تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 1024 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747787837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

دوستان سوالی:
    به نظر شما ، برای رشته ریاضی کنکورهای فیزیک تجربی سال های گذشته به درد بخور هست؟؟؟

AEZ جان شما با این درصدا تو منطقه 3 به احتمال 90 درصد یه رقمی میشی
    ----------
    بشتابید بشتابید:(شنبه امتحان فیزیک داریم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    متشکر
    شاید با معدل بالا یه چیزی میشد ولی من با 15.5 امید زیادی ندارم
    +
    سوال زیرش مهمتره

به نظر شما چکار کنم عمومیام قوی شه؟

ممنون

در ضمن من با موزیلا که میام دکمه های نقل قول وتشکر و... رو نداره ولی با ie داره.
    چرا؟

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینم کنکور 88 خودم

نکته :
    من امروز تابلوی دوران جمع بندی کانونو گرفتم تو قسمت بودجه بندی ها مال درس ادبیاتش به نظر من خیلی مفیده من خودم همیشه می دیدم یه سری درسا خیلی تکرار می شن تو سوالات ولی حوصله نداشتم آمارشو دربیارم که کانون این کارو کرده خوشبختانه منم می ذارم اگه کسی دقت نکرده بره ببینه به نظر من خوبه اینا رو یه دور دیگه دقیق بخونیم:

سال دوم: 5 ، 13 ، 17 ، 19 ، 23
    سال سوم: 1 ، 6 ، 9 ، 14 ، 15 ، 16 ، 25
    پیش دانشگاهی: 10 ، 15 ، 16 ، 21 ، 23

4. 5 کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    متشکر
    شاید با معدل بالا یه چیزی میشد ولی من با 15.5 امید زیادی ندارم
    +
    سوال زیرش مهمتره

ممنون

در ضمن من با موزیلا که میام دکمه های نقل قول وتشکر و... رو نداره ولی با ie داره.
    چرا؟
    اگه تک تک نمره هات حدود 15 باشن زیاد بد نمی شه ولی اگه یکی 19 باشه اون یکی 11 ممکنه یه کم تاثیر منفی داشته باشه از رو معدل نمی تونی قضاوت کنی

حوصله!!! می دونی چرا بچه های یه کم ضعیف تر معمولا عمومیاشون بهتره چون وقتی امیدی به اختصاصیا ندارن میان وقت می ذارن رو عمومیا که پیشرفت توشون آسونتره اختصاصی ها ذهن فعال می خوان و عمومی ها حوصله , معمولا باهوش ترا که اختصاصیا رو رو هوا یاد می گیرن دیگه حوصله نمی کنن بیان وقت بذارن رو عمومیا رتبه برترا کسایی هستن که علاوه بر اینکه ذهنشون خیلی فعاله واسه حل مسائل پیچیده ریاضی فیزیک در کنار اون وقت واسه خوندن عمومی ها هم می ذارن کلا عمومی ها بیشتر به خوندن مربوط می شن تا به فنون دیگه (البته به نظر من چون خودم وقتی عمومیا رو می خونم خوب می زنم برعکس اختصاصیا که ممکنه خوب بزنم یا نزنم)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه کشورتان را دوست دارید به سایت زیر رفته وبه خلیج فارس رای دهید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اینم کنکور 88 خودم

نکته :
    من امروز تابلوی دوران جمع بندی کانونو گرفتم تو قسمت بودجه بندی ها مال درس ادبیاتش به نظر من خیلی مفیده من خودم همیشه می دیدم یه سری درسا خیلی تکرار می شن تو سوالات ولی حوصله نداشتم آمارشو دربیارم که کانون این کارو کرده خوشبختانه منم می ذارم اگه کسی دقت نکرده بره ببینه به نظر من خوبه اینا رو یه دور دیگه دقیق بخونیم:

سال دوم: 5 ، 13 ، 17 ، 19 ، 23
    سال سوم: 1 ، 6 ، 9 ، 14 ، 15 ، 16 ، 25
    پیش دانشگاهی: 10 ، 15 ، 16 ، 21 ، 23
    سلام دوست عزيز

ببخشيد اين چه نرم افزاريه كه باهاش تخمين رتبه كردين ؟ ميشه اسمشو بگين ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من یه سوال دارم ،، وقتی سه روز یه بار آزمون بدیم توی دو روز و نیم باقی مونده میشه کل درسا رو یه نگاهی کرد ، هر نیم روز دو درس ولی وقتی دوروز یه بار آزمون بدیم چطور میشه کل درسا رو بررسی کرد ؟؟
    من از 8 خرداد یعنی شنبه میخوام آزمونا رو شروع کنم . دیر شروع کردم ؟

طبق معمول همیشه هیچ کس به سوال من جواب نمیده . اینجا کلا" کسی جواب تازه واردا رو نمیده نه ؟؟

shabeashegha فقط شما جواب جواب سوالای منو دادید لطفا" جواب این یکی سوالم رو هم بدید .

