فعلا پینگه پارسم هم داغونه
فعلا پینگه پارسم هم داغونه
امروز زنگ زدم واس افت سرعت شبانه و روزانه
اول خانومه برداشت دانلود استریم رو از 6 مگ آورد رو 4 مگ
گفتم نمخواد بیاری پایین همون 6 مگ خوبه الان 2 ماهه رو 6 مگه مشکلی هم نداشتم سرعتم هم همیشه 650 اینا بود
گفت نویز داری نمیشه . گفتم نگا تو رو خدا با بچه حرف نمیزنی که من الان 4 روزه مشکل دارم چطو شد همین 4 روزه نویز پیدا کردم
بعد گفت 4 مگ هم زیاده میزارم رو 1 مگ . منم گفتم جرات داری بزار رو یه مگ . گفت مگه میخوای چکار کنی گفتم الان شکایت میکنم ازت
چند بارم تاکید کردم زود باش بزار رو 1 مگ (پیرزنو از . . . . . میترسونی)
نگا کردم دیدم رو همون 4 مگه گذاشته . گرخید وقتی اسم شکایت اومد
دوباره زنگ زدم این سری باز یه آقاهه جواب داد اونم زیر بار نمیرفت ولی آخر راضی شد گذاشت رو 6 مگ
ولی مشکلم اینجاست که دیگه سرعت از 450 بیشتر نمیشه
یعنی همون 4 مگ
یه عده دزد نشستن اونجا![]()
یه بار ریت منو کم کردن آوردن رو 6 ، مودمو ریست که کردم دوباره شد 8. چندین بار اینو تست کردم با 1 ریست میاد رو 8![]()
تا وقتی که ظرفیت و پهنای باند مراکز کم باشه و ملت در ماه رمضون خونه نشین باشن معلومه سرع بشدت افت میکنه....ولی از یه طرف خود زیر ساخت و دست های پشت پرده هم باید زهرشون رو خالی کنن![]()
دوستان الان سرعت شما هم افت پیدا کرده یعنی به زور یه صفحه باز میشه یا فقط واسه من اینجوریه؟
دوستان از وقتی که ماه رمضون شروع شده سرعت خیلی نوسانی شده بطوری که دانلود شبانه رو باید بیخیال شد مشکل از های وب نیست بچه های بالا دست گل به آب دادن و اینکه ماه رمضون ملت تا سحر بیدارن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من الان تهران وایمکس ایرانسل دارم ، مشکلی نداره... البته از 15 ام! یعنی دو روزه سرویس رو شارژ کردم
پینگ حدود 180-300 نوسان داره ( ساعتی)
والا شما تهرانیا خوب . ما خوزستانیا شانس نداریم ;-)
موضوع خوزستانه! خدایشش خیلی وضع نت این شهر داغونه!
دوستان خودمون میتونیم هر کد تخفیفی بخوایم بسازیم؟ تو قسمت بانک مجازی مثلا 1گیگ 1روزه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)