تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 1320 اولاول ... 2386386887287347357367377387397407417427487888381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بگید شما گفتید حداقل سرعت 4جی باید 21 مگابیت باشه
    اینو کجا گفتن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

هم به 9990 زنگ بزنید هم ایمیل بهشون
    بگید شما گفتید حداقل سرعت 4جی باید 21 مگابیت باشه ولی برای ما بیش از 8 مگابیت نیست لطفا پهنای باند قابل دریافت رو افزایش بدید
    اگه هم گفتن روی گوشی دیگه ای تست کردید بگید بله هم روی گوشی و هم مودم تست شده از افراد اون منطقه هم همه این محدودیت رو دارن
    من که زنگ زدم کلا از سرش باز کرد
    هی گفت روی گوشی دیگه ای تست کردی اول گفتم اره گفت ما چیزی رو عوض نکردیم برای شما
    بعدش هم دوباره پرسید روی گوشی دیگه ای تست کردی گفتم نه گفت برو دفاتر همراه اول و از این چرت و پرتا

3. این کاربر از javadth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من باهاشون تماس گرفتم گفتم سرعت فرجی من بالای 1 مگ نمیره گفتم حداقل سرعت باید چند باشه بهم گفتن 21 مگابیت از همون طریق برای ثبت کرد 3 روزه درستش کردن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که زنگ زدم کلا از سرش باز کرد
    هی گفت روی گوشی دیگه ای تست کردی اول گفتم اره گفت ما چیزی رو عوض نکردیم برای شما
    بعدش هم دوباره پرسید روی گوشی دیگه ای تست کردی گفتم نه گفت برو دفاتر همراه اول و از این چرت و پرتا
    خب بد توضیح داده بودی باید میگفتی روی گوشی دیگه تست کردم و حتی مناطق اطراف ما سرعتشون خیلی بهتره و سرعت 3جی و 4جی یکیه و ... و اخرش هم میگفتی پهنای باند رو گذاشتید روی 5 مگاهرتز برای همینه سرعت 4جی خیلی پایینه باید زبون باز باشی اونا در همون لحظه که نمیتونن سرعتتو چک کنن بگو اینجا شلوغه و پهنای باند کفایت نمیده و ... کلا تا دروغ نگی نتیجه نمیگیری
    Last edited by mohammad_1992; 18-05-2017 at 14:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

خب بد توضیح داده بودی باید میگفتی روی گوشی دیگه تست کردم و حتی مناطق اطراف ما سرعتشون خیلی بهتره و سرعت 3جی و 4جی یکیه و ... و اخرش هم میگفتی پهنای باند رو گذاشتید روی 5 مگاهرتز برای همینه سرعت 4جی خیلی پایینه باید زبون باز باشی اونا در همون لحظه که نمیتونن سرعتتو چک کنن بگو اینجا شلوغه و پهنای باند کفایت نمیده و ... کلا تا دروغ نگی نتیجه نمیگیری

وضع کلی مملکت همینه ها
    در حالی که 4جی باید 80 مگ سرعت بده انقدر خرابش میکنن تا ما به 10 درصد این سرعت هم راضی باشیم

و این فقط اینترنت نیستش کل زندگی ما همین شده

7. این کاربر از javadth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من باهاشون تماس گرفتم گفتم سرعت فرجی من بالای 1 مگ نمیره گفتم حداقل سرعت باید چند باشه بهم گفتن 21 مگابیت از همون طریق برای ثبت کرد 3 روزه درستش کردن
    مشکل انتن دهی رو هم حل میکند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل انتن دهی رو هم حل میکند؟
    پیگیر باشید از نوع سمج شاید فرجی شد

10. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

به نظر میاد همراه اول داره یه تکونی به خودش میده از نظر سرعت و به مرور داره دکلها رو به ۲۰ مگا هرتز تغییر میده که باعث میشه شما سرعت بهتری دریافت کنین
    مثلا جایی که من هستن ۴ جی با ۲ خط از ۵خط اونم فقط تو یه جا اونم با مودم آنتن دارم و سرعت هم بین ۱.۴ تا ۱.۷ مگابایت بود اما از ۲روز پیش بدون اینکه تغییری تو پوشش دهی انحام بشه
    سرعت شده بیت ۲.۲ تا ۳.۵ مگابایت که این نشون میده باند ۷ که من بهش وصل هستم از ۱۵ مگا هرتز شده ۲۰ مگا هرتز
    باند ۳ هم همینطور اما چون پوشش ندارم نمیتونم داخل خونه تست کنم

احتمالا به مرور همه دکلها ۲۰ مگاهرتز بشه

12. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر میاد همراه اول داره یه تکونی به خودش میده از نظر سرعت و به مرور داره دکلها رو به ۲۰ مگا هرتز تغییر میده که باعث میشه شما سرعت بهتری دریافت کنین
    مثلا جایی که من هستن ۴ جی با ۲ خط از ۵خط اونم فقط تو یه جا اونم با مودم آنتن دارم و سرعت هم بین ۱.۴ تا ۱.۷ مگابایت بود اما از ۲روز پیش بدون اینکه تغییری تو پوشش دهی انحام بشه
    سرعت شده بیت ۲.۲ تا ۳.۵ مگابایت که این نشون میده باند ۷ که من بهش وصل هستم از ۱۵ مگا هرتز شده ۲۰ مگا هرتز

درسته ولی نمودم چرا 20 مگاهرتز همراه اول اندازه 10 مگاهرتز ایرانسل سرعت میده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میشه اسکرین‌شات بدی از پهنای فرکانس اگه برات مقدوره؟ باند ۷ و ۳

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •