دوست عزیز بستگی به مرکز اموزش داره شاید نزاره برگردید
دوست عزیز بستگی به مرکز اموزش داره شاید نزاره برگردید
اقا این قضیه محاسن(ریش) هم شده واسه من مشکل
خدا کنه فردا بعد صبحگاه گیر مسئول عقیدتی نیفتم که باید این دفعه 48 ساعت برم بازداشتخدا جون ...........خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
اموزشی کسی جوادنیا قزوین نرفته مارو کمک کنه؟![]()
اصلا حساب کتاب نداره...ممکنه برگردین ممکنه هم نگهتون دارن!!!
یعنی مثلا لباس رو درست نکرده میگن بمونین بعد چند روز دیگه میگن برین درست کنین؟!
منم ۱۲/۱ اعزامم.مرکز آموزشی ۰۲ افتادم.
کسی اونجا بوده که توضیحاتی هر چند مختصر در موردش بهم بده؟از چند نفر از جمله برادر خودم که سال ۸۵ اونجا بوده سوال کردم و همه تعریف خوبیش رو میکنن اما میخوام باز هم آمار دقیقتری ازش داشته باشم.
راستی من الان چند سالی هست که فقط با ماشین ریش تراشی صورتم رو اصلاح میکنم.حالا بهم اجازه میدن که ماشین ریش تراش ببرم یا باید دوره آموزشی رو با تیغ سر کنم؟
راستی توی ارتش که هر روز نباید صورت رو اصلاح کرد؟آخه اینجوری باشه پوست آدم کنده میشه.![]()
بچه ها اموزشی شهر خودت بیفتی میزارن شب بیای خونه؟ یا باید 24 ساعت اونجا باشی؟
اگر نزارن بیای خونه بعد چند روز بهت مرخصی میدن؟
راستی یه برگه تو دفترچه هست که مربوط به مدارک تحصیلی هست. بهم گفتن باید ببری دبیرستانی که درس خوندی پر کنه.
حتما باید ببرم اونجا یا مهم نیست؟
فردا صبح به امید خدا میرم برای پست کردن مدارک. امیدوارم مثل دفعه ی قبل صبح که پاشدم ترس پشیمونم نکنه
مشمولان متقاضي بهره مندي از كسر خدمت و معافيت سه برادري تا پايان امسال مهلت براي اقدام خواهند داشت
گروه ناجا- معاون مشمولان و امور معافيتهاي سازمان وظيفه عمومي ناجا از مشمولان داراي كسر خدمت و متقاضيان معافيت سه برادري خواست تا پايان سال جاري براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا،"سرهنگ محمدرضا اكبرحلوايي " معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان بيان داشت: آن بخش از مقررات مربوط به ايثارگران و مددجويان كه در قانون خدمت وظيفه عمومي لحاظ گرديده در سال آينده نيز مورد اقدام و رسيدگي قرار خواهد گرفت و ساير مقررات مانند كسر خدمت مشمولين كه از سابقه جبهه و جانبازي والدين آنها ناشي ميشود و همچنين معافيت سه برادري كه مصوب مقام معظم فرماندهي كل قوار مي باشد، در حال حاضر و تا پايان سال 90 ، مورد اقدام قرار مي گيردو استمرار آن در سال 91 همانند سالهاي گذشته به تصميم ستاد كل نيروهاي مسلح بستگي خواهد داشت.
سرهنگ حلوايي تاكيد نمود:از آنجا كه سربازان در حال خدمت با داشتن يكسال سابقه خدمت بعنوان يك برادرخدمت كرده محسوب مي گردند لذا مشمولان متقاضي معافيت سه برادري كه مدت خدمت برادر حين خدمت آنان تا پايان سال 90 به يكسال تمام برسدچنانچه در خواست خود را تا زمان اعتبار معافيت مذكور در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) ثبت نمايند مي توانند از اين معافيت استفاده نمايند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر نمیزارن بری خونه نهایتا خیلی بهت حال بدن آخرهفته یه روز مرخصی میدن بری خونه وگرنه ممکنه همون رو هم بهت ندن!
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)