این ارور 691 چند روزه رو مخه
هر وقت میخوام وصل بشم باید 10-15 بار Redial بزنم (با USB وصل میشم) تا وصل بشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره از اینجا ، آدم می مونه فحش بده بهش ، 4 تا حرف بارش کنه یا ...
این ارور 691 چند روزه رو مخه
هر وقت میخوام وصل بشم باید 10-15 بار Redial بزنم (با USB وصل میشم) تا وصل بشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره از اینجا ، آدم می مونه فحش بده بهش ، 4 تا حرف بارش کنه یا ...
امشب 4.3 گیگ دانلود کردم
![]()
یه هفتس اینطوری شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدسم اینه که از یه pap دیگه نفوذی اومده تو صبانت. می خوان انقدر گندش کنن که همه از صبانت فرار کنن![]()
خوب مثله اینکه اصفهان داره درست میشه
دیشب در کمال ناباوری 2 گیگ دانلود کرد از ساعت 2تا6!!
دوست عزیز شما که 40 دقیقه قبل شبانه از حجمت دانلود کردی که! زده 1.19 یا مودمو از اون موقع روشن گذاشتی؟
نه من از اون موقع وصل شدم بعد که ساعت 2 شد دانلود هارو شروع کردم
نت من کم کم داره تموم میشه و میرم از این خراب شده بعد از 4 سال واقعاً عالی ، امسال افتتضاح شد با اون حجم دزدی هاشون
ای تو روحت صبانت!
الان دقیقا 45 دقیقس داره ارور 691 میده! خوبه فعلا کار واجب ندارم مثلا تو ثبت نام دانشگاهها اگه اینطوری باشه عمرا بتونم 1 واحد بردارم
دوستان ترافیک سرویس 64 ماهانه ی من که چند ماهی بود تمدید میکردم در حال تموم شدنه همین حالا دوباره مثل قدیما رفتم سالانه ی 128 رو سفارش دادم . صفحه ی شارژ الکترونیک که هیچوقت باز نمیشه تلفنی انجام دادم .
الغرض .
152 ت هزینه ی سرویس سالانه شد که تخفیف تابستون بهش خورد ! و 129 دراومد !بعد از اون 1 گیگ شارژ رایگان که البته فکر کنم 2 گیگ انجام داده بودند !!
این مرتبه ی دومه که توی تابستون امسال از صبانت یه چیزی داره بما می ماسه !
خلاصه بنظرم هر کی میخواد همچنان با صبانت بمونه ضرر نداره از این تخفیف بهره ببره و برای خودش شارژ تخفیف دار رزرو کنه .
شبانه ی 64 را که جدیداً روی 50-60 تنظیم کردند امشب ببینم 128 را روی چند بستند .
دوستان این تخفیف های تابستانه تا کی هستش تا آخر شهریور همینطور شرایط یا نه؟؟؟
و این که مثلا ما 1 هفته 2 هفته زود تر با این طرح شارژ رو انجام بدیم بره تو رزرو بعد که این طرح برداشته شد مثلا شد مهر ما رزرفی که دارم با همون شرایط قبلی اعمال میشه یا خیر؟؟؟
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن بدونیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)