تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 1137 اولاول ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض کتاب های کوچک ریاضی

نوشته شده توسط mazg
    سلام دوستان.
    من میخوام آنالیز ترکیبی و احتمال رو فراتر از کتاب و خیلی خیلی مفهومی بخونم(بعلت علاقه شخصی) چه کتابی معرفی میکنید.
    ممنونم/

سلام
    اگه می خوای این مباحث رو خوب بفهمی به نظر من برو سراغ کتابهای دانشگاهی،مثلا در فصل اول کتاب ریاضی گسسته گریمالدی بحث ترکیبیات رو خوب باز کرده.البته فهمیدن این مباحث احتیاج به حوصله و صبر و بعد هم تمرین و تکرار داره.و به سرعت امکانپذیر نیست. فرمول تستی هم نداره.

اینم که گفتم دانشگاهی اصلا به معنای سخت بودن نیست بلکه اتفاقا کتابهای دانشگاهی مسایل مطرح شده در دوره متوسطه رو به نحو خیلی جالبی باز کردن.و اگه وارد قسمتهای اضافی نشیم و همون مباحث کتابهای درسی رو ازروی کتابهای دانشگاهی هم بخونیم خیلی کمک می کنه

البته واضحه که اونجا از روش تستی و سریع و جادویی خبری نیست.

فصل 1 کتاب ریاضیات گسسته گریمالدی کل مبحث آنالیز ترکیبی رو پوشش می ده.نکته مهم اینه که بیشتر درک مفاهیم برای این موضوع در حین مشاهده مسایل حل شده و تلاش برای حل تمرین ها بدست می آد. بعد هم به نظر من کتابهای تستی که مساله های خوب دارند و جواب های تشریحی دارند رو مطالعه کن برای حل تمرین و تکرار.

یه کتاب قدیمی هم هست که شاید بتونی تو کتابخونه ها پیداش کنی:
    ریاضیات انتخاب یا چگونه بدون شمردن بشماریم نوشته ایوان نیون کتاب خیلی خوب و ساده و روونیه.

راستی من برای کتابهای ریاضی اگر کسی بخواد حالا که هنوز وقت هست پایه خودش رو تو ریاضی قوی کنه (و طبیعتا بعد با خوندن کتابهای ویژه تست مهارت خودشو افزایش بده) سری کتابهای کوچک ریاضی انتشارات مدرسه رو توصیه می کنم. یه سری کتابهای فوق العاده خوب که توسط نویسنده های وارد نوشته شده. تو این بازار شلوغ هم هیچ ادعایی ندارن و برای همین هم هیچ کی سراغشون نمی ره. واقعا برای کسایی که مشکل دارن و می خوان پایه رو قوی کنن و حاضرن زحمت بکشن کتابهای خوبیه.

اما چند تا نکته دارن:

1- هدف این کتابها کنکور نیست.یعنی نویسنده ها نخواستن این کتابها رو کنکوری بنویسن تا فروش کنن. هلو بپر تو گلو نیستن. این کتابها ریاضی رو به طرز صحیح آموزش می دن.پس باید برای خوندنشون وقت گذاشت و زحمت کشید.(البته حجم زیادی ندارن و میشه طوری خوند که هم مطلب رو فهمید و هم قوی شد و هم برای تست خودتون رو تقویت کنید)

2- چون مبحث سرعت تست زنی هم مهمه بعد از این کتابها خوندن کتابهای کنکوری هم و آشنایی با روشهای سریع حل مساله هم مهمه و لی خوبی اش اینه که در این حالت شما راحتتر دلیل و چرایی این روش تستی رو متوجه می شید و راحت تر ملکه ذهنتون میشه.و همین باعث افزایش سرعت میشه.

این کتابها نزدیکیهای کنکور شروع به خوندنشون دیگه فایده نداره ولی الان زمان مناسبیه.

من چند تا از این کتابها رو که به نظرم خوب میان معرفی می کنم (حالا ممکنه که چندتاشون هم تغییر کرده باشن.
    )

1- مثلثات --> احمد فیروز نیا خوب توضیح داده و اگه بخونید تسلط نسبی خوبی پیدا می کنید .بعدش دیگه باید تا جایی که می تونید میاله حل کنید.البته یه جاهایی هم مطالب اضافی داره که می تونید از روش رد شید و به کلیت مطلب لطمه نمی زنه.

2- --> پیوستگی و مشتق پذیری --> احمد قندهاری کلا این آقای قندهاری تو مسایل دیفرانسیل خیلی وارده.
    3--> تابع --> حمید رضا امیری
    4 --> مبانی ریاضیات --> حمید رضا امیری و ید الله ایلخانی پور برای جبر و احتمال
    5 --> انتگرال معین و کاربردهای آن محمد عابدی
    ....

این مجموعه جلد های دیگه ای هم داره که من مطالعه نکردم و خبر ندارم ممکنه کتابهای خوب دیگه ای هم باشه.

