سلام
کسی میدونه که تو کرج سرویس یک مگابایت میدن یا نه؟( کاربر خانگی)
سلام
کسی میدونه که تو کرج سرویس یک مگابایت میدن یا نه؟( کاربر خانگی)
سلام
بله با نامه هر سرعتی را از شرکت ها بخواهید میدهند . یک مگ و دو مگ هم با نامه می دهند البته هر سرعتی یعنی 2 مگ، نه بیشتر.
فقط از شاتل نگیرد که من پشیمون شدم وقتی 2 مگ رو دانلود بده 60 تا وکمتردر کرج![]()
من امروز میرم رییس مخابرات منطقه رو میکشم. همه دارن از سرعت 2 مگ لذت میبرن من باید با 256 بسازم.
سلام به همه دوستان
من یه چند وقتیه میخوام adsl بگیرم ولی موندم از چه شرکتی بگیرم از دوستانی که در شرق تهران با پیش شماره 7790 سرویس خوب و با کیفیت و... دارن لطفا راهنمایی کنن...
ممنون
ممنون میشم برای پیش شماره 6624 شرکتی رو مشخص کنید .
با این پیش شماره همه شرکت ها هستن .
هدف هم ماهی 1 - 2 گیگ هست و سقف قیمت ماهی 10 -12 هزار تومان .
سرعت شبانه هم عالی نبود اشکال نداره متوسط به بالا باشه .
اردکان توی یزد فقط یه پیشگامان داره که خیلی گرونه
حالا من موندم و هیچ چی
شما چه راه حلی دارین ایا شرکت دیگه ای هم هست
سلام دوستان.
اقا من یه مشکل خیلی رو اعصاب دارم.
از خود مخابرات اینترنت گرفتم، ( تهرانم، مرکز مخابراتیم شهید قدوسیه، هیچ شرکتی جز مخابرات بهم اینترنت با قیمت خوب نداد.) .لی مشکلم اینه که نمی تونم به اینترنت وصل شم.
اول از یه مودم که از خود مخابرات گرفته بودم استفاده می کردم. ( هاوایی بود گویا.) چراق ای دی اس الش فقط وقتی روشن می شد که خط تلفن اشغال بود! چه با اسپلیتر، چه بی اسپلیتر. البته بعد از یه مدت درست شد، چراغش روشن می موند و هر موقع که می خواستم می تونستم وصل شم.
تا این که خونه مون رو عوض کردیم. باز هم تو همون منطقه ی مخابراتی. باز هم از همون جا اینترنت گرفتم. باز هم همون مشکل. فقط این بار مشکله حل نشد.
فکر کردم مشکل از مودممه. رفتم یه مودم دیگه خریدم ( خوب البته لازم داشتم یه مودمی داشته باشم که وای فای داشته باشه. ) این یکی هم همون مشکل رو داره. بد تر هم هست. چوون این یکی خط هم که اشغاله، فقط چراغ ای دی اس ال و اینترنتش روشن می شه، می شه وصل شد. ولی سر 1 دقیقه قطع می شه. ( بدون اسپلیتر.) البته این جدیده رو مطمین نیستم که تنظیماتش درست باشه.
برای مخابرات،
vpi 0
vci 35
PPPoE
تنظیمات درستیه؟
لطفا راهنماییم کنید، این چه مشکلیه که من دارم؟
مشکل از مودمه؟ از اسپلیتریه که گاهی استفاده می کنم گاهی نه؟ از مخابرات؟ یا از خود کامپیوتر؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید، اعصاب نمونده از دست این اینترنت.
( مدل مودمم WAG120N هست. لینک سیس، از سیسکو.)
سلام
من الان داتک دارم میخوام پارس انلاین بگیرم به نظرتون خوبه یا همین داتک بهتره
سلام.
دوستان یه سوالی همیشه تو ذهنم هست.
چرا تو speedtest هیچ جایی داخل کشور نیست برای تست کردن؟
این مساله در مورد این سایته یا کلا ما در داخل کشور سرور مرکزی اینترنت نداریم؟؟؟
مثلا بعضی موقع ها صحبت از کابلهای اینترنت که از کویت میاد هست که گاها مشکل هم پیدا میکنه.
یعنی ما در داخل کشور سرور نداریم؟ اصلا این سرور ها چی هستند و به کجا وصلند؟
یه توضیحی بدید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)