تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 2376 اولاول ... 23863868872873473573673773873974074174274878883812381738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

زریبافان در گفتگو با مهر:
    سازمان به اندازه پرسپولیس به استقلال کمک کند/ استقلال برنده دربی است
    رئیس مجمع باشگاه استقلال با تاکید بر رعایت عدالت از سوی سازمان تربیت بدنی در ارائه کمک های مالی به دو باشگاه تحت پوشش خود گفت: امیدوارم سازمان به اندازه پرسپولیس به استقلال کمک کند.

مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود : سازمان تربیت بدنی تاکنون کمک های مالی بیشتری به باشگاه پرسپولیس داشته و انتظار داریم همین کمک ها به باشگاه استقلال هم اختصاص یابد تا این دو باشگاه مردمی بتوانند در صحنه مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا از اعتبار فوتبال باشگاهی ایران دفاع کنند.

زریبافان با اشاره به تغییرات اخیر مدیریتی در راس باشگاه استقلال اظهار داشت : بنده همانگونه که از آقای فتح الله زاده حمایت کردم از آقای واعظ آشتیانی هم حمایت خواهم کرد و خوشبختانه تغییرات اخیر با نتایج خوب استقلال همراه شده و امیدوارم این روند همچنان تداوم یابد.

وی اضافه کرد: شخصا راضی به جدایی آقای فتح الله زاده از استقلال نبودم و قصد داشتم از تجربیات ایشان در باشگاه استفاده کنم ولی پس از برکناری ازهیئت مدیره ایشان با اصراربحث استعفاء را مطرح کردند تا شرایط ادامه همکاری ایشان با باشگاه استقلال امکان پذیرنشود.

رئیس مجمع باشگاه استقلال درخصوص ارائه برنامه های مدیرعامل جدید این باشگاه اظهار داشت : برنامه های مدیریتی باشگاه معمولا در قالب هیئت مدیره پیگیری می شود و درصورت نیاز بنده نظرات کارشناسی و ارشادی خود را مطرح می کنم و هرجا که نیاز باشد برای حل مشکلات اقدام خواهم کرد و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم بود.

زریبافان درخصوص بحث اسپانسرجدید باشگاه استقلال یادآورشد: مذاکرات لازم در این زمینه از سوی مدیریت باشگاه درحال پیگیری است و مراحل نهایی خود را طی می کند و انتظار می رود بزودی باشگاه استقلال با یک اسپانسر قوی درمسابقات لیگ برتر حاضر شود.

وی دربخش دیگری ازسخنان خود پیرامون دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس گفت : این دیدار از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که مورد توجه بسیاری از هواداران دو تیم قرار دارد و امیدوارم هر دو تیم با تلاش ، جدیت، ایثار و ارائه قابلیت های فنی و تکنیکی خود فوتبالی جوانمردانه و بدور از هرگونه جنجال و حاشیه سازی را به نمایش بگذارند.

رئیس مجمع باشگاه استقلال با انتقاد از برخی رفتار مسئولان باشگاهها در ایجاد حساسیت های کاذب در این دیدار تصریح کرد: از مسئولان دو تیم استقلال و پرسپولیس می خواهم تا بی دلیل به حساسیت های این مسابقه دامن نزنند و با وعده تشویق های کاذب بازیکنان را در شرایط غیر طبیعی قرار ندهند. به اعتقاد من برد و باخت در این دیدار باید در درجه دوم اهمیت قرار گیرد و آنچه اهمیت دارد روح ورزش، جوانمردی، ایثار و تلاش است که باید به تماشاگران از داخل میدان منتقل شود.

زریبافان درپاسخ به این سئوال که نتیجه دربی را چگونه پیش بینی می کنید ، گفت: استقلال در دو بازی گذشته نشان داده که در شرایط تیمی مناسبی قرار دارد و هماهنگی خوبی بین بازیکنان و برنامه های کادرفنی ایجاد شده است و از همین رو اعتقاد دارم با روحیه بالا و شرایط فنی مطلوبی که استقلال دارد ، شانس پیروزی استقلال در دیدار روز جمعه بیشتر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

20 درصد از رقم قرارداد بازیکنان استقلال تا قبل از دربی پرداخت می شود
    در حالیکه مدیرعامل باشگاه استقلال همراه با تیم امید دوچرخه سواری ایران در ایتالیا بسر می برد، دیگر مسئولان این باشگاه به بازیکنان وعده داده اند تا قبل از دربی 20 درصد از پیش قرارداد آنها پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پرداخت نشدن به موقع حق و حقوق ومزایای بازیکنان استقلال مشکلاتی را برای برخی از بازیکنان این تیم به دنبال داشته است، مهمترین آن امتناع برخی از آنها از حضور در تمرینات است.

با این شرایط مسئولان جدید باشگاه استقلال در تلاشند تا پیش از دربی تهران بخشی از پیش قرارداد بازیکنان را پرداخت کنند. نظری جویباری که درحال حاضر رابط بین بازیکنان و کادرمدیریتی باشگاه است به بازیکنان وعده داده است تا پیش از روزجمعه باشگاه به تعهدات خود نسبت به بازیکنان عمل کند. شارژ مالی بازیکنان می تواند روحیه آنها را تا پیش از این بازی مهم ارتقا بخشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالب‌لو در گفتگو با مهر:
    باید پرسپولیس را شکست دهیم/ تلاش نوروزی نبود تا 3 هفته دور از میدان بودم

دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: این تیم برای ماندن در کورس قهرمانی باید در دربی شهر تهران پرسپولیس را شکست دهد.

وحید طالب‌لو در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص بازی تیمش مقابل راه آهن شهرری گفت: بازی برابر راه آهن برای ما از حیث نتیجه بسیار خوب بود. متاسفانه در دقایق ابتدایی مسابقه به دلیل فشار و استرسی که روی بازیکنان بود نتوانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم اما گل راه آهن ما را بیدار کرد و توانستیم خیلی زود نتیجه را جبران کنیم.

وی با ابراز خوشحالی از پیروزی تیم فوتبال استقلال درهفته هشتم مسابقات لیگ برتر، افزود: ما در این بازی به سه امتیاز نیاز داشتیم و خوشبختانه در پایان به آنچه می خواستیم، دست یافتیم. خوشحالی بیشتر من از آن جهت است که تماشاگران استقلال با رضایت ورزشگاه آزادی را ترک کردند و شکر خدا توانستیم در روزی که چندان خوب بازی نکردیم مقابل تیم سرسخت راه آهن به پیروزی دست پیدا کنیم.

دروازه بان تیم فوتبال استقلال در ادامه افزود: در اینجا جا داد از بازی خوب راه آهن تقدیر کنم. این تیم جا افتاده و فوتبال بلد است و شک نداشته باشید در هفته های آینده نتایجی به مراتب بهتر از آنچه تا به امروز به دست آورده، کسب خواهد کرد.

طالب‌لو همچنین با تشکر از امین نوروزی، فیزیوتراپ تیم استقلال که او را با وجود آسیب دیدگی مهیای بازی مقابل راه آهن کرد، گفت: باید از نوروزی تشکر کنم با تلاش زیادی مرا آماده بازی کرد. شاید اگر کمک‌های نوروزی نبود من تا دو سه هفته آینده نمی توانستم بازی کنم اما او با پیگیری و تلاش من را آماده کرد و حتی توانستم پیش از بازی با راه آهن سه جلسه با تیم تمرین کنم. شما اگر دست آسیب دیده من را ببینید باور نمی کنید که با این دست درون دروازه استقلال ایستاده‌ام. نوروزی نه برای من بلکه برای تمام بازیکنان استقلال زحمت می کشد و ما را همچون براداران خود می داند.

دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال استقلال که مانند دیگر بازیکنان این تیم بخشی از مطالبات خود را دریافت نکرده است، دراین باره گفت: مسئولان باشگاه قول داده اند که تا قبل از رویارویی با پرسپولیس مشکلات مالی برطرف شده و مطالبات بازیکنان پرداخت شود.

وی دربی تهران را یک مسابقه خاص برای بازیکنان دو تیم استقلال و پرسپولیس خواند و گفت: دربی یک بازی دشوار است که گمان می کنم این بار سطح کیفی بالایی داشته باشد. خوشبختانه استقلال و پرسپولیس دوباره به واقعیت خود نزدیک شده اند و توانایی امروز آنها این امیدواری را می دهد که دربی امسال جذاب تر از سال‌های گذشت باشد. امیدوارم روزجمعه هواداران استقلال و پرسپولیس یک بازی جذاب را شاهد باشند و در نهایت تیمی برنده شود که استحقاق پیروزی را دارد.

طالب‌لو با اذعان به اینکه تیم استقلال در بازی مقابل پرسپولیس به سه امتیاز مسابقه نیاز مبرم دارد، افزود: برای ماندن در کورس قهرمانی باید پرسپولیس را شکست دهیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقی پور تنها غایب احتمالی استقلال در دربی 65
    ابراهیم تقی پور که از ناحیه ساق پای راست دچار آسیب دیدگی شده است، به احتمال فراوان تنها غایب استقلال در بازی با پرسپولیس خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، این بازیکن که در جریان تمرینات هفته گذشته تیم فوتبال استقلال از ناحیه ساق پای راست دچار آسیب دیدگی شده است، شرایطی نامشخص برای همراهی آبی پوشان در دیدار برابر پرسپولیس خواهد داشت. کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال امروز (یکشنبه) در خصوص وضعیت این بازیکن آسیب دیده تصمیم گیری خواهد کرد.

پزشکان تیم فوتبال استقلال شرایط دیگر بازیکنان این تیم در فاصله پنج روز تا بازی مقابل پرسپولیس را مطلوب ارزیابی کرده و سلامت آنها را تایید می کنند.

تیم فوتبال استقلال روزجمعه هفته جاری در چارچوب دیداری ازهفته نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه آزادی به دیدار پرسپولیس می رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سکوها موافق نظر قلعه نویی نیستند / اکبرپور چهره اول پایان بازی استقلال
    تماشاگران و هواداران تیم فوتبال استقلال شب گذشته از نوع چیدمان ترکیب تیمشان در مصاف با راه آهن خشنود نبودند و نارضایی خود را با سردادن شعار اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال شب گذشته در حالی به دیدار راه آهن شهرری رفت که در ترکیب اصلی خود از وجود مجتبی جباری، فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور استفاده نمی کرد. نیمکت نشینی این بازیکنان تعجب هواداران استقلال را به دنبال داشت و آنها با سردادن شعارهایی در حمایت از این بازیکنان نارضایی خود را نسبت به این موضوع نشان دادند.

اوج شعارهای استقلالی‌ها زمانی بود که این تیم با یک گل از راه آهن عقب افتاده بود و مجتبی جباری و علی علیزاده برای ورود به زمین مسابقه خود را گرم می کردند. پیش و بعد از ورود جباری به زمین مسابقه، استقلالی ها بشدت او را تشویق کردند تا اعضای کادر فنی متوجه شوند تماشاگر استقلال موافق نیمکت نشینی این بازیکن نیست.

تماشاگران استقلال در دقایق میانی نیمه دوم نیز دوباره جو ورزشگاه را به هم ریختند و آن زمانی بود که علی علیزاده به عنوان آخرین بازیکن تعویضی استقلال قصد ورود به زمین مسابقه را داشت. هواداران استقلال که انتظار داشتند فرهاد مجیدی وارد زمین مسابقه شود با ورود علیزاده به زمین واکنش‌های زیادی نشان دادند. تشویق شدید فرهاد مجیدی و اعتراض به ورود علیزاده واکنش استقلالی‌هایی بود که ظاهرا در چیدمان ترکیب با قلعه نویی موافق نبودند.

فرهاد مجیدی از ابتدای نیمه دوم به همراه سیاوش اکبرپور، هادی شکوری، علی علیزاده و مهدی امیرآبادی برای گرم کردن پشت دروازه راه آهن رفتند. آنها چیزی در حدود 30 دقیقه خود را گرم کردند اما در پایان تنها سیاوش اکبرپور و علی علیزاده فرصت حضور در میدان را پیدا کردند. مجیدی که در بازی هفته گذشته 2 گل برای استقلال به ثمر رسانده بود انتظار چنین برخوردی را از قلعه نویی نداشت. او با نشان دادن ناراحتی خود از نیمکت نشینی از مقابل عکاسانی که پشت دروازه راه آهن ایستاده بودند گذشت و روی نیمکت رفت. او حتی به تشویق‌های بی امان هواداران نیز پاسخی نگفت. در این بین تلاش نافرجام لیدرهای استقلال برای آرام کردن هواداران جالب توجه بود.

استقلال بازی را برده بود و در پایان بازی همه چیز برای این تیم و هوادارانش خوب بود. استقلالی ها، همگی از این پیروزی راضی بودند به غیر از سیاوش اکبرپور که با چهره‌ای برافروخته و ناراحت از رختکن خارج شد و راه خروجی ورزشگاه را در پیش گرفت. اکبرپور که بتازگی از تحمل محرومیتی سنگین گریخته با این حرکت به چهره اصلی آبی پوشان در دقایق پایانی تبدیل شد.

با این اوصاف باید دید که امیر قلعه نویی سرمربی استقلال در بازی با پرسپولیس به مجیدی و اکبرپور بازی می دهد یا خیر.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدافع استقلال:
    با يك بازي وارد تركيب اصلي مي شوم

مدافع نيمكت نشين تيم فوتبال استقلال اعلام کرد محروميت كميته انضباطي بعد از بازي با سپاهان من را از تركيب اصلي دور كرد.

هادي شكوري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: از بازي با سپاهان وارد تركيب اصلي استقلال شدم كه بعد از آن كميته انضباطي مرا محروم كرد و دوباره نيمكت نشين شدم، اما با يك بازي دوباره در تركيب ثابت تيم قرار مي‌گيرم.

وي ادامه داد: امسال با بدشانسي‌هاي زيادي مواجه شدم. مصدوميت ابتداي فصل و محروميت باعث شد از تركيب اصلي دور شوم. از حضور در استقلال راضي هستم. اميدوارم در اين تيم فوتبالم پيشرفت كند و به راحتي به اهدافم برسم.

شكوري خاطرنشان كرد: مقابل راه آهن بازي خوب و منطقي به نمايش گذاشتيم و 3 امتياز حق ما بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادي طباطبايي:
    طالب لو برگ برنده استقلال است

دروازه بان سابق باشگاه استقلال تهران گفت: اين ديدار يك مسابقه ويژه است و برگ برنده استقلال براي اين مسابقه "وحيد طالب لو" دروازه بان اين تيم است.

"هادي طباطبايي" دروازه بان سابق استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:‌ استقلال به پيروزي در ديدار دربي احتياج فراوان دارد اين تيم در هفته هاي ابتدايي ليگ امتيازات حساس و فراواني از دست داده است و براي اينكه در كورس قهرماني قرار داشته باشد بايد در ديدارهاي آينده اش سه امتياز مسابقات را به دست بياورد.

وي افزود: استقلال در حال حاضر با توجه به دو پيروزي پي در پي از لحاظ روحي در شرايطي خوبي به سر مي برد و به نظر من "وحيد طالب لو" برگ برنده اين تيم است وي به اين تيم روحيه مي دهد ضمن اينكه ركورد وي كه هيچگاه در بازي هاي دربي شكست نخورده است واقعاً جالب توجه است و همين مسئله نقطه قوت وي مي باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي نظري جويباري:
    هر کجا باشم، هدفم خدمت به استقلال است

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به شايعات مربوط به کنار گذشته شدنش از پست سرپرستي استقلال و حضور در يک پست اجرايي در باشگاه استقلال، اعلام کرد: براي من فرقي ندارد که در کجا به استقلال خدمت مي کنم و تنها هدفم اين است که به باشگاه خدمت بکنم.

علي نظري جويباري، سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هنوز هيچ مذاکره اي با من درباره تغيير پست در استقلال انجام نشده و اين شايعات هم اهميتي ندارد ولي اگر مديران استقلال تمايل داشته باشند تا من جاي ديگري خدمت کنم، هيچ مشکلي در اين باره وجود نخواهد داشت.

وي افزود: اکنون تنها هدف ما کسب پيروزي در دربي است و هيچ مسئله ديگري براي ما اهميت ندارد، زيرا هدف همه ما سربلندي استقلال و خوشحالي هواداران است و مسائل ديگر موضوعات فرعي هستند که نبايد به آنها براي استقلال حاشيه ايجاد کنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهابادي:
    خيلي بهتر از استقلال بوديم

سرمربي تيم فوتبال راه اهن گفت:‌ استقلال با بخت و اقبال به پيروزي رسيد و تيم ما خيلي بهتر از آنها بود.

داود مهابادي، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم ما بازي روان و تاكتيكي مقابل استقلال به نمايش گذاشت و در 30 دقيقه اول بازي، حاكم مطلق زمين بود، حريف باشانس و اقبال به برتري رسيد.

وي ادامه داد: داوري اشتباهات زيادي داشت چرا كه در صحنه اي گل ما را مردود و ضربه خطا را به سود استقلال اعلام كرد.‌ گل ديگري که كمك داور آفسايد اعلام كرد، شبهه بر انگيز بود.

مهابادي خاطرنشان كرد:‌ روي استقلال شناخت داشتيم و به خوبي بازيكنان آنها را مهار و فضاهايي كه آنها در آن جاگيري مي كردند را پر كرديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جواد زرينچه:
    در آستانه دربي پايتخت دو تيم نبايد اسير حاشيه ها شوند

كاپيتان سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بدون شك بازي دو تيم استقلال و پيروزي هميشه حساس بوده است اما دو تيم نبايد اسير حاشيه هاي اين ديدار شوند.

جواد زرينچه، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هميشه بازي اين دو تيم حساسيت هاي خود را داشته است اما دو تيم بايد به فكر يك بازي تماشاگر پسند باشند و مطمئناً هر تیمي كه در ميدان برتر از حريف باشد صددرصد مي تواند پيروز ميدان نيز باشد.

وي در ادامه گفت: بدون شك خط دفاعي پيروزي مي تواند آسيب پذير باشد اگر مهاجمان استقلال از اين موضوع استفاده لازم را ببرند مي توانند به اين تيم هم گلزني كنند.

زرينچه تصريح كرد: تماشاگران دو تيم بايد صبور باشند و اجازه ندهند كه بازي به حاشيه كشيده شود چراكه سكوهاي ورزشگاه نقش تعيين كننده اي در اين مهم ايفا مي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •