محمد جان این لانویت پخش بوش بد نیست ولی پخش بو رو معمولا با کاغذ بررسی نمیکنن.یا لباس یا بدن باید باشه.اینجوری میشه ماندگاری.
حالا چیا تست کردی تو این مدت؟بابا ریویو بده![]()
محمد جان این لانویت پخش بوش بد نیست ولی پخش بو رو معمولا با کاغذ بررسی نمیکنن.یا لباس یا بدن باید باشه.اینجوری میشه ماندگاری.
حالا چیا تست کردی تو این مدت؟بابا ریویو بده![]()
نه گفتم که کاغذ رو مستقیم بو نمیکنم .کاغذ حدود نیم متر باهام فاصله داره .از این فاصله بعد از یک روز فقط بوی همین سه تا مشخص بود.این دیگه اسمش پخش بو هستمحمد جان این لانویت پخش بوش بد نیست ولی پخش بو رو معمولا با کاغذ بررسی نمیکنن.یا لباس یا بدن باید باشه.اینجوری میشه ماندگاری.
درود
دوستان شخصا این همه زندگی کردمو هیچکس نیومد واسمون فرق بین ادکلن و عطر و اسپری رو دقیق بگه!
یکی بیاد منو روشنه روشن کنه![]()
بالایی 100 تا ادکلن رو کاغذ تست گرفتم ولی هیچ کدوم از نیم متری بوش قابل حس نبود.مگر 1 ربع اول.
چی تست کردی که اینقدر پخش بو داشته؟
m7 که بعد یه روز بوش از دو متری هم میومد ! ( کل اتاق رو پر کرده بود )
ولی pure havane و همین la nuit perfume هم بوش بعد یک روز از 40-50 سانتیمتری کاملا میومد
دوستان من پست زدم كسي جواب نميده
euphoria از کالوین کلین
dunhillقهوه ای
F by ferragamo pour homme
He wood silver wind
من تهران نیستم اما فکرمیکنم معتبرترین جایی که میشه کامل بهش اطمینان داشت نمایندگی "سفیر" باشه!
Last edited by Atghia; 25-08-2012 at 13:11.
M7 چیه؟؟
سفیر کجاس؟
چند تا اسپری کرد رو کاغذ برات؟
حتما تو مسیر باد یا کولر بوده.چون من 5 بار ام 7 رو تست کردم.پخش بوش و موندگاریش خیلی خوبه ولی در حد نیم متر بیشتر نیست اونم در مسیر هوا
یکی
نمیدونم والا دیگه حالا زیادم مهم نیست دیگه همه میدونن m7 چه پخش بو و موندگاری داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)