ببخشید که این قدر حرف زدم ولی حتی اگه 5% افرادی که این مطلبو بخونن از این کتابها به طور صحیح استفاده کنن ارزش تایپ داره. کلا اینا کتابهای پر طرفداری نبودن، نیستن و نخواهند بود (متاسفانه)
    با خوندن مطالب این دوست من هم بهتر دیدم که گفته باشم که در واقع من هم ریاضیات را بیشتر با خواندن همین کتاب های کوچک ریاضی یاد گرفتم و نه کتاب هایی از این مهروماه و سبز و گاج و کانون و ....... و چون گفتم شاید چون چندان معروف و شناخته شده برای همه نیستش صحبتی ازش نزدم. در واقع نمیشه این کتاب ها را با سایر کتاب های کنکوری ریاضی مقایسه کرد و بیشتر این سری کتاب ها مورد توجه افراد هستش که علاقه ی خاصی به ریاضی و یادگیری و حل مسائل آن دارند. ولی همین را گفته باشم که یادگیری ریاضیات با این سری کتاب ها یک تضمین خوب در یادگیری عمیق ریاضیات پایه را ایجاد می کند و اساسا به شما روش صحیح فکر کردن و حل مسائل در ریاضیات را آموزش می دهد.
    اکثر مولفین این کتاب ها از بهترین دبیران آموزش و پرورش می باشند و در میان آنها از برخی از اساتید طراز اول ریاضی ایران مثل پرویز شهریاری استفاده شده است

و اگر هم در چند پست قبلی ام به ریاضیات تجربی مهروماه اشاره داشتم در واقع این گونه بوده است که چون مدتی از ریاضی دور بودم و دبیرستان ریاضی بودم و میخواستم در یک کتاب این مباحث پراکنده ریاضیات تجربی را ببینم و یک مروری کرده باشم سمت این کتاب ریاضیات تجربی مهروماه رفتم و نیاز من را به خوبی جواب داد.

در لینک زیر یک دوست دیگر به همین کتاب های کوچک ریاضی اشاره نموده است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب هستش که تا چند صفحه بعد از این آدرس را هم بخونید. چند تا از دوستان یک بحث داغی در مورد همین کتاب های کوچک ریاضی راه انداخته اند که جالب هستش. دیگه قضاوت با خودتان

Last edited by esilovexp; 21-07-2011 at 14:31.

2. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    واسه فیزیک خیلی سبز و گاج وفار و میخوام بخرم
    به نظر تون اول با کدوم شروع کنم
    دوم وآخرین کتاب چی رو بزنم
    توروخدا یکی جواب بده
    ضمنا گاج سبز واسه فیزیک به نظرتون لازمه یا اگه این کتابا درسنامه خوبی دارن اونو نخرم
    خدانگهدار

4. این کاربر از pooya2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farnaz65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منابع تخصصی کنکورزبان سراسری فقط و فقط چه کتبی هستند؟؟؟

معرفی منابع تخصصی کنکور زبان سراسری: صبح ظهر شب, زبان بخوان بخوان بخوان بخوان ...................... به هر شکل که میتونی و میدونی در زبان آماده تر از دیروز باش و همیشه این را در نظر باید داشت که افرادی در کنکور زبان شرکت می کنند که در سطح های مختلف هستند که شامل نمونه های زیر می شود:

1) داوطلبانی که هیچی نخواندند و هیچی هم یاد ندارند و الکی میان و کنکور میدن و میرن

2) افرادی هستند که هم فقط عمومی ها را خوندند و میان عمومی ها را جواب میدن و میرن و به زبان تخصصی کاری ندارن (معمولا هم چراش از برای این هستش که در رشته ای میخواهند قبول بشوند که در زیرگروه آن ها ضریب زبان تخصصی صفر هستش و میخوان مثل زبان ژاپنی یا ایتالیایی ادامه تحصیل بدهند)

3) حال گروه سومی هستند که از برای پاسخ به تمامی سوالات عمومی و زبان تخصصی آمده اند ولی یا سطح و کیفیت سوالات زبان تخصصی را نمی شناسند یا اینکه فکر کردند با همان سطح اطلاعات زبان دبیرستان و رفتن یک کلاس خصوصی و خوندن یک کتاب میتونند از پس سوالات سخت و دقیق زبان تخصصی بر بیآیند که تا یک جاهایی را خوب میرن ولی دیگه آخر کار آب و روغن قاطی می کنند و به انتهای وقت نرسیده کم میارن و میرن

4) حال این گروه چهارم هستند که رقبای اصلی کنکور تخصصی زبان هستند. یعنی گروهی هستند که علاوه بر اینکه «کاملا کنکور زبان برایشان جدی و مهم می باشد» و بلکه با سطح آمادگی بالا سر جلسه حاضر می شوند. حال نکته این جاست که آیا تمامی همه این افرادی که با سطح آمادگی بالا به شکل جد سر جلسه کنکور زبان حاضر شده اند هم به یک شکل و از یک راه به این سطح آمادگی بالا رسیده اند و آیا همه اینها که در سطح بالا می باشند این سطح بالا بودن آنها یعنی در یک سطح مشخص تعریف می شود که باید گفت نه !!!!!!!!!!

یعنی درست هستش که تمامی این افراد گروه چهارم در سطح بالا از آمادگی زبان انگلیسی خود هستند ولی همین افراد هم دارای تفاوت های قابل توجه ای می باشند. حال در این جا هستش که می شود گفت که تقریبا این گروه افراد از پایین ترین داوطلب آنها تا بالاترین داوطلب آنها چگونه در این گروه قرار گرفته اند.

پایین ترین داوطلب سطح قوی (گروه چهارم) کنکور زبان سراسری: تسلط کاملی بر تمامی کتاب ها و مباحث زبان چهارسال دبیرستان دارد و کتاب New Bridging the Gap ای را هم که سازمان سنجش به عنوان تنها منبع برای کنکور زبان معرفی کرده است حسابی دقیق و عالی خوانده اند و مسلط شده اند.

بالاترین داوطلب سطح قوی (گروه چهارم) کنکور زبان سراسری: هم شاید فقط یک هفته قبل کنکور یک مطالعه ای گذری یک چیزی را از یک جایی میخواند و شاید هم هیچی نخوانده می رود سر جلسه. آخه نگو که این فرد زبان انگلیسی را در سطح بالایی مسلط هستش و دیگه این سوالات زبان تخصصی برایش شبیه امتحان زبان فارسی دبستان می ماند. (داوطلبی را می شناختم که از بچگی آمریکا بوده و حالا اومده ایران و خودت فکر کن که اگر این داوطلب کنکور زبان باشه بقیه چی میشن .......) البته شاید نشه سریع قضاوت کرد ولی با این حال این فرد در سطح بالایی از آمادگی زبان قرار دارد که حال حداقل آن به خاطر حضور در یک کشور انگلیسی زبان بوده و باقی هم مطالعات گوناگونی که داشته که شاید هم هیچ زمان فکرش را نمی کرده که از آنچه که دارد مطالعه می کند شاید یک روز بخواهد برای پاسخ به سوالات کنکور زبان سراسری ایران استفاده نماید.

حال شاید سوال این دوست عزیز را بشود با تشریح این فاصله بین پایین ترین تا بالاترین داوطلب سطح قوی کنکور زبان سراسری, پاسخ داد:
    1) اول که مشخص که حداقل آمادگی در سطح قوی تسلط همه جانبه بر کتاب های زبان دبیرستان می باشد.
    2) سطح دوم مطالعه و تسلط بر کتاب The New Bridging the Gapمی باشد.
    3) (در این سطح افرادی هستند که با صرف زمان حداقل یک ساله تا چندساله در کلاس های زبان شرکت کردند و در یک سطح آمادگی بالای قابل توجه ای قرار دارند و این سطح را فقط آنها که رفته اند و طعمش را چشیده اند متوجه اند که منظورم چیست !)
    4) سطح چهارم را می شود با کتاب 504 Words دنبال کرد

5) در این بین می توانی کتاب های فوق العاده ی زبان تخصصی که شامل لغات و اصطلاحات و گرامر می باشد را از دکتر شهاب اناری انتشارات مبتکران و دکتر علیرضا جابری خیلی سبز را بخوانی که حقیقتا حداقل با خوندن این کتاب ها می توانی بگی که در کنکور زبان از برای پاسخ به سوالات زبان تخصصی حرف هایی برای گفتن داری.
    6) بعدش هم هنوز باید تا میتوانی سطح خودت را بالا ببری چون هنوز تا رسیدن به سطح بالاترین داوطلب کنکور زبان فاصله است که آخرین کتابی هم که معرفی می کنم کتاب Essential Words for TOEFL هستش و دیگه باید بخونی و تمرین کنی و اطلاعات زبانی خودت را بیشتر و بیشتر بالا ببری.

راستی از این دکتر شهاب اناری و دکتر علیرضا جابری هریک کتابی هم برای چگونه روان خوانی و پاسخ دهی راحت و سریع به سوالات درک مطلب داده اند که فکر می کنم خواندن این دو کتاب هم استفاده های خوبی می تواند برای شما و هر داوطلب کنکور زبان داشته باشد به خصوص با آن متن های طولانی و سنگین که در زبان تخصصی داده می شود که هم بعضی هاش نصف صفحه را کامل پر می کند.
    لینک زیر هم یک نگاهی بیندازی برایت جالب خواهد بود:

ممنون
    بقیه دوستان چی پیشنهاد میکنند بغیراز اینا

6. این کاربر از farnaz65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    واسه فیزیک خیلی سبز و گاج وفار و میخوام بخرم
    به نظر تون اول با کدوم شروع کنم
    دوم وآخرین کتاب چی رو بزنم
    توروخدا یکی جواب بده
    ضمنا گاج سبز واسه فیزیک به نظرتون لازمه یا اگه این کتابا درسنامه خوبی دارن اونو نخرم
    خدانگهدار
    کتاب فیزیک خیلی سبز از لحاظ تنوع تستی و بیان حرف اول رو میزنه و تقریبا تستی رو پیدا نمیکنی که در این کتاب پیدا نشه.اکثر کتابها (مثل گاج و کانون و فار) پر از تستهای تکراری اند که وقت ما را می گیرند.بهترین کار اینه که خیلی سبز رو بخونی و اگه وقت اضافی داشتی برای تمرین بیشتر به فیزیک گاج یا الگو مراجعه کنی. (بیشتر تستهای فار از کنکورهای سراسری و آزادن و اگر گاج رو خریدی دیگه نیازی به این کتاب پیدا نمی کنی.)در ضمن درسنامه های خیلی سبز خیلی جامع و شیرین درس رو توضیح داده و با وجود اون نیازی به کتاب دیگری نیست.

8. 2 کاربر از peymanfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

ممنون
    بقیه دوستان چی پیشنهاد میکنند بغیراز اینا
    درود
    ببين فرناز جان اگه ميخواي تو كنكو زبان شركت كني و رتبه خوبي بياري عموميا رو بيشتر وقت بذار چون حقيقتا نقش عمومي ها فوق العاده بالاتر از اختصاصيه (با نظر به اينكه رتبه اول كنكور 88 زبان، تخصصي رو 40% زد!!!!) و اما منابع؛

گرامر Grammar
    واسه 10 سوال اول اختصاصي كه گرامر باشه بهترين گزينه كتاب English Grammar in Use هس فوق العاده كتاب جالبيه و اگه اونو مسلط باشي از پس سوالاي اين بخش برمياي....... البته سوالاي سال هاي قبلم يه نگاهي بنداز چون سوالاي هم سبك فت و فراوونه!

واژگان Vocabulary
    15 سوال از واژگان مياد كه براي پاسخ دادن به اونا اول از هرچيز بايد كل كتاب هاي درسي فوت اب باشي بعد ميري سراغ 504 واژه و سوالات واژگان سال هاي قبل!

ترتيب كلمات Word Order
    تو همون كتابي كه تو بخش گرامر معرفي كردم يه بخشي به همين نام وجود داره كه ميتونه خيلي كمك كنه ولي بيشتر اين برميگرده به دانش زباني شما و منبع خاصي نميشه براش در نظر گرفت اگرچه بررسي سوالاي كنكوراي گذشته خيلي ميتونه مفيد باشه!

نقش هاي زباني Language Functions
    سعي كن دايره ي زباني اصطلاحات و به خصوص افعال دو كلمه اي (Phrasal Verbs) ات رو افزايش بدي... فيلم زياد نگاه كن البته فيلم زبان اصلي و سعي كن جملات و اصطلاحات عاميانه رو خوب بفهمي! + كنكوراي گذشته هم يه نگاهي بنداز

كلوز Cloze Test
    منبع خاصي نداره و بيشتر سوالاي اين بخش تركيبي از دانش گرامري و دايره ي واژگان هست كه با تسلط بر اين دو بخش ميشه پاسخ داد!

ريدينگ Reading
    هرچي متن اومد دستت بخون بخصوص متن هاي سنگين در ضمن تاكيد ميكنم رو كتاب Bridging the Gap اصلا و ابدا تكيه نكن البته اونم نگاهي بندازي بد نيس ولي اين چند ساله به هيچ وجه پاسخگو نيست... كتاب هاي تافل بخون و متن هاي كنكوراي گذشته هم يه نگاهي بنداز تا چارچوب سوالات بياد دستت....

كتاب ها در مجموع؛
    1. واژگان و اصطلاحات زبان تخصصي انتشارات مبتكران اقاي دكتر شهاب اناري/فوق العادس
    2. كتاب آبي زبان تخصصي قلم چي/ كتاب خوبيه
    3. كتاب هاي ريدينگ TOEFL
    4. كتاب 504 واژه گاج به روش Tick Eight
    5. كتاب English Grammar in Use
    6. كتب Bridging the Gap و New Bridging the Gap (به خصوص اون قديمه خيلي پربارتره!)

با ارزوي موفقيت
    Last edited by xUltimatex; 20-07-2011 at 18:14.

10. 3 کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوال دارم در مورد شیوه های تستزنی
    تست اموزشی و سنجشی(یه چیزایی دست وپا شکسته وناقص شنیدم ولی زیاد اطلاعی ندارم)اگه میشه کمکم کنید
    مثلا واسه گسسته 2تا کتاب سخت واسم معرفی کنید و بفرمایید که چطوری برنامه ریزی کنم واسه اینکه این 2کتابو بخونم(چون هدفم برق یا مکانیک تهرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    کدومو اموزشی بزنم وکدومو سنجشی؟با چه فاصله زمانی بزنم
    خیییییییییلیییییییییییی ممممممممممممممممممممنوننن نننننننننننننننن
    بای

12. این کاربر از pooya2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخوام آنالیز ترکیبی و احتمال رو فراتر از کتاب و خیلی خیلی مفهومی بخونم(بعلت علاقه شخصی) چه کتابی معرفی میکنید.
    چیزی که زیاده کتاب !

کتاب ها آمادگی برای المپیاد انتشارات مدرسه و فاطمی هستن
    کتاب های المپیاد مبتکران
    کتاب استراتژی حل مساله آرتور انگل
    و کلا کتابای تیتو آندرسکو و امثالهم !
    ولی توصیه جدی : در سطوح بالا بعضی از مسائل احتمالات و ترکیبیات بسیار سخت ان و به نبوغ و هوش بالایی نیاز دارن برای حل . و اصلا مثل کنکور نیست که هرچی تست بزنی راحت تر شه ! فقط با حل سوالا در دراز مدت تجربه بیشتر میشه .
    در نتیجه دلسرد نشید . ممکنه حتی فهمیدن پاسخ تشریحیه یه مساله چند روز وقت بگیره براتون .
    نمونش یه سوال خیلی خفن ترکیبیات بود که امثال تو تورنمنت شهر ها داده بودن

14. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض 91

«««بهترین کتاب های کمکی برای کنکوری های تجربی و ریاضی سراسری 91»»»
    این پست را قصد دارم که به شکل ثابت هرچند وقت آپدیت کنم و با مطالعه بیشتر نظرات و تجربیات دوستان بهترین کتاب ها برای یک کنکوری 91 (البته هم فقط برای بچه های ریاضی و تجربی) لیست نمایم. امیدوارم که سایر دوستان هم من را راهنمایی نمایند. بهتر هم هستش که بیش از آنکه نظر صرف شخصی خود را عنوان کنید با قرار دادن و اشاره به سایر پست ها به من اصلاحات لازمه را گوشزد نمایید. البته به هرحال بیان نظرات شخصی هم برایم قابل تامل می باشد و هرآنچه که ببینم و بخوانم در اینجا بهترین حالت آن را منعکس می سازم. (این هم خوب گفته باشم این هم که می بینید در عنوان بالا به سراسری اشاره نموده ام از برای این هستش که به نظر من با آن سطح سوالات ساده ای که برای کنکور آزاد طرح می شود نیازی نمی بینم که یک کنکوری آزاد چنین کتاب های سنگین و دقیق را مطالعه نماید و بهتر است که راه آزاد خودش را برود و ......)

همه عشق من فقط مامایی شریف

10 تا 16 مهرماه 90 سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب مشهد

مرجان لب لعل تو مرجان مرا قوت - - - - یاقوت نهم نام لب لعل تو یاقوت

دوستان حتی می توانند نظر خود به شکل درصد اطمینان از برای هر کتاب بیان نمایند. مثلا این را میدانم که اکثر افراد در مورد کتاب های شیمی مهندس بهمن بازرگانی مبتکران-اندیشه سازان 100% مطمئن می باشند.

دوستان خوب هستش که این را هم توجه داشته باشند که این تجربه راحت و سریع بدست نیامده است و نتیجه صرف حوصله و زمان یک شخص می باشد از این رو بهتر هم هستش که عزیزانی هم که میخواهند اعلام نظر کنند به این نکته هم توجه داشته باشند. که پشت این صحبت ها چه تجربیات بسیاری از عزیزان می باشد.

توجه: در مورد کتابی که معرفی می شود منظور این هستش که هرکس می تواند آخرین چاپ آن را که مطابق با آخرین تغییرات کتاب های درسی می باشد استفاده نماید.

گفتم, روز بیگاهست و ره بس دور, بگفتا رو - - - - به من بنگر به ره منگر که من ره را نوردیدم

تا اینجا که تا 717 صفحه را خوانده ام فقط از بابت کتاب های زیر مطمئن شده ام: (از صفحه 400 به بعد دیگه بحث کنکور 90 دنبال می شود)
    (صفحه 414 تایپک را می شود جمع بندی تمامی صفحات قبلش دانست)
    (صفحه 555 به بعد مربوط به 1 مهرماه 89 به بعد می شود)

دیفرانسیل

**********آموزش دیفرانسیل 1 و 2 رمزینه (مهندس محمد مهربان) (100%) (جنجالی ترین کتاب مورد بحث در بیش از 300 صفحه)

در یک آمار گیری در یکی از همین تایپک های فروم بیشترین کتاب کمکی مورد استفاده برای هندسه تحلیلی از رمزینه (31.25%) بعد گاح و خوشخوان (25%) و بعد نشر الگو (18.75%) می باشد.

هنوز خودم به شخصه از بابت سایر کتاب های ریاضی مطمئن نیستم و در اولین فرصت که مطمئن بشوم در اینجا برای ریاضیات پایه و هندسه تحلیلی و گسسته بهترین ها را معرفی خواهم نمود. (یعنی یک جورایی هم همراه با توجه نمودن به اعلام نظرات دوستان, خودم هم سعی می کنم که حداقل یک نگاهی در حد یک مطالعه کتاب را داشته باشم و تمامی کتاب هایی که اینجا معرفی می شوند اگر کاملا مطمئن نباشم سعی کرده ام یک مطالعه ای از آن را داشته باشم)

::گسسته
    (هر دو کتاب تمامی مباحث کتاب های ریاضیات گسسته و جبر احتمال و مبحث آنالیز ترکیبی ریاضی 2 را پوشش داده اند)
    گسسته فار

گسسته رمزینه

::حسابان
    در چندین پست بیشتر دوستان کتاب های حسابان محمود نصیری و عباس امیدوار (هر دو از مبتکران) را پیشنهاد می کردند و معمولا هم کتاب عباس امیدوار را بهتر میدانستند و برخی هم پیشنهاد داشتند که اگر فرصت کافی دارید هر دو خوانده شود.

در لینک زیر مطالبی گفته شده است که فکر می کنم می تواند حال ریاضیتون را بهتر کند یک نگاهی کنید بعدش که حوصله ام بیشتر شد نظر خودم را هم میگم:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=320
    :::::زیست (Biology)
    *********مجموعه کتاب های زیست خیلی سبز! (98%)

زیست گیاهی و ژنتیک دکتر مهدی آرام فر (تخته سیاه)

کتاب های زیست گیاهی و ژنتیک مهروماه تالیف دکتر حامد اختیاری هم کتاب های خوبی هستند و خودم هم برای زیست فقط همین دو کتاب را در کنار کتاب تست میکروطبقه بندی گاج خوانده ام. هر دو کتاب دارای یک سی دی همراه هستند که فیلم های آموزشی خوبی دارند که در فهم مطلب بسیار کمک می کند.

(شعر زیر فکر می کنم در مقدمه یکی از کتاب های اندیشه سازان خوانده ام و حدس می زنم که از خود دکتر فرهاد میثمی مسئول و مولف کتاب زیست اندیشه سازان می باشد. فقط به یاد دکتر فرهاد میثمی و آن کتاب های فوق العاده اش با پاسخ های واقعا تشریحی!)
    شهریار آن شبروی شب های شعر - - - در غزل آن آسمان پیمای شعر
    دیشب آمد خوابم و دستم گرفت - - - - برد بر دنیای پرغوغای شعر
    گفت با ساز و نوایی دلنواز - - - - - ساغری را پر کن از مینای شعر
    گفتمش در سر نه سودایی مرا - - - - گفت در سر سر بده سودای شعر
    گفتمش با پای لنگان پا نهم- - - - -- پا در این راه توانفرسای شعر
    گفت گر آنی مددجویی زعشق- - - - - می روی تا اوج ناپیدای شعر
    رفت و دیدم سوی خود خواند مرا - - - - ناز نازان دختر زیبای شعر

::::فیزیک (Physics)
    ***********سری کتاب های فیزیک اندیشه سازان قدیم
    ********فیزیک 3 مبتکران (کتاب فیزیک کمانگر که همان مولف قدیم کتاب اندیشه سازان می باشد)

*******سری کتاب های فیزیک پیش دانشگاهی 1 و 2 فار (که این هم همان مولف های اندیشه سازان می باشند)

*******فیزیک 3 خیلی سبز!

در چندین مورد هم به این نکته اشاره شده بود که اگر در سطح متوسط به بالا در فیزیک هستید و میخواهید که در سطح بالا و قوی قرار بگیرید بهتر است که به سمت کتاب های فیزیک نشر الگو (OTN) بروید و هم حداقل تست های آن را که سخت و مفهومی می باشند را حل نمایید.

برای تست فیزیک هم در چندین مورد کتاب فیزیک پایه گاج مورد توجه بوده است.

(یعنی در واقع هنوز خودم به طور قطع همانند سایر کتاب ها در مورد فیزیک به اطمینان نرسیده ام. یعنی در واقع شاید بشود این طوری گفت که هنوز برای فیزیک همانند سایر دروس کتاب فوق العاده ای که بشود با اطمینان کامل برای کنکور خواند به چاپ نرسیده است که اگر هم به این کتاب های اندیشه سازان اشاره می شود که برای همگان در دسترس نمی باشد یا اینکه شامل همه کتاب های فیزیک را نمی شود از سایر انتشارات در سطح اندیشه سازان یافت)

تواضع به رفعت بیفزایدت - - - - تکبر به خاک اندر اندازدت

:::::شیمی (Chemistry)
    **********مجموعه کتاب های شیمی مهندس بهمن بازرگانی (مبتکران-اندیشه سازان) (100%)
    (قابل اعتماد ترین کتاب در بیش از 91% نظرات)

::ریاضیات تجربی

*******ریاضیات تجربی جامع خیلی سبز! (87%)

*******ریاضیات تجربی جامع مهروماه (83%)
    این کتاب را چندنفر دوستان در صورتی توصیه نموده اند که پایه ریاضی خوبی داشته باشید یعنی یک جورایی برای سطح قوی مناسب می باشد و من هم خودم این کتاب را خواندم خوب بوده است ولی اینکه برای چه سطحی باشد را دقیقا مطمئن نیستم و فقط همین را میدانم که نکات را خوب توضیح داده و تست های خوبی هم داره.

ور بدانم که در مرگ که حشرم با توست - - - از لحد رقص کنان تا به قیامت بروم

:::زبان و ادبیات فارسی
    *******مجموعه کتاب های زبان و ادبیات فارسی دکتر هامون سبطی (نشر دریافت) (97%)

******مجموعه کتاب های زبان و ادبیات فارسی کلک ساجدی (96%)

(که البته اکثر عزیزان متوجه این هم هستند که هر دو سری کتاب ها به صورت مبحثی ارائه داده اند)

زبان فارسی 3 همگامان-کانون فرهنگی آموزش

ادبیات جامع مهروماه (پنج گنج)

این کتابی هستش که از برای زبان و ادبیات فارسی خودم خوانده ام و کتاب خوبی هستش و کاملا هم ازش راضی هستم ولی با آن همه تعریفی که بسیاری از دوستان از این سری کتاب های دکتر هامون سبطی و کلک ساجدی داشته اند فکر نمی کنم که به پای این سری کتاب ها برسد. ولی یک تعریف کوچکی از هریک از بخش های این کتاب دارم خوشحال می شوم دوستانی که هریک از دو سری کتاب های دکتر هامون سبطی و یا کلک ساجدی را خوانده به برتری های خاص هریک اشاره نمایند که اگر لازم شد برای خودم هم این کتاب ها را تهیه کنم.
    گنج اول: وازگان و املاء و ترکیبات کنایی: در این بخش در قسمت واژگان در دسته بندی های مختلف واژگان مهم (چه در انتهای کتاب درسی و چه در محتوای هر کجای کتاب های درسی) لیست و معناهای مختلف همراه با یک نمونه مثال از هریک را آورده است. (لغت - معنا و مفهوم - مثال و کاربرد در جمله) در بخش املاء به اشکال گوناگون لغات و اصطلاحات مشابه همراه با معنای خاص هریک را به شکل ترکیبات دوتایی آورده است که به خوبی مشخص می کند که این کلمه با این املاء در معنایی با این کلمه همراه می باشد که در بعضی موارد حتی کلمه همراه ممکن است نقش متضاد و نقیض لغت را به دنبال داشته باشد. در بخش ترکیبات کنایی هم یک لیست بزرگ از تمامی ترکیبات کنایی را آورده است که خودم به شخصه خیلی برایم جالب بود و بعد از اتمام این بخش این ذهنیت برایم ایجاد شد که انگار یک مرور سریع تمامی مباحث ادبیات فارسی را داشته ام.
    گنج دوم: مفاهیم و تناسب های معنایی: این بخش که مهم ترین بخش می باشد روند کار این گونه هستش که از برای هر نوع ادبی مباحث دسته بندی شده اند و هر عبارت و بیت که آورده می شود به دنبالش معنا و مفهوم و توضیح همراه با بیت های بسیار متناسب با مفهوم آن آورده می شود و برای من یکی که در خیلی از موارد عالی جواب داده است و همیشه هم درصد بالا در ابن بخش کسب کرده ام.
    گنج سوم: آرایه های ادبی و قالب های شعری: این بخش هم همراه با معرفی یک آرایه آنقدر مثال در اشکال مختلف آورده است که به خوبی مفهوم و کاربرد هر آرایه برایت مشخص می شود.
    گنج چهارم: تاریخ ادبیات و درآمدها: در این بخش هم از قدیمی ترین تاریخ تا جدیدترین تاریخ که تاریخ معاصر می شود تمامی مشاهیر اشاره شده در کتاب های درسی را لیست و معرفی نموده است. نکته جالبی که من ازش خوشم اومد این هستش که سعی شده است که از برای هریک از اشخاص یک عکس آورده شده است تا تصویر ذهنی ای خوبی از نکات مرتبط به هریک ایجاد شود.
    گنج پنجم: زبان فارسی و نگارش: این بخش را چندان فرصت نشد که بخوانم یعنی خواندم ولی چندان مفاهیمش برایم ملموس نشد.
    در واقع قصد اصلی من از این توضیحات فقط از برای این بود که بگم این مجموعه با تمامی ویژگی های خاصی که دارد دارای 2943 تست های تالیفی و کنکور می باشد.

دریاب که این کهنه جهان باقی نیست - - - رفتند و رویم و دیگر آیند و روند

::ن و زندگی (Religion & Life)
    ********دین و زندگی جامع همگامان (93%)

******دین و زندگی جامع گاج (82%)

بنا بر یک آمارگیری در یکی از همین تاپیک های فروم بیشترین استفاده کتاب کمک درسی برای دین و زندگی از خیلی سبز آمار را داشت. (81%)

:::زبان عربی
    *********عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران (91%)

البته این گفته باشم که دقیقا نمیدانم که این همین کتاب عربی ایاد فیلی می باشد که چاپ جدید هست یا نه. چرا که کتابی که خودم پارسال گرفتم و دارمش جلدش سبز هستش و دقیقا عنوان کتاب عربی به زبان ساده می باشد. (دوستان هرکس درست از این را میداند راهنمایی نماید)

خیال حوصله ی بحر می پذیرد هیهات - - - چه هاست در سر این قطره ی محال اندیش

:::زبان انگلیسی (English)
    *********سری کتاب های زبان دکتر شهاب اناری (مبتکران) (93%)

********زبان انگلیسی جامع دکتر علیرضا جابری (خیلی سبز!) (92%)

(دوستان یک سوال شخصی و انحرافی هم برای خودم پیش آمده است که اگر کسی بداند و پاسخ بدهد برایم جالب می باشد. من یکی دو باری در اعلام نظرات و صحبت های دوستان خونده بودم که می گفتند کتاب زبان جامع خیلی سبز تالیف بیرجندی ولی زیاد جدی نمی گرفتم و می گفتم شاید قبلا این شخص کتاب را چاپ می کرده است تا اینکه این عکسی که از کتاب در سایت ModjdehBook.com پیدا کردم شفاف اشاره کرده بود که این کتاب تالیف دکتر علیرضا جابری و پرویز بیرجندی است و هم روی جلد به وضوح نوشته شده است که دکتر علیرضا جابری و هم خودم کتاب را دارم و هرچی گشتم اثری از این پرویز بیرجندی را ندیدم. اگر دوستی رابطه این پرویز بیرجندی با این کتاب زبان جامع خیلی سبز را روشن نماید ممنون می شوم)

::زبان تخصصی
    سری کتاب های دکتر شهاب اناری مبتکران

::زمین شناسی (Geology)
    *** زمین شناسی کنکور (خیلی سبز!)
    (البته بیشتر نظر شخصی خودم هستش ولی بعضی دوستان یک اشاره ای به این کتاب داشتند)

زمین شناسی جامع مهروماه (این کتاب هم به نظرم خوب هستش) حال اگر دوستان نظر بهتری دارند خوشحال میشوم من و دیگران را مطلع نمایند

البته این هم گفته باشم که از آنجایی که موضوع اصلی تاپیک بیان تجربیات در مورد کتاب هایی که خوانده ایم می باشد این سری کتاب هایی را که معرفی کرده ام تماما همه آن کتاب هایی نیستند که خود بنده خوانده باشم بلکه همانطور که در ابتدا گفتم این ها انعکاس حداقل 717 صفحه از نظرات و تجربیات سایر عزیزان در مطالعه بهترین کتاب هایی که خوانده اند می باشد.
    این هم بهتر هست گفته باشم که هر عزیزی هم که از این پست تشکر می کند من سعی می کنم که تمامی پست های آن را در این تاپیک دنبال نمایم و تا حد امکان تجربیات این عزیز را در اینجا انعکاس دهم. یعنی میخوام با شناخت بهتر از افراد دلیل و چرایی توجه هریک را نسبت به این پست متوجه بشوم تا یک پست بهتری را داشته باشم. یعنی همه همه همه همه ................................... و شاید این بهانه ای شود برای بهتر شدن مسیر موفقیت هریک در کنکور 91

توجه توجه توجه توجه: عزیزان خواهش می کنم که هم فقط یک تشکر خشک و خالی نداشته باشید حداقل بگید که این پست مگه چی داره و چی گفته که بقیه پست ها ندارند. یعنی حداقل این را میدانم که تمامی مطالب این پست در بسیاری از سایر پست ها دیده اید و خوانده اید حال شما علاوه بر این تشکری که دارید نظر بدید و یا حداقل برای انتخاب کتاب مورد نظر خودتان درصد اطمینان بدید و چرایی انتخاب را هم بگید چه بهتر. یعنی فکر می کنم عزیزان متوجه هستند که میخوام که این روند را با تمرکز و دقت هرچه بیشتر دنبال نمایم تا شاید بعدها بهانه ای شود که به بررسی جزئیات هر کتاب بپردازیم و این طوری دیگه تاپیک از بحث های تکراری خارج می شود و یک روند نکته بین و تیزبین در مورد هریک از کتاب ها را دنبال خواهیم نمود که فکر می کنم مورد استفاده خیلی از دوستان قرار خواهد گرفت.
    اول اینکه حدس می زنم که اکثر افراد این تایپک کنکوری می باشند به خصوص از کنکوری های جدی تجربی و ریاضی سراسری 91 می باشند و به احتمال زیاد اکثر کتاب ها خود را انتخاب و شاید هم تهیه کرده باشند حال چه خوب است که مثلا روال تاپیک تا جایی دنبال شود که مثلا یک عزیزی به مطلبی مانند زیر اشاره نماید:
    در صفحه 290 کتاب تست های شیمی 3 مهندس بهمن بازرگانی مبتکران چاپ 92 ام در پاسخ به تست 291 از فصل 2 (ترمودینامیک شیمیایی) نکته ای مهم را مهندس یادآور شده اند که شاید یادآوری آن برای بسیاری از دوستان به خصوص آن هایی که یا کتاب را تهیه نکرده اند و یا کتاب دارند و هنوز به این بخش از کتاب نرسیده اند جالب و مفید می باشد. این تست سخت ترین تست کنکور تجربی سراسری 85 بوده است و مهندس اشاره داشته اند که از برای یک درس (مثل شیمی) اصرار نداشته باشید که 100% بزنید و بدانید اصل و مهم آن هستش که میانگین کل درس هایتان بالا باشد.
    حال ممکن است در میان دوستان در مورد همین یک تست بحث ها شود و چون تست دقیق و بسیار مفهومی می باشد می تواند یک یادآوری عالی از مباحث مطالعه شده برای بسیاری از عزیزان باشد. که البته شاید تصور شود که این تاپیک جای این صحبت ها نباشد ولی اگر دوستان دقت نمایند همانطوری که در ابتدا اشاره کردم این تاپیک را بیشتر عزیزان کنکوری شامل می شوند و اکثرا هم میدانند که چه کتابی را داشته باشند و بخوانند و همین امر بهانه ی خوبی هستش که یواش یواش تاپیک به سمت بررسی جزئیات کتاب سوق داده شود. یعنی این طوری هم می شود گفت: کتاب ها که برای همه مشخص می باشد حال چه خوب هستش که به مرور به بررسی جزئیات همین کتاب هایی که اکثرا داریم و می شناسیم بپردازیم.
    Last edited by esilovexp; 19-08-2011 at 22:51.

16. 11 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mani geek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

9 سوال

مگه کتابهای دیفرانسیل تغییر نکرده که این کتابها رو معرفی میکنی؟
    ضمنا فیزیک خیلی سبز هم کتاب عالییه.

18. این کاربر از mani geek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مگه کتابهای دیفرانسیل تغییر نکرده که این کتابها رو معرفی میکنی؟
    ضمنا فیزیک خیلی سبز هم کتاب عالییه.
    عزیز خوشحال می شوم که من را از تغییرات کتاب های دیفرانسیل مطلع نمایی.
    در مورد این فیزیک خیلی سبز هم اگر بگید که چه درصد اطمینان از کیفیت آموزش و محتوا و تست به آن میدهی خوشحال می شوم.
    ببین عزیز الان که رفتم در آدرس زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کتاب دیفرانسیل را سرفصل هاش را نگاه کردم همان هایی هستند که من خوندم و از پارسال دیدم و اطلاع دارم و حال اگر تغییر در جزئیات می باشد که دیگه مطلع نیستم ولی به نظر من ریاضیات را چیزی نیست که بشود در آن تغییری داد و هرچه هست جایجایی و حذف و اضافه است ولی اصل که تغییری نمی کند.
    در مورد کتابی هم که معرفی می شود منظور این هستش که هرکس می تواند آخرین چاپ آن را که مطابق با آخرین تغییرات کتاب های درسی می باشد استفاده نماید.
    Last edited by esilovexp; 22-07-2011 at 14:44.

20. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •