بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید:
حسين جان من فايل رو گرفتم بزار چند تا بازي انجام بدم نظر كلي و نهايي خودم رو مي دم در مورد موارد خواسته شده شما
بر عكس اون چيزي كه قبل از ورود اين نسخه به بازار روش خيلي بحث ميشد اينكه تيمها شبيه خودشون بازي ميكنند من تيم هال سيتي و تو ليگ انگليس انتخاب كردم متاسفانه هيچ تيمي در اين ليگ پيدا نشده كه منو تحت فشار قرار بده حتي تيمي مثل منچستر كه فوتبال پر فشار و دابل پرسش معروفه اين به اون معني نيست كه نباختم چرا باختم ولي همه رو مثل هم تو اين نسخه كامپيوتر از كوچكترين موقعيت ها بهترين استفاده رو ميكنه نميدونم شما چطور ولي من كاملا" از اين موضوع ناراحتم كه كامپيوتر توپ نميگيره و تو زمين بچرخونه بلافاصله حمله ميكنند كه به علت اينكه تعداد بازيكناشون تو حمله كمه سري توپ رو از دست ميدن وتحت فشار قرار ميگيرن در حاليكه واقعا" بده كه منچستر و آرسنال و چلسي نميتونن هال سيتي رو تحت فشار قرار بدن و فقط كامپيوتر اكتفا ميكنه به تك موقعيت ها كه انصافا" خوب استفاده ميكنه و بعضي مواقع ميبره در حاليكه خيلي تيما از جمله آرسنال ومنچستر و بارسا با بازي تركيبي گل ميزنن نه به اين سبك به نظر ميرسه كونامي راحتترين روش رو براي سخت كردن بازي انتخاب كرده اينكه كامپيوتر خوب از موقعيتاش استفاده كنه
Last edited by nasrGod; 31-10-2009 at 23:51.
برای فعال کردن درجه ی سختی سوپر استار بدون اینکه بخواهیم از فایل جانبی استفاده کنیم به صورت طبیعی چطور میشه تو بازی اینو فعال کرد ؟ مرسی
يكي از بچه ها اين فايل افزايش پول در مستر ليگ كه ورژن 2 اون امده رو لطف كنه بدون مخلفاتش اپلود كنه تا دانلود كنيم بابا خود نرم افزار سر جمع 100 كيلو بايت نيست با مخلفات شده 6 مگا بايت ؟؟؟!!!!
در ضمن مهدي جان بهتر نيست شما پچ ها و نرم افزار ها رو فقط تو تاپيك خودش بزاري چون دو تاپيك مجزا واسه همين هستش ديگه
واينجوري صورت خوشي نداره اين تاپيك فقط مخصوص بحث و تبادل نظر هستش --- البته از زحمات زيادت هم واقعا تشكر ميكنم --- يعني وقتي پچي تو اون تاپيك قرار ميگيره ديگه نيازي به تكرار اون تو اين تاپيك نيستش ديگه ---
خوب اينم نظر من در مورد اين تغييرات :
1-سرعت بازي يكم هم مي تونه كمتر بشه به اندازه 5 درصد نسبت به مقدار فعلي .
2-سرعت پاس هم مي تونه كمتر بشه حدود 5درصد نسبت به مقدار فعلي (البته من يه مشكل ديدم اونم اينكه وقتي بازيكنا به هم پاس
ميدن توپ از زمين يكم غير عادي ارتفاع ميگيره كه فكر كنم بايد روي اون كار كني يكم تا درست بشه )
3-سختي بازي عالي شده فقط اگه حدود 5 تا 7 درصد بازي نسبت به اين مقدار سختر بشه عالي ميشه
4-شوت ها الان خيلي خوب هستن ولي در حدود 3 درصد از اين مقدار فعلي بيشتر بشه قدرتشون بهتره .
5-عملكرد دروازه بان ها هم بهتر شده اما اين بخش بازم احتياج به تقويت داره حدود 10 تا 15 درصد (اين بخش حياتي هستش بايد خيلي خوب
تغييرش بدي )
6-گيم پلي اگه بشه بره به سمت دمو با اين تغييرات داده شده ميشه هموني كه همه انتظارشو دارند از بازي
خوب حسين جان شما اين تغييرات را روي اپشن فايل و اديت پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.6_all-in-one انجام بده فكر كنم خودت دانلود ش كردي و من ديگه اپلود نميكنم و خودتم هر
تغيير ديگه اي هم لازم ميبيني و صلاحه توش انجام بده تا حالشو ببريم .
من مقصد نهايي و اوج انتظارم در اين بازي گيم پلي مثله گيم پلي دمو هستش
حالا شما مي تونيد با درصد هاي تقريبي گفته شده توسط من و خلاقيت خودتون و اين تغييرات رو تو اون اپشن فايل و اديتي كه گفتم انجام بدين و بزاريد تا دانلود كنيم ممنون .
توجه : منظور از مقدار فعلي در متن تنظيمات تغيير يافته توسط حسين در اديت بازي است و درصد هاي خواسته شده هم بر اساس همين تغييرات خواسته شده است .
بي صبرانه منتظرش هستم ....
Last edited by vahidreza2007; 01-11-2009 at 00:59.
دوباره میگم pes در کنسول pc حرف اول رو میزنه ولی در نسخه ps3 فیفا اول هست
کاربران سایت gamespot به فیفا 10نسخهpc ریتینگ 3.4 رو دادن
Last edited by smart007; 01-11-2009 at 00:41.
بهتر نیست یه تاپیک برای ادیت و آپشن فابل و ... درست کنین اینجا خیلی قاطی پاطی شده [
داره عزيز يكم بگردي پيدا ميكني برو تو تاپيك ويرايش و هك بازي ها همين زير تاپيك بازي خودمون پيداش ميكني لينك نمي دم تا يكم بگردي خودت پيداش كني
PES "SponZor" 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
File size: 1.35 MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)