سلام
حجمی که میزنه بین الملل هست یعنی از لینک ایرانی بگیرید نصف کم میکنه...
سلام
حجمی که میزنه بین الملل هست یعنی از لینک ایرانی بگیرید نصف کم میکنه...
من مودم z101 دارم و تا سرعت نتم یکی زیاد میشه مودم ریست میشه
کسی راه حلی واسه این مورد داره؟
یکم اطلاعات بیشتر میدادی خوب ، تا چه سرعتی بدون مشکل کار میکنه و تو چه سرعتی ریست میشه؟
مثلا ویدیو با کیفیت ۷۲۰ که نگاه میکنم موردی نداره ولی تا میبرم روی ۱۰۸۰ بعد از ۳-۴ دقیقه ریست میشه.
یا اینکه مجبورم سرعت دانلود منیجر محدود کنم به ۲ مگ چون اگه بره روی ۳-۴ مگ مودم ریست میشه.کلا تا ۱.۵-۲ مگ اوکی هست ولی بیشتر بشه سرعت هر لحظه امکان داره ریست بشه
در حالی که طبق قانون باید همه ترافیک به دیتاسنترها و IP های داخلی رو داخلی حساب کنن ولی فقط برخی سایتا و سرویسای خاص رو ترافیک داخلی حساب میکنن و خود من که بیشتر انتقال اطلاعاتم با سرور شخصی داخلی اونم در دیتاسنترای افرانت و آسیاتک هست رو ترافیک خارجی حساب میکنه!
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یک مودم مدل gp2101 پلاس گرفتم
حالا خط رو شارژ کردم اما هیچ اینترنتی بهم نمیده
فقط سایت ایرانسل رو باز میکنه . روی ورود هم بزنم توی سایت ایرانسل نمیاد . فقط خبر ها و ... رو لود میکنه
لطفا راهنمایی کنید
اینم وضعیت تنظیمات مودم
برای بزرگنمایی تصاویر روشون کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hamed-M1; 29-12-2019 at 11:04.
توی کنترل حسابت رفتی ببینی بسته برات فعال شده؟ یه عکس از تاریخ انقضا و نوع طرحی که خریدی بزار
چطور میشه شماره تلفن سیمکارت رو گیر آورد ؟ کد ملی رو هم ندارم . فروشنده هم جواب نمیده . سیمکارتو گذاشتم توی تلفن دوتا پارامتر iccid و imsi رو نشون میده اما شماره سیمکارت مشخص نیست تا وارد قسمت کاربری ایرانسل بشم
یه بار مودمو ریست کن با اون پین ریست یا از داخل تنظیماتش اینکارو بکن تا تنظیمات کارخانه ای برگرده اگه بازم همین مشکلو داشت به خاطر اینه که بسته درست فعال نشده یا مالک سیم کارت سیم رو تعلیق کرده
*555*8*8* کدملی*IMEI#
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)