تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 1049 اولاول ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دروود دوستان تا قیمت حدود 1 تومن تا 1300 چی پیشنهاد میدین حتما 3 بعدی باشه چون تلوزیونم سه بعدی میباشد صدای خشک سونی بی روح الجی یکم ازیتم میکنه خودم پاییونیر 727 پیدا کردم حدود 1300 میشه همین خوبه یا پیشنهاد بهتری برام دارید تشکر پیشاپیش
    با توجه به بودجه شما انتخاب معقولانه ایه.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دروود دوستان تا قیمت حدود 1 تومن تا 1300 چی پیشنهاد میدین حتما 3 بعدی باشه چون تلوزیونم سه بعدی میباشد صدای خشک سونی بی روح الجی یکم ازیتم میکنه خودم پاییونیر 727 پیدا کردم حدود 1300 میشه همین خوبه یا پیشنهاد بهتری برام دارید تشکر پیشاپیش
    با سلام
    دوست عزیز پایونیر رو از فروشگاه راستین توی جمهوری هم قیمت کنید. همون موقع که مدل ۷۲۷ رو سایت پایونیر شاپ ۱.۲۹۷ زده بود یکی از آشنایان برای من از اونجا ۱.۱۸۰ خریدند و همون موقع شهر ما ۱.۴۰۰ بود.

Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز پایونیر رو از فروشگاه راستین توی جمهوری هم قیمت کنید. همون موقع که مدل ۷۲۷ رو سایت پایونیر شاپ ۱.۲۹۷ زده بود یکی از آشنایان برای من از اونجا ۱.۱۸۰ خریدند و همون موقع شهر ما ۱.۴۰۰ بود.

Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
    سلام دوستان گرامی
    می خواستم بگم من مغازه ای رو گیرآوردم که تقریبا عمده فروش هست ولی تکی هم کار میکنه و البته قیمت لوازمش پایین تر از تمام مغازه های توی جمهوری هستش. این مغازه توی امین حضوره اگه خواستین بگین تا آدرسشو بذارم. امروز هم با خوده فروشنده صحبت کردم و ازش اجازه قرار دادن آدرس و شماره تلفنش رو توی این انجمن گرفتم. فقط چند تا نکته هست که اگه دیدم درخواست واسه آدرس زیاده اونارو هم با آدرس و شماره تلفن میذارم. اینو بگم که نه به خدا می خوام تبلیغ کنم نه با صاحب مغازه آشنا نیستم و فقط خواستم کمکی به شما دوستان عزیز واسه خرید کرده باشم.

5. این کاربر از ham65kab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

پایونیر عالیه ولی خب قیمتاش وحشتناکه . اگه مشکل بودجه ندارید که همون پایونیر وگرنه اگه یه مدل معمولی خوب میخوای شارپ . چون لنز مدلهای ژاپنی قوی تره و راحت تر پخش میکنه .
    سمیرای عزیز مرسی از راهنماییت. من با اینکه قیمت پایونیر واقعی نیست پایونیر رو برای خرید انتخاب کردم چون بهش اعتماد دارم و با رضایت پول بابت خریدم می پردازم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    من تلویزیون lg 86000 و سینمای LH-W895XBH دارم . هر کاری میکنم نتمیتونم صدای سینما رو با تلویزیون هماهنگ کنم که فقط با کنترل تلویزیون صدای سینمارو کم یا زیاد کنم. اگه میشه یه کمکی به من کنید
    ممنونم میشم ازتون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من تلویزیون lg 86000 و سینمای LH-W895XBH دارم . هر کاری میکنم نتمیتونم صدای سینما رو با تلویزیون هماهنگ کنم که فقط با کنترل تلویزیون صدای سینمارو کم یا زیاد کنم. اگه میشه یه کمکی به من کنید
    ممنونم میشم ازتون
    شما دفترچه رو مطالعه کنید.معمولا هر دستگاهی دارای یک کدی هستش که شما بایستی تو تنظیمات اون کد رو وارد کنید تا هر دو دستگاه با یک کنترل سینک بشه.دفترچه تلویزیون و پلیر رو مطالعه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام عزیز. آره فکر کنم با گارانتی اصلیه ولی بپرس بازم. فقط همینطور که می دونی مغازه های امین حضور ( اونهایی که عمده فروشن ) جای تست ندارن و تمام محصولاتشون توی کارتون هست. اگه جنسی که می خوای بگیری رو ندیدی برو جایی ک واست تست بگیرن بعد بیا اینجا واسه خرید. آدرسشم اینه: سه راه امین حضور ، خیابان ایران ، پاساژ الماس ، طبقه همکف ، پلاک 35. فروشگاه پایونیر. آقای علی کاظمی. تلفن : 33512396. 33523167. موبایل: 09125379046

فقط یه چیزی اونم این که فعلا یه سری از محصولات پایونیر رو تموم کرده ولی گفته میاره مثل rs777 که خودم میخوام و منتظرم بیاره. قبل رفتن یه تماس بگیر بهتره.
    اون موقع که جنسش جور بود 100 زیر پایونیران جنس میداد. سوال دیگه ای داشتی در خدمتم. امیدوارم به کارت بیاد اینکارم. موفق باشی

10. 2 کاربر از ham65kab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام عزیز. آره فکر کنم با گارانتی اصلیه ولی بپرس بازم. فقط همینطور که می دونی مغازه های امین حضور ( اونهایی که عمده فروشن ) جای تست ندارن و تمام محصولاتشون توی کارتون هست. اگه جنسی که می خوای بگیری رو ندیدی برو جایی ک واست تست بگیرن بعد بیا اینجا واسه خرید. آدرسشم اینه: -----------. تلفن : -----. -----. موبایل: --------
    فقط یه چیزی اونم این که فعلا یه سری از محصولات پایونیر رو تموم کرده ولی گفته میاره مثل rs777 که خودم میخوام و منتظرم بیاره. قبل رفتن یه تماس بگیر بهتره.
    اون موقع که جنسش جور بود 100 زیر پایونیران جنس میداد. سوال دیگه ای داشتی در خدمتم. امیدوارم به کارت بیاد اینکارم. موفق باشی
    دم شما گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من ميخوام با حداكثر ٨٠٠ تومن يه سينما خانگي بگيرم . اولويتم بيشتر پخش موسيقيه و بلوري و سه بعدي بودن برام اهميتي ندارن . شنيدم پايونير و فيليپس بهترين كيفيتو دارن .حالا نمي دونم به بوجم ميخوره يه پايونير بگيرم ؟ ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن .چي پيشنهاد ميكنين ؟

13. این کاربر از pourya a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kurtcobain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من یه ماهه میخوام ست آپ باکس بگیرم.چون فیلم زیاد میبینم برام کیفیت تصویر و پشتیبانی از همه فرمتها خیلی مهمه.الان چون ست آپ باکس ندارم mkv mp4 نمیتونم رو تلویزیون ببینم.یه چیز دیگه که برام مهمه نمایش خوب زیرنویس انگلیسی و فارسی با اندازه فونت خوب و مکان خوب هست .یه ماه پیش تصمیم گرفتم ester t15 بگیرم اما شرکتش تو اصفهان تموم کرده یه ماهه الافم تابیارن.میشه دوستان حرفه ای که همین پارامترای من براشون مهمه و استفاده کردن نظر بدن چه مارکی بگیرم چون ظاهرا امیدی به اون ایستر نیست خسته شدم انقد صبرکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •