من یک جایی پیدا کردم ، رفتم تو قلب مجسمه آزادی ...
شماهم برید ، خیلی باحاله ، قلبش میزنه ...
من یک جایی پیدا کردم ، رفتم تو قلب مجسمه آزادی ...
شماهم برید ، خیلی باحاله ، قلبش میزنه ...
میشه بگی کجا من خیلی وقته دنبالشم.
ولی من که اینو معرفی کرده بودم قبل . همه هم میدونند
اینو هم ببینید . تاپیشک زده بودم معرفی هم کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو یه مرحله که باید بری کافی نت هستم ولی وقتی میرم داخل هر چی E رو میزنم اصلا نمیره پشت کامپیوتر باهاش کار کنه . خودش هم میگه press R to Use Computer . حالا دوستان مشکل کجاست ؟!
بالاخره تمام شد بازي......
این عکسایی که با موبایل میگیری کجا سیو میشه؟
هر چی تو گوشی رو گشتم هیچی نبود
سوال دیگه این که من جایی هستم که باید بین دواین و پلی بوی یکی رو بکشم .همین انتخابه که باعث دو تا پایان میشه؟ چون میخوام
سیوشو نگهدارم
Last edited by farryad; 31-05-2009 at 09:23.
پلی بوی رو بکش ، خونش مال تو میشه ، بهترهسوال دیگه این که من جایی هستم که باید بین دواین و پلی بوی یکی رو بکشم .همین انتخابه که باعث دو تا پایان میشه؟ چون میخوام
سیوشو نگهدارم
فکر نکنم سیو بشه .
نه فک کنم اونجا بود که دو تا چیز نشون میده یکی آدمک قرمز یکی پول سبز رنگ . اگه بری ادمک قرمز بهتره چون رمان خدا بیامرز نمیشه . عوضش کیت می میره . ولی اگه از پول بری یعنی $ رمان میمیره
احتمالا پچ نصب کردی نه ؟ این کرک رو نصب کن منم همین کارو کردم درست شد .من تو یه مرحله که باید بری کافی نت هستم ولی وقتی میرم داخل هر چی E رو میزنم اصلا نمیره پشت کامپیوتر باهاش کار کنه . خودش هم میگه press R to Use Computer . حالا دوستان مشکل کجاست ؟!
http://www.4shared.com/file/95757532/9757c18c/rzr_gt42.html
سلام من حالت داستانی بازی رو تازه تموم کردم. میخواستم ببینم الان میشه شخصیتهای فرعی مثل sarsa و hossan رو دید و کارها رو انجام داد؟
شما بدون اینکه نیاز باشه داستان بازی رو تموم کنید میتونید ماموریتهای فرعی رو انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)