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تبریک می گم دورقمی راستی من درصد دینی تو درست زدما تو عکس بد افتاده (ممکنه 04 ببینیش)

ببخشید این برنامه ای که استفاده میکنید همون سی دی تخمین رتبه کانونه؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه سوال دارم ،، وقتی سه روز یه بار آزمون بدیم توی دو روز و نیم باقی مونده میشه کل درسا رو یه نگاهی کرد ، هر نیم روز دو درس ولی وقتی دوروز یه بار آزمون بدیم چطور میشه کل درسا رو بررسی کرد ؟؟
    من از 8 خرداد یعنی شنبه میخوام آزمونا رو شروع کنم . دیر شروع کردم ؟
    شرمنده سوالتو الان دیدم . اگه میبینی بچه ها جواب نمیدن بخاطر تازه واردیت نیست. واسه اینه که فردا آزمون قلم چیه اغلب بچه ها الان یا دارن دوره میکنن یا خوابیدن . اینجا سوت و کور شده .
    ببین من دیروز توی یه جلسه مربوط به بچه های تراز بالای قلمچی بودم . اونجا تاکید روی این بود که بعد از هر آزمون شما سوالایی که غلط زدی. نزدی یا با شک زدی رو میشینی بررسی میکنی. یا اینکه این سوال رو بلد بودی و از روی سرعت و استرس اشتباه زدی یا اینکه اشکال علمی داری. میری نگاه میکنی میبینی مثلا سوال مربوط به خازنهاست. میری اول جزوه یا کتاب یا هر منبعی که توی طول سال خوندی (تاکید روی این بود که این منبع رو باید توی طول سال خونده باشین و منبع جدید نباشه) اول یه دوره کوچیک میکنی بعد میری مثلا 10 تا دونه تست (ترجیحا از اونایی که توی طول سال نشان دار کردی) میزنی .
    مطلب بعدی اینه که شما حق داری برای هر زوج درس اختصاصی و عمومی فقط یه نیم روز وقت بذاری (مثلا میای میگی نیم روز اول که میشه از ساعت 4 بعد از ظهر 8 خرداد. درس زیست و ادبیات) میشینی این کارو میکنی و بعد از اینکه نیم روزت تموم شد دیگه نیم روز دیگه رو نباید به این 2تا درس اختصاص بدی.حتی اگه اشکالاتت مونده باشه.
    تاکید بعدی روی این بود که درسی که ضعیف تری و میخوای بیشتر کار کنی رو حتما بذاری برای اون نیم روزی که تعداد ساعت بیشتری در اختیار داری. مثلا من خودم نیم روزای عصرم طولانیتریه (از 4بعد از ظهر تا 12شب)
    مطلب خیلی مهم اینه که شما قرار نیست توی آزمون اول همه اشکالاتت رو رفع کنی ممکنه خیلی از اشکالاتت رو بدون رفع ببری سری آزمون بعدی که میشه سه شنبه پس اصلا اینطوری فکر نکن که چه فایده ای داره؟این طرز جمع بندی مثل پله میمونه . توی هر آزمون شما یه پله بالاتر میری قرار نیست که توی آزمون اول تمام نرده بان رو بالا بری
    پرسیدی از 8خرداد میخوای شروع کنی دیر نیست؟نه دیر نیست چون دوران جمع بندی 5هفته است و از 8خرداد که شروع کنی تا کنکور 5هفته فرصت داری ولی نذار دیرتر بشه . من خودم از 8خرداد جمع بندیمو شروع میکنم مثل شما
    البته اونایی که زود شروع کردن هفته آخرشون میتونن بشتر کار کنن ولی ما هم عقب نیستیم به شرطی که 8خرداد دیرتر نشه

11. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.cuber's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[QUOTE=BioHazard;4989587

آقا من یک سوال دارم، من همون اول هدفم مهندسی نرم افزار ، دانشگاه تهران ، بود و است. ولی میخوام بدونم تا چه رتبه ای بر میداره. با این درصدایی که تا الان برای دوره ی جمع بندی زدم ، میتونم ؟

سال 84:
    ادبیات 82%
    عربی %22
    معارف 64%
    زبان %100
    ریاضیات 71%
    فیزیک 60%
    شیمی 94%

سال 83 :
    ادبیات 69%
    عربی 0%
    معارف 76%
    زبان 85%
    ریاضیات (65.45%)
    فیزیک 77%
    شیمی 80%[/QUOTE]

ممنونم،
    نرم افزار دانشگاه تهران تا رتبه ی 729 در منطقه 1 قبولی داشته , البته میشه گفت با رتبه ی زیر 600 صد در صد این رشته رو میاری.

در رابطه با درصدایی که زدی :
    کنکور 84 فیزیک رو عالی زدی , چون فیزیک اون سال سخت ترین فیزیک این چند سال اخیر بوده!

در مجموع عربی رو یه خورده پایین زدی, تو این 34 روز باقی مونده هر روز 1.5 ساعت عربی کار کن ( از کتاب ایاد فیلی)

خیالت راحت باشه که می تونی رشته ی دلخواهتو بیاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •