تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 1126 اولاول ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

تحت cmd که نمیشه از همون نصب ویندوز باید پارتیشن بندی کنید

اون دو تا پارتیشن رو نباید پاک کنید یکی مال syste, recovery است فایل های بوت و حیاتی سیستم توش است یکی دیگه هم مال uefi است
    خیلی خیلی ممنون ، لطف کردید.فقط این دو تا سئولم جواب بدید دیگه تموم

1- پس اون 2 ت درایو طبیعیه دیگه؟آخه قبلا هم داشتم ولی یکی بود نه دو تا؟

2- میشه یه لینک از آموزش صحیح پارتیشن بندی بهم بدید؟ آموزش صحیح و درست پارتیشن بندی باشه.از کجا مهم نیست فقط یجا باشه که ساده و کامل توضیح داده باشه

خیلی ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون ، لطف کردید.فقط این دو تا سئولم جواب بدید دیگه تموم

1- پس اون 2 ت درایو طبیعیه دیگه؟آخه قبلا هم داشتم ولی یکی بود نه دو تا؟

2- میشه یه لینک از آموزش صحیح پارتیشن بندی بهم بدید؟ آموزش صحیح و درست پارتیشن بندی باشه.از کجا مهم نیست فقط یجا باشه که ساده و کامل توضیح داده باشه

خیلی ممنون
    چون شما پارتیشن تیبل رو gpt کردین اون هم اضافه شده برچسب هم اتوماتیک به صورت دیفالت نداره که کاربران واردش نشن
    لینک که ندارم ولی هرجا تو پارتیشن بندی مشکل دارین بگین شما تا 128 تا پارتیشن پرایمری میتونید در این پارتیشن تیبل تعریف کنید

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

هرجا تو پارتیشن بندی مشکل دارین بگین شما تا 128 تا پارتیشن پرایمری میتونید در این پارتیشن تیبل تعریف کنید
    ممنون
    من میخوام یبار از اول کل هارد رو درست و حسابی پارتیشن بندی کنم که همه نوع ویندوز بتونم روش نصب کنم ( لینوکس نه ها فقط ویندوز ( 7 - 8 - 8.1 )
    میخوام پارتیشن بندی اصولی انجام بدم و هفت تا درایو داشته باشم.واسه همین یه آموزش کامل و جامع نیاز دارم که وسطش به مشکل بر نخورم که دوباره از اول همه چیز رو از نو انجام بدم ( چون تا حالا سر همین قضیه 5 بار کل هارد رو فرمت کردم ولی آخرش بازم دلخواهم نشده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید،من یک هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم که مدتی هست که وقتی به لپ تاپم وصل میکنم اونو نمیشناسه حتی توی disk managment اما چراغش روشن میشه و با لرزش معمول همیشگی عملا کار میکنه.اول فک کردم مشکل از کابل usb یا پورت usb لپ تاپ است اما وقتی به دستگاه دیگری وصل کردم هارد را به راحتی و با سرعت خواند.ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    پ.ن:روی دستگاه سومی هم وصل کردم همانند دستگاه خودم هیچ واکنشی مبنی بر خوندن هارد نشان نداد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید،من یک هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم که مدتی هست که وقتی به لپ تاپم وصل میکنم اونو نمیشناسه حتی توی disk managment اما چراغش روشن میشه و با لرزش معمول همیشگی عملا کار میکنه.اول فک کردم مشکل از کابل usb یا پورت usb لپ تاپ است اما وقتی به دستگاه دیگری وصل کردم هارد را به راحتی و با سرعت خواند.ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    پ.ن:روی دستگاه سومی هم وصل کردم همانند دستگاه خودم هیچ واکنشی مبنی بر خوندن هارد نشان نداد.
    یعنی روی یک لپ تاب دیگری تست شده و مشکلی نداشته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی روی یک لپ تاب دیگری تست شده و مشکلی نداشته ؟

بله،بدون مشکل اجرا شده ولی روی دستگاه من انگار که نه انگار.یعنی هارد و کابل آن سالم هستند.

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام. من دو ماه لپ تاپم رو خریدم. تقریبا از همون اولا بود که هارد خرت خرت میکرد... جدیدا هم دو سه بار کلا هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه ی پاور خاموش کنم... با توجه به سرچی که زدم، مشکل از بدسکتوریه. آیا میشه با نرم افزار هایی که هستن این مشکل رو برطرف کرد؟ اگه آره کدوم نرم افزار از همه بهتره؟

داره خودمونی میشه fum_com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نرم افزار hd tune تون رو به روز کنید ببینید درست میشه
    نرمافزار رو آپدیت کردم فیلد health رو نشون داد,بفرمایید خدمت شما :

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله،بدون مشکل اجرا شده ولی روی دستگاه من انگار که نه انگار.یعنی هارد و کابل آن سالم هستند.
    خوب روی اون لپتاب گذاشتین میتونید از disk managment عکس بدین ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. من دو ماه لپ تاپم رو خریدم. تقریبا از همون اولا بود که هارد خرت خرت میکرد... جدیدا هم دو سه بار کلا هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه ی پاور خاموش کنم... با توجه به سرچی که زدم، مشکل از بدسکتوریه. آیا میشه با نرم افزار هایی که هستن این مشکل رو برطرف کرد؟ اگه آره کدوم نرم افزار از همه بهتره؟
    سلام عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •