آره در مورد اندازش نمیشه چیزی گفت ولی خیلی هم عجیب نیست که کوچکترش کنند .
آره در مورد اندازش نمیشه چیزی گفت ولی خیلی هم عجیب نیست که کوچکترش کنند .
* ولی به نظر من تقریبا غیر ممکنه حالا حالا ها ps4 راهی بازار بشه . خب چیزی که معلومه اینه که داره روش کار می کنه . سونی فعلا با NGP سر گرمه . بعد از ای تری هم که مثل این که قراره قیمتو کم کنه سونی و این که دومین کنسول خانگی نینتندو رو قیمت ها هم تاثیر میذاره . این تصویری هم که گذاشتید اگه میگفتید Wii 2 هستش شاید میشد باور کرد ولی ....
* به نظر من 2013-2014 میاد .
نظر شما محترم ، ولی یه دور دیگه خبر رو بخونید خودشون اعلام کردند حد اکثر تا 2012 .
اگه حداكثر تا آخره 2012 باشه خب ميشه تقريبا همون 2013!!!
حالا اينا به كنار بازيهاش ميتونه در حده فيلم باشه مثله آواتار؟؟؟
خب مسئله اینه که من خبر رو نخوندم![]()
نه بابا ، بازیهاش تازه میشه گرافیک بازی های فعلی کامپیوتر با یک سری تکنیک های خاص مثل Tessellation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس كي ميشه بازيهايي ببينيم كه گرافيكه بي نقص داشته باشه؟؟؟من فكر ميكردم كنسوله بعدي صد در صد همينه!!!
راستي به نظر من ديگه بايد سوني واسه كنسولش اسمه جديدي انتخاب كنه مخصوصا اين عدد رو از آخره ps برداره يه اسمه جديد بزاره---
همین الانش هم از نظر تکنولوژیکی در حدی هستیم که آواتار رو RealTime Render تحویل بدیم ، ولی سیاست های اقتصادی جلوش رو گرفته .
با دومی من هم موافقم .
آره راست ميگي واقعا اگه بازي در حده فيلم ساخته شه هزينش خيلي ميشه!!!
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
ولي خب راهش اينه كه از تعداد بازيهايمتوسط كم كنن و در عوض كيفيت بالا بره---
والا سونی اریکسون یک گوشی داره بنام pure که از همین تکنولوژی LCD شفاف داره استفاده میکنه. هیچی هم نداره ولی قیمتش اگه درست گفته باشم حدود 900 تا 1 تومن هست.
حالا سونی اگه به این بزرگی شو بخواد استفاده کنه خیلی خیلی باید گرون تر باشه و اصلاً نمی صرفه. قیمتش نجومی میشه. بعد سخت افزارش رو کجا میخوان فرو کنن؟ تو همون درایو دیسکش؟
مثلاً فن CPU تو PS3 مدل FAT اندازه درایو این عکس هست فقط![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)