در گفت و گو با فارس
پتروويچ: ميتوانستيم استقلال را شكست تحقيرآميزي دهيم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر كمي زودتر گل ميزديم، استقلال را با شكست تحقيرآميزي پشت سر ميگذاشتيم.
ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي غير قابل تصوري بود. فكر كنم سطح اين دربي از آن چيزي كه در ذهن يا در تلويزيون در فصل قبل ديده بودم، بالاتر بود.
وي ادامه داد: پرسپوليس نشان داد تيمي است كه دوست ندارد بازنده باشد. به همين دليل ديديد كه در نيمه دوم فقط چند توپ را در زمين خود ديديم و در ساير مواقع، در زمين حريف يا بر روي دروازه آنها بوديم.
پتروويچ عنوان كرد: باتوجه به اينكه كمي آرايش تيمي خود را در ابتداي نيمه دوم از دست داديم، گل زود هنگامي خورديم؛ اما مطمئنم اگر كمي زودتر گل مي زديم، استقلال را با شكست تحقيرآميزي پشت سر ميگذاشتيم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران درباره شرايط خود گفت: سرماخوردگي برايم عذاب آور بود. فكر كنم يكي از بد شانس ترين بازيكنان بودم. تمرينات سنگيني را براي دربي انجام داده بودم؛ اما فقط 20 دقيقه به ميدان رفتم تا مزد زحماتم را نگيرم.
وي افزود: قواي بدني من تحليل رفته بود؛ ولي چون تحمل سكوهاي پر از سكوت آزادي با پرچم هاي قرمز را نداشتم، وقتي به ميدان رفتم، همه چيز را فراموش كرده بودم و نميدانستم كه مريض بودم.

ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي غير قابل تصوري بود. فكر كنم سطح اين دربي از آن چيزي كه در ذهن يا در تلويزيون در فصل قبل ديده بودم، بالاتر بود.
جواب بصورت نقل قول

) ...