تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 1137 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747787837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببين دوست من کتاب مهرو ماه در يک کلام در حد ساير کتاب ها نيست .اين که دبير من گفته بود بايد براي تمرين کلاسي بخريم چون به اون عادت کرده بود وبا ساير کتب شايد آشنا نبود.حالا تعجب ميکنم اين قدر اصرار بر رفتن راه اشتباه داري.هر طور دوست داري

راستش منم موافقم . بچه ها به نظرتون خوندن کتاب های دانشگاهی مفید نیست؟
    یکی از دوستام میگه دارم کتاب فیزیک هالیدی دانشگاه رو می خونم خیلیم مفیده!

2. این کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farnaz65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

9 منابع تخصصی کنکورزبان سراسری فقطوفقط چه کتبی هستند؟؟؟

لطفا کسانیکه اطلاع دقیقی دارندجوابموبدن
    آیااین کتب توی شهرستان ها هم براحتی پیدا میشه یا نه؟
    ممنون فقط هرچه سریعتر!

4. این کاربر از farnaz65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

ممنون فقط هرچه سریعتر!
    سوالات زبان تخصصی کنکور رشته منحصرا زبان منابع مشخصی نداره. فقط دروس عمومی آن مشخص است که مانند سایر رشته هاست.

6. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farnaz65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

9

سوالات زبان تخصصی کنکور رشته منحصرا زبان منابع مشخصی نداره. فقط دروس عمومی آن مشخص است که مانند سایر رشته هاست.
    خب میدونم ولی بازم هستند که کتبی رو از انتشارات مختلف برای این رشته معرفی میکنند

8. این کاربر از farnaz65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

14

منابع تخصصی کنکورزبان سراسری فقط و فقط چه کتبی هستند؟؟؟
    ممنون فقط هرچه سریعتر!
    معرفی منابع تخصصی کنکور زبان سراسری: صبح ظهر شب, زبان بخوان بخوان بخوان بخوان ...................... به هر شکل که میتونی و میدونی در زبان آماده تر از دیروز باش و همیشه این را در نظر باید داشت که افرادی در کنکور زبان شرکت می کنند که در سطح های مختلف هستند که شامل نمونه های زیر می شود:

1) داوطلبانی که هیچی نخواندند و هیچی هم یاد ندارند و الکی میان و کنکور میدن و میرن

2) افرادی هستند که هم فقط عمومی ها را خوندند و میان عمومی ها را جواب میدن و میرن و به زبان تخصصی کاری ندارن (معمولا هم چراش از برای این هستش که در رشته ای میخواهند قبول بشوند که در زیرگروه آن ها ضریب زبان تخصصی صفر هستش و میخوان مثل زبان ژاپنی یا ایتالیایی ادامه تحصیل بدهند)

3) حال گروه سومی هستند که از برای پاسخ به تمامی سوالات عمومی و زبان تخصصی آمده اند ولی یا سطح و کیفیت سوالات زبان تخصصی را نمی شناسند یا اینکه فکر کردند با همان سطح اطلاعات زبان دبیرستان و رفتن یک کلاس خصوصی و خوندن یک کتاب میتونند از پس سوالات سخت و دقیق زبان تخصصی بر بیآیند که تا یک جاهایی را خوب میرن ولی دیگه آخر کار آب و روغن قاطی می کنند و به انتهای وقت نرسیده کم میارن و میرن

4) حال این گروه چهارم هستند که رقبای اصلی کنکور تخصصی زبان هستند. یعنی گروهی هستند که علاوه بر اینکه «کاملا کنکور زبان برایشان جدی و مهم می باشد» و بلکه با سطح آمادگی بالا سر جلسه حاضر می شوند. حال نکته این جاست که آیا تمامی همه این افرادی که با سطح آمادگی بالا به شکل جد سر جلسه کنکور زبان حاضر شده اند هم به یک شکل و از یک راه به این سطح آمادگی بالا رسیده اند و آیا همه اینها که در سطح بالا می باشند این سطح بالا بودن آنها یعنی در یک سطح مشخص تعریف می شود که باید گفت نه !!!!!!!!!!

یعنی درست هستش که تمامی این افراد گروه چهارم در سطح بالا از آمادگی زبان انگلیسی خود هستند ولی همین افراد هم دارای تفاوت های قابل توجه ای می باشند. حال در این جا هستش که می شود گفت که تقریبا این گروه افراد از پایین ترین داوطلب آنها تا بالاترین داوطلب آنها چگونه در این گروه قرار گرفته اند.

پایین ترین داوطلب سطح قوی (گروه چهارم) کنکور زبان سراسری: تسلط کاملی بر تمامی کتاب ها و مباحث زبان چهارسال دبیرستان دارد و کتاب New Bridging the Gap ای را هم که سازمان سنجش به عنوان تنها منبع برای کنکور زبان معرفی کرده است حسابی دقیق و عالی خوانده اند و مسلط شده اند.

بالاترین داوطلب سطح قوی (گروه چهارم) کنکور زبان سراسری: هم شاید فقط یک هفته قبل کنکور یک مطالعه ای گذری یک چیزی را از یک جایی میخواند و شاید هم هیچی نخوانده می رود سر جلسه. آخه نگو که این فرد زبان انگلیسی را در سطح بالایی مسلط هستش و دیگه این سوالات زبان تخصصی برایش شبیه امتحان زبان فارسی دبستان می ماند. (داوطلبی را می شناختم که از بچگی آمریکا بوده و حالا اومده ایران و خودت فکر کن که اگر این داوطلب کنکور زبان باشه بقیه چی میشن .......) البته شاید نشه سریع قضاوت کرد ولی با این حال این فرد در سطح بالایی از آمادگی زبان قرار دارد که حال حداقل آن به خاطر حضور در یک کشور انگلیسی زبان بوده و باقی هم مطالعات گوناگونی که داشته که شاید هم هیچ زمان فکرش را نمی کرده که از آنچه که دارد مطالعه می کند شاید یک روز بخواهد برای پاسخ به سوالات کنکور زبان سراسری ایران استفاده نماید.

حال شاید سوال این دوست عزیز را بشود با تشریح این فاصله بین پایین ترین تا بالاترین داوطلب سطح قوی کنکور زبان سراسری, پاسخ داد:
    1) اول که مشخص که حداقل آمادگی در سطح قوی تسلط همه جانبه بر کتاب های زبان دبیرستان می باشد.
    2) سطح دوم مطالعه و تسلط بر کتاب The New Bridging the Gapمی باشد.
    3) (در این سطح افرادی هستند که با صرف زمان حداقل یک ساله تا چندساله در کلاس های زبان شرکت کردند و در یک سطح آمادگی بالای قابل توجه ای قرار دارند و این سطح را فقط آنها که رفته اند و طعمش را چشیده اند متوجه اند که منظورم چیست !)
    4) سطح چهارم را می شود با کتاب 504 Words دنبال کرد

5) در این بین می توانی کتاب های فوق العاده ی زبان تخصصی که شامل لغات و اصطلاحات و گرامر می باشد را از دکتر شهاب اناری انتشارات مبتکران و دکتر علیرضا جابری خیلی سبز را بخوانی که حقیقتا حداقل با خوندن این کتاب ها می توانی بگی که در کنکور زبان از برای پاسخ به سوالات زبان تخصصی حرف هایی برای گفتن داری.
    6) بعدش هم هنوز باید تا میتوانی سطح خودت را بالا ببری چون هنوز تا رسیدن به سطح بالاترین داوطلب کنکور زبان فاصله است که آخرین کتابی هم که معرفی می کنم کتاب Essential Words for TOEFL هستش و دیگه باید بخونی و تمرین کنی و اطلاعات زبانی خودت را بیشتر و بیشتر بالا ببری.

راستی از این دکتر شهاب اناری و دکتر علیرضا جابری هریک کتابی هم برای چگونه روان خوانی و پاسخ دهی راحت و سریع به سوالات درک مطلب داده اند که فکر می کنم خواندن این دو کتاب هم استفاده های خوبی می تواند برای شما و هر داوطلب کنکور زبان داشته باشد به خصوص با آن متن های طولانی و سنگین که در زبان تخصصی داده می شود که هم بعضی هاش نصف صفحه را کامل پر می کند.
    لینک زیر هم یک نگاهی بیندازی برایت جالب خواهد بود:
    Last edited by esilovexp; 19-07-2011 at 06:32.

10. 4 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

راستش منم موافقم . بچه ها به نظرتون خوندن کتاب های دانشگاهی مفید نیست؟
    یکی از دوستام میگه دارم کتاب فیزیک هالیدی دانشگاه رو می خونم خیلیم مفیده!
    پشتیبان منم می گفت...
    ولی به نظر من نیازی نیست.....
    تمام رتبه های 2 رقمی کتاب های دانشگاهی رو خوندن؟
    شاید از 100 نفرشون 5 نفر هم این کار رو نکرده باشن...
    به نظر منتو درسایی مثل فیزیک باید بیشتر تست زد... البته قبلش تسلط روی موضوع باید باشه حتما...اما خب یادگیری با تست خیلی کمک می کنه...

12. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب دوستان
    من نمی دونم این چیزی که معرفی می کنم چقدر می تونه مفید باشه اما بسیار بسته ی کاملی هستش.
    این بسته شاید به خودی خود کفایت نکنه اما مکمل بسیار خوبیه برای کنکور و کتاب های کنکور.
    در ضمن نرم افزار بسیار جالبی هم داره که می تونه خیلی کمک کنه.
    یک نگاهی بندازید ضرر نداره .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من هرکاری کردم نتونستم خرید کنم.یعنی فرم خرید کامل نمیشه .

چطوریه آخه؟

14. 2 کاربر از mehrdad991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ین بسته شاید به خودی خود کفایت نکنه اما مکمل بسیار خوبیه برای کنکور و کتاب های کنکور.
    در ضمن نرم افزار بسیار جالبی هم داره که می تونه خیلی کمک کنه.
    یک نگاهی بندازید ضرر نداره .
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هر کاری کردم نتونستم خرید انجام بدم.
    چطوریه آخه؟

16. این کاربر از mehrdad991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض اصلاحیه

با سلام
    اگه میشه واسه همه درسا کتاب خوب و سخت معرفی کنین واسم
    ضمنا در مورد روشهای تست زنی هم میتونید کمک کنید
    مثلا سنجشی و اموزشی(فقط شنیدم و زیاد سر در نمیارم)
    Last edited by pooya2012; 20-07-2011 at 10:17. دليل: ناقص بود قبلی

18. این کاربر از pooya2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

با سلام
    واسه فیزیک پیش1و2
    خیلی سبز بخرم یا فار
    یه کتاب میخوام که هم خوب اموزش بده و ضمنا سختم باشه
    خيلي سبز خوبه... الگو هم كتاب خوبيه خصوصا واسه آموزش...

20. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •