خودشو خوب اومدی ! اُمیدوارم حالش خوب باشه .
دوستان هیچ راهی نداره اگه معدل ترم 16.41 بیاد ، برای ترم بعد 24 واحد بم بدن ؟!!
خودشو خوب اومدی ! اُمیدوارم حالش خوب باشه .
دوستان هیچ راهی نداره اگه معدل ترم 16.41 بیاد ، برای ترم بعد 24 واحد بم بدن ؟!!
سلامی به وسعت کویر لوتو پهنای کتاب های پیام نور
خب این امتحان هم به خیر گذشت ... نه مثل اینکه نمیشه الف شد اینجا
تستی ها آسون بود... تشریحی ها هم همینطور ... سرحل کردن دستگاه کلا هنگ کردم ... هی سطرها رو جمع و تفریق میکردم![]()
در کل خوب بود ... بخیر گذشت ... میرم سراغ مدار منطقی... و بعد از اون هم ادبیاتِ جدیدِ ذخیره و بازیابی اطلاعات منتظرمونه
I-Tech جون شما چیکار کردی ؟![]()
ها ها ادبیات جدید ذخیره بازیابی و خوب اودیکلا من از وقتی شروع کردم اول به فارسی بر میگردونمش بعد دوباره میخونم ! تو مایه های کلیله دمنس
اول رفع ابهام از هویتم کنمخودش که مطمعنا نیستم
در نتیجه فقط "این دوست من" باقی موند پس خودشه
تستی ها رو مثل همیشه جالب نزدم... (همیشه تو جواب آخر مشکل داشتم و دارم)
ولی تشریحی رو حسابی سیاه کردمدر کل با توجه به اینکه میان ترم ندارم احتمالا یه چی بین 10-11 از 20 بشم
راستی فک کنم یکی از تستا مشکل داشت! (مشتق سویی میخواست که انگاری گزینه درست بین گزینه هاش نبود)
حالا مونده مدار منطقی و ذخیره که اولی خوبه و دومی مزخرف!
از اون سخت تر اینه که موقع رفتن به دانشگاه چند تا سگ دنبالت بکننامروز صبح زود در مسیر رفتن به دانشگاه چند تا سگ دنبالم کردن
فکر کنم رکورد دو 100 متر رو شکوندم
به گرد ــم هم نرسیدن
امروز یه آماری گرفتن از 14 نفری که تو دانشکده مون فیزیک 2 رو برداشته بودن 10 نفر با قاطعیت گفتن می افتیمسه نفر از جمله خودم شک داریم و بچه درس خون دانشکده هم گفت با نمره بالا قبول میشم . هی کوفتت بشه هی
![]()
سگ!!!من فکر میکردم فقط پیام نور اراک از شهر به دوره، نگو شهرای دیگه هم همینطورن
اصلا فکر یه صبحی که توش فیزیک 2 + سگ + پیام نور وجود داشته باشه تن آدمو میلرزونه![]()
سگ چه با کلاس پس پیام نوراتونسگ!!!من فکر میکردم فقط پیام نور اراک از شهر به دوره، نگو شهرای دیگه هم همینطورن
![]()
مال ما گوسفند رد میشه ما باهاشون عکس یادگاری میگیریم![]()
بچه ها برام دعا کنید فردا امتحان مدار الکتریکی دارم![]()
خودش یه شخص خاصیه
مشتق سویی آره مشکل داشت .... کلا sinxy که گرادیانش رو حساب میکردیم به ازای اون نقطه صفر میومد ... به جای پی - دوم باید میزاشت پی - سوم ... یه نمره سوال تستی رفت تو حساب![]()
کوروش جون فیزیک گویا حال خیلی ها رو گرفته ؟ دوستای من خراب کردن ... افتضحَ یفتضحُ افتضِح افتضاح
پیام نور ارومیه که خیلی دوره خونه ما این ور شهره پیام نور اون ور شهربا ماشین نیم ساعتی راه هست تازه اگه دربستی بری که من پول ندارم مسیر به مسیر میرم
که این طوری یه ساعتی تو راهم . البته الان اونقدر شهر بزرگ شده جز شهر شده
ولی با این حال سگ هاش خیلی وحشی ان
میخوان پاچه آدم و گاز بگیرن
![]()
Last edited by ittools; 22-01-2013 at 13:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)