تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 1783 اولاول ... 23863868872873473573673773873974074174274878883812381738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من 5 ساله مشتری صبانتم و هرسال سرعتها ماه رمضون خیلی پایین میاد و بعدش دوباره کمی بهتر میشه ولی مثل اینکه این دفعه قرار نیست سرعتها به حالت قبل یعنی 220 کیلوبایت برگرده اطلاعیه زیر بخونید و شبانه ها هم حالت اینترنت نا محدود داره

كاربران اینترنت نامحدود
    اگر جزو مشتركین بدون
    محدودیت استفاده‌ی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال
    می‌شود.

هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و
    مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به
    صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. برای افزایش
    رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده
    است.
    در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم
    نمایند ممكن است مصرف بالای آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن
    پهنای باند استفاده می‌كنید. این موضوع می‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس
    شما را نیز در پی داشته باشد.

اگر شما از نرم‌افزارهای به اشتراك‌گذاری فایل
    استفاده نمی‌كنید یا اقدام به دریافت فایل‌های پر حجم نمی‌ نمائید، این قانون شما
    را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرم‌افزارهای یادشده
    استفاده می‌كنید، خواهش‌مندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش
    از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.

اگر مصرف شما برخی از اوقات
    بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت
    تكرار شود.

اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما
    از سرویس های دیگر صبانت که مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این
    صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا
    مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن
    است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی گمان، این کاهش سرعت در صورت
    رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران
    قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

]چیزی که عملا الان اتفاق افتاده و سرعتها از 220 کیلوبایت به 20 کیلوبایت کاهش پیدا کرده
    خب طی تحقیقاتی که امروز به عمل آمد صحت حدس فبلی بنده تایید شد و قرار نیست سرعتها به حالت قبل برگرده و اعلام کردن سرعت شبانه روی 128 کیلوبیت بر ثانیه (همون 16 کیلو بایت بر ثانیه) بستیم و این موضوع برای همه اکانت ها اعم از 128 ها و 512 ها و ... یکسانه و حتی با ارتقا اکانتتون به 512 تاثیری در سرعت شبونه ندارید و فعلا برنامه یی برای افزایش سرعت ها ندارن پس دوستان برید یه فکری به حال خودتون بکنید از من بود گفتن
    خیلی دوست دارم بدونم جناب ساپرتر صبانت چه توضیحی دارن بیان اینجا بیان کنن چون وعده قبلی ایشون کذب از آب دراومد

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این تخفیف های تابستانه تا کی هستش تا آخر شهریور همینطور شرایط یا نه؟؟؟
    و این که مثلا ما 1 هفته 2 هفته زود تر با این طرح شارژ رو انجام بدیم بره تو رزرو بعد که این طرح برداشته شد مثلا شد مهر ما رزرفی که دارم با همون شرایط قبلی اعمال میشه یا خیر؟؟؟
    دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن بدونیم
    رزروت باقی میمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب طی تحقیقاتی که امروز به عمل آمد صحت حدس فبلی بنده تایید شد و قرار نیست سرعتها به حالت قبل برگرده و اعلام کردن سرعت شبانه روی 128 کیلوبیت بر ثانیه (همون 16 کیلو بایت بر ثانیه) بستیم و این موضوع برای همه اکانت ها اعم از 128 ها و 512 ها و ... یکسانه و حتی با ارتقا اکانتتون به 512 تاثیری در سرعت شبونه ندارید و فعلا برنامه یی برای افزایش سرعت ها ندارن پس دوستان برید یه فکری به حال خودتون بکنید از من بود گفتن
    خیلی دوست دارم بدونم جناب ساپرتر صبانت چه توضیحی دارن بیان اینجا بیان کنن چون وعده قبلی ایشون کذب از آب دراومد
    سرویس من 512 هستش سرعتم همون 50-60
    صبانت سرعته همه رو کن نمیکنه یعنی اصن کم نمیکنه.همون سرعته سرویستونو بهتون میده!
    البته 50-60 سرعت شبانه هست ها وگرنه روزانه که 230-240
    Last edited by Eliminal; 22-08-2012 at 18:01.

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از دو حالت خارج نیست :
    یا بقیه ی isp ها رفتند یه جورایی زیر آب این شرکت مفلوک رو زدند که اینا هم پهنای باند رو محدود کردند . که البته یکم بعیده .
    و یا اینکه با تغییر مدیریت این شرکت، مدیر جدید میخواد سودآوری خودش رو بالا ببره .

یادمه چند سال قبل هم این سناریو دقیقاً مشابه حالا تکرار شد . حتی رسماً توی سایتشون اون زمان بخشنامه ای از طرف مدیریتشون با لحن خیلی تند رو به نمایش گذاشتند که سرعتها میخوایم واقعی شه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان دانلود رايگان شبانه كرج وضعيتش چجوره ؟ يه تست اسپيد از روز هم بزاريد ممنون ميشم (فقط سرعت اكانتتون رو هم ذكر كنيد )

با تشكر

داره خودمونی میشه akparas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ای صبانت خاک برسر نهایت می ریم بعثت مخابرات دیگه

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

تعرفه مخابرات چطوریه؟
    برای 512 باید اشتغال به تحصیل ببری؟ یا کارت دانشجویی هم قبوله؟

8. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقایون فک نکنین بعثت خیلی آش دهن سوزی هستش هااا...
    من هم حدود 2 ماه پیش صبانتو بیخیال شدم رفتم بعثت اوایل بد نبود ولی الان ر ی د ه...
    الان خودم دوباره صبا رو شارژ کردم 512
    هنوزم 9 گیگ از بعثتم مونده ولی فایده نداره دیگه.مگه همه ی اینترنت سرعته دانلود شبانست؟صفحه سریع باز کردن براتون مهم نیست؟!فرستادن ایمیل چی؟
    512 صبا بگبرین هم صبح سرعتش بالاست هم شب...

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرعت دانلود شب ها چند هست ؟ 512 و 1 مگ رو اگر ميدونيد بگيد ممنون ميشم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پس این نامحدوده صبانت چه مدلشه دیگه که حق نداری زیاد دانلود کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب یه دفعه مثل آدم بگید محدوده دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •