به مقدار کاملاً محسوسی برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به پلاسماهای پاناسونیک و پایونیر دارند.
به مقدار کاملاً محسوسی برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به پلاسماهای پاناسونیک و پایونیر دارند.
سلام به بروبتچس p30
آقا تا 900 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ (LCD میخواستم 37 الی 40 اینچ )
امروز رفته بودم یه فروشگاه سامسونگ مدل 37D585 رو 850 تومن قیمت داد (البته گفت اگر هدیه ی سامسونگ (DVD-9800) رو بخوایی میشه 920 تومن (یعنی DVD رو 70 تومن حساب کرد ) )
نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ و اینکه به نظرتون با هدیه اش بخرم یا نه ؟
اگر مدل دیگه ای هم که فکر میکنید بهتره معرفی کنید .
ممنونم.
جالبه مثل اينكه يه سري از طرف ماديران حمله كردن به فروم 10، 20 صفحه آخرو كه مرور كنيد ميبينيد چند نفرن كه هر كي هر چي ميپرسه ميگن le83300 sharp نداشتي le700m شارپ باز نداشتي xvision![]()
دوستان عزیز من عجله دارم ، اگر میشه زودتر منو راهنمایی کنید .
بازم ممنون
سلام علیکم
نکته اساسی اینه که این 3 بعدی های پلاسما که رزولیشن اچ دی هستند اصلا توصیه نمیشه
گمان هم نمیکنم 3 بعدی خوبی بده، من از نمایندگی ال جی پرسیدم گفت سه بعدیش جالب نیست..
شما چشمی بررسی کردید راضی بودید..؟
نکته بعدی اینکه مدل ال جی به همراش عینک نیست و باید دانه ای 60000 تومان عینک تهیه کنید
در مدل سامسونگ 2 عدد عینک +یک دی وی دی پلیر + یک فیلم بلوری 3d هدیه داده میشه
بر اساس لینک زیر مصرف مدل سامسونگ که از سری 4 پلاسمای این شرکته
290 وات در سایز 50 برای حالت نرمال هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ال جی هنوز منبع معتبری یافت نکردم ,و مدل عرضه شده توسط گلدیران pw3500 هستش
ولی باید مشابه باشند
500 وات برای هیتره نه تلویزیون
در آخرم به نظر خودم برای این سبک تی وی ها تا این حد هزینه رو توصیه نمیکنم
شما که میخوای اینقدر هزینه کنید میتونید سراغ ال سی دی و ال ای دی ها ی مناسبتری رو تهیه کنید با اینج کمتر
یه نگاهی هم به پلاسما های سری pk ال جی که فول اچ دی هستند هم میتونید بندازید بالاخص pk550r که در همین محدودست..
یا با افزایش هزینه پلاسما های فول اچ دی از برند های با سابقه تر بالاخص پاناt30 va vt30 ...تهیه کنید ..
من تو رنج زیر 1 تومن این پلاسما ها رو برای افرادی که اینج زیاد براشون مهمه توصیه میکنم
Last edited by AMIRHJ; 07-02-2012 at 11:52.
من اینجا دیدم زده 500 وات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو بعدی این دو مدل رو دیدم تو فروشگاه کیفیتش برام راضی کننده بود اما سه بعدی رو نمیدونم .
مدل LW45000 رو هم البته کمی زیر نظر دارم 1/450 با 7 تا عینک و اگر بهمراه پلیر یا سینمای خانوادگی خریداری بشه 200 تومن کارت هدیه هم داره ....
من چون میخام 3 تا بخرم به همین خاطر یکم حساس شدم .
سلام اقا کدوم یکی از این 3 مدل رو بگیرم؟؟
Samsung LED D8000 46
SONY LED HX925
SONY LED NX720
برام کیفیت و امکانات و 3D مهم.
خودم از سامسونگ بیشتر خوشم امده از لحاظ کیفیت و شکل ظاهری . اما خب اینم سونی دیگه . حالا موندم کدومش . لطفا راهنمایی کنید.
دوستان از همکاریتون نهایت تشکر و سپاس رو دارم ، یک ساعت دیگه میرم همون مدل رو بخرم .
موفق باشید .
این مدل کیفیت خوبی داره اما 50 هرتز هست .
منم تصمیم گرفتم سامسونگ LED 40D5950 بگیرم، نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)