تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 738 از 949 اولاول ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,371 به 7,380 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما در چه مورد تو سایت 195 شکایت ثبت کردین؟ من هم چند روزه میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم در چه مورد! اگه شکایت در مورد این محدودیت باشه که کاملا قانونیه! چون بر اساس قانون خود همینا شرکتا مجازن با ضریب اشتراک حداکثر یک به هشت سرویس بدن که فن آوا هم نامردی نکرده و با حداکثر ضریب اشتراک سرویساشو محدود کرده! اگه تا به الان هم این کارو نمیکرده داشته حال میداده! هر چند که مثلا آسیاتک این اشتراکو یک به سه میده و قابل تحمل تره. ولی من چشمم آب نمیخوره این شکایتها تیجه ای داشته باشه چون دارن بر اساس قاون مسخره خود "
    سازمان تنظیم مقررات رادیویی" سرویس میدن.
    شکایتی که من کردم این بود که طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود این شرکت مقدار Burst سرویس 2048BU که همون برنزی هستش باید یک به یک باشه. یعنی نهایت سرعتی که باید به من بده 256 کیلوبایت در ثانیه هستش. این در حالی هستش که طبق گفته های خود پشتیبانی شرکتشون الان سرعت این سرویس رو روی 180 کیلوبایت "محدود" کردند. ربطی به مصرف منصفانه نداره و فقط دزدی این شرکت هستش. امیدوارم که رسیدگی کنن.

2. 2 کاربر از Bakhsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امروز دوره ام تموم شد, بنا به دلایلی ترجیح دادم یک ماه حجمی تمدید کنم بعد تخیله کنم. ولی وقتی تغییر سرویس رو زدم فقط میشد طرح های نامحدود و دو طرح حجمی 1 مگ 30 گیگ و 2 مگ 40 گیگ رو انتخاب کرد !!
    فعلا دو روز اضافه بر قرار داد زدم تا ببینم چی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

"شکایتی که در حال پیگیری اون هستم، هم از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست و هم از طرف ۱۹۵ که وزارت فناوری اینطور که معلوم هست ماکسیمم روند پیگری از طریق همین ۱۹۵ ۲ددو هفته ای هست، اما شاید زودتر هم جواب داده بشه."

شما در چه مورد تو سایت 195 شکایت ثبت کردین؟ من هم چند روزه میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم در چه مورد! اگه شکایت در مورد این محدودیت باشه که کاملا قانونیه! چون بر اساس قانون خود همینا شرکتا مجازن با ضریب اشتراک حداکثر یک به هشت سرویس بدن که فن آوا هم نامردی نکرده و با حداکثر ضریب اشتراک سرویساشو محدود کرده! اگه تا به الان هم این کارو نمیکرده داشته حال میداده! هر چند که مثلا آسیاتک این اشتراکو یک به سه میده و قابل تحمل تره. ولی من چشمم آب نمیخوره این شکایتها تیجه ای داشته باشه چون دارن بر اساس قاون مسخره خود "
    سازمان تنظیم مقررات رادیویی" سرویس میدن.
    اشتباه خیلی ها همین جاست که 1Mb/ps و برابر میشه با 1024Kb/ps تقسیم بر ۸ میشه چقدر؟ خوب 128Kb/ps (تبدیل بیت به بایت )

خوب اگر اینها دم از قانون میزنن ما هم قانونی پیش میریم با دلیل مدرک:

ظبق ماده (۴) مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسون تنظیم مقررات ارتباطات مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ شرکت های فراهم آور خدمات باید حداقل یک هشتم سرعت قراردادی را تضمین کنند. به عبارت دیگر سرعت دریافت و ارسال برای مشترک متقضی دارای اشتراک ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه، حداقل باید ۶۴ کیلیوبیت بر ثانیه باشد.

حالا طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از دوستان لطف کردن و لینکشو از خود سایت شرکت داده پردازی فن آوا در اختیار من گذاشتن باید سطح دسترسی خدمات بر اساس جدولی باشه که خود این شرکت می گه من بر اساس این دارم به مشنرکین سرویس میدم قضاوت با شما؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا در مورد شکایت من عنوان شکایت من این هست :

قطع خدمات به مشتريان خارج از مفاد قرارداد

چرا؟ برای اینکه طبق سرویسی که به من فروخته من خدمات دریافت نمی کنم، به من گفته سرویس برنزی که حداکتر 120Kb/ps تا 110Kb/ps باید سرعت دریافت من باشه، و همچنین ترافیک نامحدود نه اینکه آلان بعد از ۲ ماه که از قرارداد گذشته به که سقف داره اونم روزی ۱.۵ گیگابایت اجازه دانلود. سرعت من شده 16Kb/ps و برای دانلود به قول خودوشن ۱ گیگاباتی حدکتر سرعت من شده 79Kb/ps یعنی حتی روی همین سرویس هم روی حرف خودشون نیستن!!!

طبق همون مصوبه که داره به مشترکین فشار میاره که من دارم قانونی عمل می کنم و باز هم اعلام می کنه که توی سایت من شماره اش هم هست خوب باز هم ما هم قانونی حرف می زنیم.

بر اساس بند (۵) مصوبه کمیسوین تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه جلسه ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای موجود خود با مشترکین می باشد، تغییر قراردادهای موجود مشترکین بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده، و تنها در صورت تمایل مشترکین، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای خود را بروزرسانی کند.

در بند (۶) همین مصوبه آمده که ارایه کننده خدمات باید در بسته های تعرفه های خود نرخ بیت (سرعت) و مدت زمان ارایه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارایه و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.

خوب این موارد فوق چیزی هست که تمامی شرکت ها چه بخوان چه نخوان باید رعایت کنن، دقیقا مثل قانون کار که کارفرما برای خودش قرارداد یکطرفه می نویسه که حق کرگر تا اونجا که میشه ضایع بشه، اما قانون کار اجازه نمیده...

من امیدوارم که همگی ما با عزم راسخی که داریم موفق بشیم که شکایت های خودمنو به سر انجام برسونیم و باید هم اینطوری باشه چون واقعا حق با ماست...

ناامید نباشید دوستان

خوشحال باشید چون دارین از حق خودتون دفاع می کنید... 1Bit/ps (یک بیت بر ثانیه) هم حق با فن آوا نیست!!!
    من هم نمی دونم که عاقب شکایت ما چی خواهد بود، و چه خواهد شد، اما همونطور که گفتم مثل تک تک شما دست از تلاش بر نمی دارم...
    Last edited by codex1; 26-05-2015 at 14:55. دليل: اصلاح شد17587678571758767857

5. 3 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شکایت پاسخش چند وقته هست معمولا ؟ چون خبری نشده
    و اینکه من همین الان داشتم فرم تخلیه رو میفرستادم . شما اینکه گفتند شـــاید درست بشه تا 2-3 روزه دیگه رو از چه کسی شنیدید؟ پشتیبانی فنی تهران و..؟ چون 4 روز بیشتر اکانت ندارم برای این ماه
    جان من این فرم تخلیه رو به من هم بده / چه جوری باید براشون بفرستم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جان من این فرم تخلیه رو به من هم بده / چه جوری باید براشون بفرستم؟
    گذاشته بودم قبلا :

به هر کی که فرم و فرستاده برات باس بفرستی برای من ایشون فرستاد :
    m.yaghoubi@fanava.net
    با سلام
    احتراما فرم جمع آوری تکمیل و به همراه کپی کارت ملی ارسال گردد
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

گذاشته بودم قبلا :

m.yaghoubi@fanava.net
    با سلام
    با تشکر
    این 195 شکایت کردم اینا جمع نمیکنند سرویس رو اصلا رسیدگی نمیکنه / باید ایمیل کنم واسشون؟ اگه ایمیل کنم پس چه جوری امضا کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این 195 شکایت کردم اینا جمع نمیکنند سرویس رو اصلا رسیدگی نمیکنه / باید ایمیل کنم واسشون؟ اگه ایمیل کنم پس چه جوری امضا کنم؟
    پرینت بگیر . امضا کن . اسکن کن بفرست

