهنگ همگانی می خواد !!!
من از شهرستان خریدم.امروز هم از دفتر خدمات پستی ای که خریدم.پرسیدم میگه ثبت نامتو تکمیله.واقعا متاسفم برای ایرانسل که فقط تبلیغات دروغ میکنه.کسی نمیدونه چی جوری باید این مشکل رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟
بانک میاد تبلیغ جایزه می کنه ملت میگن الکی میگه فلانی میاد تبلیغ می کنه میگن چرت میگه حالام این ایرانسل داره تبلیغ می کنه که ملت تازه بفهمن خدمات یه اپراتور اینه نه اونی که 14 سال مخابرات تحمیل کرده به مردم حالا هی میگن واقعا متاسفیم !!!برید برای چیزای دیگه متاسف باشید که الان شدیم جهان سومی !!!!
![]()
گفتم كه زنگ بزن 140
البته براي راحتي كار آخر شب باشه خلوت تره
و اون چيز هايي كه گفتم آماده كن
از همه راه ها كم خرج تر و سريع تره
چون تو فاير فاكس و اينترنت اكسپلورر فرق ميكنه پرسيدم
چون تو فاير فاكس و اينترنت اكسپلورر فرق ميكنه پرسيدم
از این زاویه نگاه نکرده بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)