فرق ep830 با EP-830A چیه؟ من ep830 خریده بودم 70 الان EP-830A زده 20 تومن یه سایت
اینا با هم فرق دارن؟یا 50 ارزون شده؟
فرق ep830 با EP-830A چیه؟ من ep830 خریده بودم 70 الان EP-830A زده 20 تومن یه سایت
اینا با هم فرق دارن؟یا 50 ارزون شده؟
سلام
متاسفانه ex600 ومدلهاي phonak ايران گير نمياد ولي jvc و klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه اول تهيه كنين.
ميشه لطفا رويو هايي كه از s4 يا s5 نقد كردن رو برامون بزارين؟چون من بغير از كيفيت ساخت كه اون هم بدليل اينكه قيمت مناسبي داشته باشه ايراد ديگه اي نتونستم براي اين هدفون پيدا كنم و جايي هم نديدم كه از اين هدفون نقد كرده باشن فقط تعريف بوده و بس.
محصولات klipsch روميتونين با گارانتي ارتافرورد از مجتمع پايتخت تهيه كنين
موفق باشين.
سلام
تحقيقي كه تو سايتها كردم 830A متاسفانه پيدا نكردم.احتمالا فيك هست .چون مطمعنا هيچ محصولي در ايران عزيز اسلامي هيچ وقت ارزون نميشه .
عزیز ep-830 A که با گارانتی آواژنگ فروخته می شود همگی فیک و بی کیفیت هست!
من یک microsoft life chat lx-3000 داشتم خیلی راضی بودم فقط usb بود ولی فیلیپس هم هدفون های خوبی داره من خودم الان یک فیلیپس دارم shp-9000 که 175 با پلمپ و درست حسابی خریدم خییییییییییییییییلیییی خوبه قبلش هم steel series 57 v/2 داشتم که قبل گرونیها 100 خریده بودم که بیس خوفی داشت اما سیمش رو که خیلی محکم بود توی جارو برقی رفتو.... که پاره شد در کل من از هر سه راضیم لایف چت همه جا پیدا میشه اما اون دو تا کمیاب هستند حتی اون فیلیپسه رو تو گوگل شاپ هم پیدا نمیکنی ولی تو این رنج یا فیلیپس یا میکروسافت بخر دنبال لاجتیک و ای فور تچ نرو
آقا دمت گرم راهنماییم کردی.
من اینو بر اساس ریویوهای headfi گفتم که مثلا joker به s4 امتیاز 6.7 داده و clieos هم 3.9 از 5 داده که بد نیست ولی تو این رنج چیزای خیلی بهتر هم بودش ولی خب مثه اینکه اینجا گیر نمیاد.
s5 هم یکی از بچهها همین تاپیک خریده بود که میگفت بد نیست ولی خیلی هم خوب نیست....نتوستم اینو پیدا کنم ولی ماه اول 2012 بود پستش.
اگه این jvc رو پیدا نکردم سراغ klipsch میرم.
بازم ممنون از جوابت.
Last edited by king_james; 25-05-2012 at 22:03.
دوستان من از صدای AKG K518DJ خوشم اومده با قیمت 155 تومان حالا میخواستم بدونم تو این کلاس قیمت چیز بهتری میشه گیر آورد (ترجیحا وایرلس) یا اینکه همین رو بگیرم
نه اوایلش خوب بود و با مکالمه معمول حدود 8-9 ساعت شارژ نگه می داشت. برای گارانتی تماس گرفتم میگن این مدل چون خیلی کوچیک هستش همینقدر بیشترشارژ نگه نمیداره و خود شرکتش گفته بعد از 2 ساعت خاموش میشه و باید 20 دقیقه برای شارژ مجدد روی پایه شارژ باشه. اگر امکان داره آدرس سایتش رو واسم بزارید. ممنون
دوستان من p5 رو سفارش دادم و بزودی دستم میرسه ... m50 هم صداش خیلی به dr dre نزدیک بود پشیمون شدم از گرفتنش
فقط یک سوال من بی پاسخ موند این dark بودن صدا که در مورد p5 بیان میشه عیب و ایراد هستش یا به نوعی به جنس صدا بر میگرده و ایراد خاصی نیست ؟
با تشکر
اگه با موجودی بازار ایران پیدا میشد من هدفونم رو تغییر میدادم.
Last edited by peaceful1; 26-05-2012 at 22:17.
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)