هی تو این مدت بعضیا به دروغ گویی متهم شدن بعضیا به بولوف زدن .این سایت ها همه چیو ثابت می کنن.
از فلوت گرفته تاااا شهر.
هی تو این مدت بعضیا به دروغ گویی متهم شدن بعضیا به بولوف زدن .این سایت ها همه چیو ثابت می کنن.
از فلوت گرفته تاااا شهر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باسه کسایی که شهرو قبول داشتن =====>>
این باسه کسایی که شهر رو قبول نداشتن====>>
این باسه کسایی که ضایع می شن =====>>
اینم باسه کسایی که مارو به خالی بندی متهم می کنن ===>><< ====
و این سایتووووووووو به تمام طرفداران وا قعی هاروست مون تقدیم می کنم.
این لینک های که شما دادی همش مربوط به فروم های خارجی اگه خارجی بودن شون دلیل به درستی حرفشون که هیچ و اگر منطقه
اما می شه بفرمایید کجاش گفتن که شهر هست ؟
من که توی هیچ جوابشون ندیدم بگن می شه رفت
اول می ری ps بعد سر درش نوشته بازیهارو harvest moon back to nature انتخاب می کنی یه بچه 7 ساله ام می فهمه بعد باس بگردی و جواب را انتخاب کنی سایت خوبیه![]()
خب سوال پرسیده شهری وجود داره؟ جواب یک کاربر: نه به هیچ وجه. اونها فریبت دادندنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شد دلیل وجود داشتن شهر؟
---
یا توی این لینکی که دادی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال پرسیده کینگ سیتی وجود داره؟ یکی گفته نه وجود نداره. یکی گفته من شنیدم دو تا شهر وجود داره یکی دیگه هم گفته آره وجود داره ولی باید 100 درصد کنی
واقعا دلایل به این محکمی من جایی ندیده بودم.
من نمیگم شهر هست یا نیست. فقط میگم این چیزایی که شما گفتی اصلا دلیل به حساب نمیاد. منم یه کاربر ثبت نام میکنم اونجا نظرم رو انگلیسی میگم. این دلیله؟ معلومه که نه.
Last edited by pcsoft; 20-04-2013 at 10:48.
بالاخره که در مورد شهر صحبتی شده تو برخی از سایتا همین طور مثه اینجا با هم بحث داشتن دلایل منطقی و پایه خوبی داشتن و اونا هم شهرو فر ضیه می دونستن.
با این حال تو ناتسومی هم حرف شده ولی به نظر من وجود داره.
خب گفتگو شون بر سر شکلات یا majickal melodi که همون فلوته جادوییه ÷س بعضی از حرفا و شایعه ها واقعی ان.
کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arash-30r7
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم همین ها رو بگم که ایشون گفت ش دیگه لازم نیست
من همشون و خونده بودم اما چیزی ندیم جز سوال جواب ساده
اینام این بچه های همین تاپیک فقط بحث کردن همین هیچ دلیل به وجودش نیست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)