سلام . EP-660 اصلیه یا تقلبی ؟ قیمت واقعی چنده؟ ارزش خرید داری؟ با ep-630 چقدر فررق میکنه؟ بهتره یا بدتر؟ ممنون
سلام . EP-660 اصلیه یا تقلبی ؟ قیمت واقعی چنده؟ ارزش خرید داری؟ با ep-630 چقدر فررق میکنه؟ بهتره یا بدتر؟ ممنون
ep 630 و 660 را شاب گارانتی می کند و اگر بتونید با همین گارانتی پیدا کنید اصل هست... آواژنگ فیک هست
تو ریویو های سایت آمازون 660 امتیاز بیشتری آورده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ArashMiniStar; 27-05-2012 at 08:45.
سلام
بسیار بسیار مبارکتون باشه
امیدوارم یکی از بهترین هدفونهاتون باشه و یه رویوی خوب هم اینجا برامون بزارین.
در مورد dark بودن تا جای که یادمه rezaomido توضیحات کاملی داده بودن ولی در باره background صدا بود نه خود صدا که dark بودن background در واقع یک مزیت هست که تو عمق و جزییات صدا وجود داره .توضیحات تکمیلی رو میتونین از پستهای اقا رضا مطالعه بفرمایین.
مجددا پیشاپیش هدفون جدیدتون رو تبرک میگم.
من میخوام یه هدفون ضدنویز کامل واسه درس خوندن بگیرم.(کارشناسی ارشد)
مدلهای سونی و یه چند تای دیگه رو هم دیدم ولی نمیدونم چی بگیرم.
قیمت هم تا ۲۰۰
Last edited by yeketaz.taz1; 27-05-2012 at 10:59.
دوستان
هدفونهای urbanear در مجتمع پایتخت موجود هستن. فقط فرصت تست نشد .
هدفونهای داخل گوشی akg ,bose ,audio technica ,crative در طبقه همکف مجتمع پایتخت فروشگاه دیجیتال موجود هست.
هدفونهای jays در طبقه اول و jvc در طبقه دوم موجود هست.و هدفونهای klipsch هم در طبقه اول موجود هست.در مورد s4 هم بزودی موجود میکنن.
با تشکر
Last edited by salar_221; 27-05-2012 at 12:45.
متشکرم من برادرم hd25 سری آدیداس و m50 و p5 رو چون داره ( هدفون های کلوز ) تست کرده بود کلا خودش همیشه با این p5 کار میکنه و میگه از بقیه بهتره
البته بیس hd25 بیشتره و سوند استیج m50 هم بعد تست میگفت از p5 بهتره اما صدای p5 بسیار طبیعی هست و اگر در مجموع در نظر بگیریم p5 برنده این مقایسه میشه مخصوصا به جهت مید رنج و وکال بینظیرش ... حالا باید دستم برسه و burn بشه تا بتونم یک رویو کامل بزارم
البته در رویوهای که ازش خوندم ندیدم کسی تونسته باشه بهش ایرادی بگیره ... که این جالبه چون به شخصه خیلی کم دیده بودم کسی به هدفونی نتونه ایراد خاصی بگیره
دوستان که قبلاً جواب دادن
دوباره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Dark - A tonal balance that tilts downwards with increasing frequency. Opposite of bright. Weak high frequencies.
.Dark: Opposite of bright. Weak high frequencies
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Dark - A tonal balance that tilts downwards with increasing frequency. Opposite of bright.
اینکه عیب حساب میشه یا نه رو باید خودتون بگین
از اون اولا گفتم، خوب توی صدا مفهومه خاصی نداره، پس بد هم مفهوم خاصی نداره
بعضی ها نمیتونن فرکانس های بالا رو تحمل کنن، پس هدفون dark می گیرن (البته بگذریم از اینکه بعضی سبکها کلاً فرکانس بالا ندارن که بخوان ...)
باید خودتون تشخیص بدین چی خوبه چی بد
Last edited by rave-87; 27-05-2012 at 12:29.
دوستان عزیز
شرکت اواسان اکثر هدفونهای داخل گوشی و earpad شرکت akg و audio technica رو موجود کرده و بزودی مدلهای تکمیلی هم اضافه میشه.
در اولین فرصت مدلها و قیمتهای موجود رو براتون تو بخش معرفی برندها قرار میدم.
با تشکر
Last edited by salar_221; 27-05-2012 at 12:38.
سلام
فول سایز میخواین یا داخل گوشی؟
اگه داخل گوشی میخواین میتونین از سونی مدل mdrnc22 رو تهیه کنین و با کمی افزایش بودجه مدل بسیار خوب و با کیفیت akg k390 nc رو تهیه کنین .البته این مدلها موقع پخش موزیک نویزکنسلینگشون فعال میشه.حالا اگه بهمراه موسیقی میتونین مطالعه بفرماین میتونین از این هدفونها استفاده کنین در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از فومهای توگوشی تیر اندازی یا روگوشیهای تیراندازی استفاده کنین البته اونها هم معایبی دارن که رو گوشها فشار زیادی وارد میکنن.
سلام
من یه هدفون فول سایز برای موزیک کلاسیک و پاپ میخوام بگیرم
از نظر بودجه تا 500 تومن میخوام هزینه کنم
خودم نظرم روی Sennheiser HD 598 هست
حالا چند تا سوال دارم:
یکی اینکه برای استفاده از آخرین حد توانایی این هدفون حتما احتیاج به آمپلی فایر هست؟
دوم اینکه چه پخش کننده ی پرتابلی رو برای این هدفون توصیه میکنید؟
سوم هم اگر این انتخاب اشتباه هست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)