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

گذاشته بودم قبلا :

m.yaghoubi@fanava.net
    با سلام
    با تشکر

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

امروز دوره ام تموم شد, بنا به دلایلی ترجیح دادم یک ماه حجمی تمدید کنم بعد تخیله کنم. ولی وقتی تغییر سرویس رو زدم فقط میشد طرح های نامحدود و دو طرح حجمی 1 مگ 30 گیگ و 2 مگ 40 گیگ رو انتخاب کرد !!
    فعلا دو روز اضافه بر قرار داد زدم تا ببینم چی میشه
    ساعت اداری زنگ بزنید واحد تمدید
    براتون فاکتور سرویس درخواستی رو بزنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اشتباه خیلی ها همین جاست که 1Mb/ps و برابر میشه با 1024Kb/ps تقسیم بر ۸ میشه چقدر؟ خوب 128Kb/ps اما آلان شما چقدر دارین دریافت می کنید؟ 16Kb/ps یعنی اینها برای ۲ بار این تقسیم انجام دادن وقتی به عدد 128Kb/ps رسیدن یکبار دیگه هم اونو تقسیم بر ۸ شده که به شما 16Kb/ps داره مثلا نشون می ده.

خوب اگر اینها دم از قانون میزنن ما هم قانونی پیش میریم با دلیل مدرک:

ظبق ماده (۴) مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسون تنظیم مقررات ارتباطات مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ شرکت های فراهم آور خدمات باید حداقل یک هشتم سرعت قراردادی را تضمین کنند. به عبارت دیگر سرعت دریافت و ارسال برای مشترک متقضی دارای اشتراک ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه، حداقل باید ۶۴ کیلیوبیت بر ثانیه باشد.

حالا طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از دوستان لطف کردن و لینکشو از خود سایت شرکت داده پردازی فن آوا در اختیار من گذاشتن باید سطح دسترسی خدمات بر اساس جدولی باشه که خود این شرکت می گه من بر اساس این دارم به مشنرکین سرویس میدم قضاوت با شما؟؟؟

حالا در مورد شکایت من عنوان شکایت من این هست :

قطع خدمات به مشتريان خارج از مفاد قرارداد

چرا؟ برای اینکه طبق سرویسی که به من فروخته من خدمات دریافت نمی کنم، به من گفته سرویس برنزی که حداکتر 120Kb/ps تا 110Kb/ps باید سرعت دریافت من باشه، و همچنین ترافیک نامحدود نه اینکه آلان بعد از ۲ ماه که از قرارداد گذشته به که سقف داره اونم روزی ۱.۵ گیگابایت اجازه دانلود. سرعت من شده 16Kb/ps و برای دانلود به قول خودوشن ۱ گیگاباتی حدکتر سرعت من شده 79Kb/ps یعنی حتی روی همین سرویس هم روی حرف خودشون نیستن!!!

طبق همون مصوبه که داره به مشترکین فشار میاره که من دارم قانونی عمل می کنم و باز هم اعلام می کنه که توی سایت من شماره اش هم هست خوب باز هم ما هم قانونی حرف می زنیم.

بر اساس بند (۵) مصوبه کمیسوین تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه جلسه ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای موجود خود با مشترکین می باشد، تغییر قراردادهای موجود مشترکین بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده، و تنها در صورت تمایل مشترکین، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای خود را بروزرسانی کند.

در بند (۶) همین مصوبه آمده که ارایه کننده خدمات باید در بسته های تعرفه های خود نرخ بیت (سرعت) و مدت زمان ارایه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارایه و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.

خوب این موارد فوق چیزی هست که تمامی شرکت ها چه بخوان چه نخوان باید رعایت کنن، دقیقا مثل قانون کار که کارفرما برای خودش قرارداد یکطرفه می نویسه که حق کرگر تا اونجا که میشه ضایع بشه، اما قانون کار اجازه نمیده...

من امیدوارم که همگی ما با عزم راسخی که داریم موفق بشیم که شکایت های خودمنو به سر انجام برسونیم و باید هم اینطوری باشه چون واقعا حق با ماست...

ناامید نباشید دوستان

خوشحال باشید چون دارین از حق خودتون دفاع می کنید... 1Bit/ps (یک بیت بر ثانیه) هم حق با فن آوا نیست!!!
    من هم نمی دونم که عاقب شکایت ما چی خواهد بود، و چه خواهد شد، اما همونطور که گفتم مثل تک تک شما دست از تلاش بر نمی دارم...
    منم الان شکایت رو ثبت کردم ممنون از راهنماییت. امیدوارم همونطوری که نماینده مشهد گفت آخر هفته اتفاق خوبی بیوفته

13. این کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •