تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 738 از 1042 اولاول ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان.

اقا من یه مشکل خیلی رو اعصاب دارم.
    از خود مخابرات اینترنت گرفتم، ( تهرانم، مرکز مخابراتیم شهید قدوسیه، هیچ شرکتی جز مخابرات بهم اینترنت با قیمت خوب نداد.) .لی مشکلم اینه که نمی تونم به اینترنت وصل شم.
    اول از یه مودم که از خود مخابرات گرفته بودم استفاده می کردم. ( هاوایی بود گویا.) چراق ای دی اس الش فقط وقتی روشن می شد که خط تلفن اشغال بود! چه با اسپلیتر، چه بی اسپلیتر. البته بعد از یه مدت درست شد، چراغش روشن می موند و هر موقع که می خواستم می تونستم وصل شم.
    تا این که خونه مون رو عوض کردیم. باز هم تو همون منطقه ی مخابراتی. باز هم از همون جا اینترنت گرفتم. باز هم همون مشکل. فقط این بار مشکله حل نشد.
    فکر کردم مشکل از مودممه. رفتم یه مودم دیگه خریدم ( خوب البته لازم داشتم یه مودمی داشته باشم که وای فای داشته باشه. ) این یکی هم همون مشکل رو داره. بد تر هم هست. چوون این یکی خط هم که اشغاله، فقط چراغ ای دی اس ال و اینترنتش روشن می شه، می شه وصل شد. ولی سر 1 دقیقه قطع می شه. ( بدون اسپلیتر.) البته این جدیده رو مطمین نیستم که تنظیماتش درست باشه.
    برای مخابرات،
    vpi 0
    vci 35
    PPPoE
    تنظیمات درستیه؟
    لطفا راهنماییم کنید، این چه مشکلیه که من دارم؟
    مشکل از مودمه؟ از اسپلیتریه که گاهی استفاده می کنم گاهی نه؟ از مخابرات؟ یا از خود کامپیوتر؟
    خواهش می کنم راهنمایی کنید، اعصاب نمونده از دست این اینترنت.
    ( مدل مودمم WAG120N هست. لینک سیس، از سیسکو.)
    مشکل از مخابراته با 1899 تماس بگیرید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.

دوستان یه سوالی همیشه تو ذهنم هست.

چرا تو speedtest هیچ جایی داخل کشور نیست برای تست کردن؟

این مساله در مورد این سایته یا کلا ما در داخل کشور سرور مرکزی اینترنت نداریم؟؟؟

مثلا بعضی موقع ها صحبت از کابلهای اینترنت که از کویت میاد هست که گاها مشکل هم پیدا میکنه.

یعنی ما در داخل کشور سرور نداریم؟ اصلا این سرور ها چی هستند و به کجا وصلند؟

یه توضیحی بدید ممنون میشم.
    داخل ایران سرور داریم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو حالت داره یا speedtest اایران رو قبول نمیکنه که سرورهاش رو اضافه کنه یا شرکتهای ایرانی به علت تعداد زیاد کاربران speedtest پیشقدم نمیشوند.

3. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Sei_Pm

منظورم فقط قضیه ی تست سرعت نبود. کلا اینترنت بود.

یعنی همه ی کشورها مثل ما با کابل به اینترنت وصلند. الان بعضی اوقات با حادثه ی فنی برای کابلهای ما تو خلیج فارس که از کویت میاد، بخشی از اینترنت قطع میشه. منظورم این بود.

قضیه ی این چیه؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها تو مرکز مخابراتی توحید (6694) ADSL خونگی 128 با ترافیک 3-2 گیگ در ماه و کیفیت خوب که راحت و سریع سرویس بده و قیمتشم مناسب باشه، کجا رو پیشنهاد میکنید؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Sei_Pm

منظورم فقط قضیه ی تست سرعت نبود. کلا اینترنت بود.

یعنی همه ی کشورها مثل ما با کابل به اینترنت وصلند. الان بعضی اوقات با حادثه ی فنی برای کابلهای ما تو خلیج فارس که از کویت میاد، بخشی از اینترنت قطع میشه. منظورم این بود.

قضیه ی این چیه؟
    قضیه اون کابلها 80 درصد سیاسیه به مناسبتهای خاص به طور خبری مورد عنایت قرار میگیره.
    بخشی از پهنای باند اینترنت در ایران از جنوب و از راه دریایی از طریق فیبرنوری تامین میشه که تا کنون چندین بار گزارش شده به دلایلی قطع شده و فعلا که مشکلی نداره تا بعد.

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان برای کسی که تازه به محل سکونت جدید منتقل شده و قصد دریافت اینترنت adsl داره، برای قبض تلفن چه کار باید کرد؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

می خواستم بدونم بعضی از پورتا (مثل 80) تو همه ی isp ها بسدست یا فقط مال شاتل انطوریه؟
    دوستان برای کسی که تازه به محل سکونت جدید منتقل شده و قصد دریافت اینترنت adsl داره، برای قبض تلفن چه کار باید کرد؟
    منظورتون دقیقا چیه خب میرین یه isp ای دی اس التون رو میگیرید
    Last edited by moh72; 20-11-2010 at 15:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قضیه اون کابلها 80 درصد سیاسیه به مناسبتهای خاص به طور خبری مورد عنایت قرار میگیره.
    بخشی از پهنای باند اینترنت در ایران از جنوب و از راه دریایی از طریق فیبرنوری تامین میشه که تا کنون چندین بار گزارش شده به دلایلی قطع شده و فعلا که مشکلی نداره تا بعد.
    من به قطعی اش کار ندارم.

میگم این پهنای باند برای همهکشورها از طریق کابلهای زمینی یا دریایی فراهم میشه یا فقط مال ما اینجوریه؟ یعنی سرور مانندی یا جایی هست که خودش مرکز باشه و نیازی به تامین پهنای باند از طریق کابل وارداتی نباشه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

صبا نت بسه دیگه !!

صبا شهرتش مدیون سرعت شبانه اش هست !!!

باورکنید من صبورم ...الان دو تا از دوستام که قدیمتر ازمن هستن هم بودن ویکیشون هم معرفی کرد منو.. هم گذاشتن رفتن شاتل ...

اخه صبا چرا نمیفهمه سرعت شبانه دست کمی از روزانه نداره واز اون مهم تر هم هست ...
    همه دارن میرن شرکت ها دیگه..اینطوربمونه منم میرم... به جون خودم راست میگم ...به هیچ وجه هم برنمیگردم
    لامسب یکم اون ولوم لعنتی باز کنید هیچی نمیشه ...والا مشتریها گناه دارن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

صبا نت بسه دیگه !!

صبا شهرتش مدیون سرعت شبانه اش هست !!!

باورکنید من صبورم ...الان دو تا از دوستام که قدیمتر ازمن هستن هم بودن ویکیشون هم معرفی کرد منو.. هم گذاشتن رفتن شاتل ...

اخه صبا چرا نمیفهمه سرعت شبانه دست کمی از روزانه نداره واز اون مهم تر هم هست ...
    همه دارن میرن شرکت ها دیگه..اینطوربمونه منم میرم... به جون خودم راست میگم ...به هیچ وجه هم برنمیگردم
    لامسب یکم اون ولوم لعنتی باز کنید هیچی نمیشه ...والا مشتریها گناه دارن
    البته شاتل فقط سرعت روزانش خوبه و شبانش بعد از دانلود حجم مشخصی محدود میشه می تونید برای اطلاعات بیشتر پستهای آخر تاپیک شاتل رو بررسی کنید.

13. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •