تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 752 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرق ep830 با EP-830A چیه؟ من ep830 خریده بودم 70 الان EP-830A زده 20 تومن یه سایت
    اینا با هم فرق دارن؟یا 50 ارزون شده؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    متاسفانه ex600 ومدلهاي phonak ايران گير نمياد ولي jvc و klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه اول تهيه كنين.
    ميشه لطفا رويو هايي كه از s4 يا s5 نقد كردن رو برامون بزارين؟چون من بغير از كيفيت ساخت كه اون هم بدليل اينكه قيمت مناسبي داشته باشه ايراد ديگه اي نتونستم براي اين هدفون پيدا كنم و جايي هم نديدم كه از اين هدفون نقد كرده باشن فقط تعريف بوده و بس.
    محصولات klipsch روميتونين با گارانتي ارتافرورد از مجتمع پايتخت تهيه كنين
    موفق باشين.

3. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    تحقيقي كه تو سايتها كردم 830A متاسفانه پيدا نكردم.احتمالا فيك هست .چون مطمعنا هيچ محصولي در ايران عزيز اسلامي هيچ وقت ارزون نميشه .

5. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فرق ep830 با EP-830A چیه؟ من ep830 خریده بودم 70 الان EP-830A زده 20 تومن یه سایت
    اینا با هم فرق دارن؟یا 50 ارزون شده؟
    عزیز ep-830 A که با گارانتی آواژنگ فروخته می شود همگی فیک و بی کیفیت هست!

7. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

12 سلام

اگر میشه چند مدل هدفون خوب تو رنج قیمت 50 تومن به من معرفی کنید.
    من یک microsoft life chat lx-3000 داشتم خیلی راضی بودم فقط usb بود ولی فیلیپس هم هدفون های خوبی داره من خودم الان یک فیلیپس دارم shp-9000 که 175 با پلمپ و درست حسابی خریدم خییییییییییییییییلیییی خوبه قبلش هم steel series 57 v/2 داشتم که قبل گرونیها 100 خریده بودم که بیس خوفی داشت اما سیمش رو که خیلی محکم بود توی جارو برقی رفتو.... که پاره شد در کل من از هر سه راضیم لایف چت همه جا پیدا میشه اما اون دو تا کمیاب هستند حتی اون فیلیپسه رو تو گوگل شاپ هم پیدا نمیکنی ولی تو این رنج یا فیلیپس یا میکروسافت بخر دنبال لاجتیک و ای فور تچ نرو

داره خودمونی میشه king_james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلاممتاسفانه ex600 ومدلهاي phonak ايران گير نمياد ولي jvc و klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه اول تهيه كنين.ميشه لطفا رويو هايي كه از s4 يا s5 نقد كردن رو برامون بزارين؟چون من بغير از كيفيت ساخت كه اون هم بدليل اينكه قيمت مناسبي داشته باشه ايراد ديگه اي نتونستم براي اين هدفون پيدا كنم و جايي هم نديدم كه از اين هدفون نقد كرده باشن فقط تعريف بوده و بس.محصولات klipsch روميتونين با گارانتي ارتافرورد از مجتمع پايتخت تهيه كنينموفق باشين.
    آقا دمت گرم راهنماییم کردی.
    من اینو بر اساس ریویوهای headfi گفتم که مثلا joker به s4 امتیاز 6.7 داده و clieos هم 3.9 از 5 داده که بد نیست ولی تو این رنج چیزای خیلی بهتر هم بودش ولی خب مثه اینکه اینجا گیر نمیاد.
    s5 هم یکی از بچه‌ها همین تاپیک خریده بود که میگفت بد نیست ولی خیلی هم خوب نیست....نتوستم اینو پیدا کنم ولی ماه اول 2012 بود پستش.
    اگه این jvc رو پیدا نکردم سراغ klipsch میرم.
    بازم ممنون از جوابت.
    Last edited by king_james; 25-05-2012 at 22:03.

10. 2 کاربر از king_james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 950w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من از صدای AKG K518DJ خوشم اومده با قیمت 155 تومان حالا میخواستم بدونم تو این کلاس قیمت چیز بهتری میشه گیر آورد (ترجیحا وایرلس) یا اینکه همین رو بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز از همون اول اين حالت بود يا اواخر اينطوري شده؟من اين مدل هدست رو ندارم ولي تو سايت رسمي خودش 10 ساعت مكالمه رو براي اون در بهترين حالت نوشته ،كه اگه اينطور نيست احتمالا با مشكل خرابي باطري مواجه شدين كه بايد با شركت در ميون بزارين مشكلتون رو.
    نه اوایلش خوب بود و با مکالمه معمول حدود 8-9 ساعت شارژ نگه می داشت. برای گارانتی تماس گرفتم میگن این مدل چون خیلی کوچیک هستش همینقدر بیشترشارژ نگه نمیداره و خود شرکتش گفته بعد از 2 ساعت خاموش میشه و باید 20 دقیقه برای شارژ مجدد روی پایه شارژ باشه. اگر امکان داره آدرس سایتش رو واسم بزارید. ممنون

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان من p5 رو سفارش دادم و بزودی دستم میرسه ... m50 هم صداش خیلی به dr dre نزدیک بود پشیمون شدم از گرفتنش

فقط یک سوال من بی پاسخ موند این dark بودن صدا که در مورد p5 بیان میشه عیب و ایراد هستش یا به نوعی به جنس صدا بر میگرده و ایراد خاصی نیست ؟

با تشکر

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان من از صدای AKG K518DJ خوشم اومده با قیمت 155 تومان حالا میخواستم بدونم تو این کلاس قیمت چیز بهتری میشه گیر آورد (ترجیحا وایرلس) یا اینکه همین رو بگیرم
    اگه با موجودی بازار ایران پیدا میشد من هدفونم رو تغییر میدادم.
    Last edited by peaceful1; 26-05-2012 at 22:17.

15. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •