تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 1138 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747787837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي آزمايش استارت، اين توصيه آقا محمد را با دقت انجام بديد:

در مورد مشکل استارت اقدامات زیر رو انجام بدید.
    1-ممکنه سیمی که برق رو از مغزی سویچ به سر اتومات استارت میاره نیم سوز شده باشه.برای تست این موضوع میتونید ماشین رو در حالت پارک قرار بدید و سویچ رو باز کنید و بعد یک تکه سیم قوی یا یک پیچ گوشتی بردارید و 2 قطب اتومات استارت(همان 2 قطبی که 2 سرسیم بهشون متصله) رو به هم متصل کنید و ببینید ایا باز هم استارت عمل نمیکنه .

در مورد وضعيت كمك فنر عقب، تصور كنم صاحب قبلي بخاطر پوسيدگي محل نصب، از كمك فنر استفاده نكرده و بعد از ضربات شديدي كه به پوسته ديفرانسيال وارد شده، اين ترك هم بوجود آمده.
    فكر كنم بشه پوسته را تعمير كرد با استفاده از يك تكه ورق فولادي ضخيم به عنوان وصله ، و جوش دادن اون روي بخش صدمه ديده، و وصله زدن، مشكل حل بشه، منتها بايد از جوش قوي و با دوام استفاده كرد( قوس الكتريكي با الكترود معمولي و يا جوش زر و يا آهن بي فايده است)

اين كار به نظر من نياز به جوشكاري صنعتي با برق DC داره و بهترين گزينه است چون بخاطر حذف نوسانات برق ( نسبت به AC) داراي نفوذ بيشتر در محل كار و دوام و استحكام بسيار بالاتر نسبت به جوشكاري با برق AC است
    اما قبل از اون بايد مشكل محل نصب كمك فنر حل بشه وگرنه بازهم با وارد شدن ضربه دوباره روغن ريزي پيدا ميكنه.
    از تراشكار و يا تعميركار ديفرانسيال سوال كنيد چون تجربه زيادي در اين مورد دارن( يعني اميدوارم كه داشته باشن! )

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جنابcamaro lt

همانطور که توصیه کرده بودید چوب زیر جک گذاشتم تا آن قسمت از دندانه ها که تا حالا کار نکرده استفاده بشه اما دوباره در جا زد و بالا نرفت ، شروع به باز کردن جک کردم ساده تر از آن بود که فکر میکردم تنها با در

آوردن یک پین قطعات داخلش درآمد پس از تمیز کردنش دیدم که هردو پین خورده شده البته خوردگی در یکی خیلی بیشتره دلیلش هم شکسته شدن جاشه که در عکس کاملا مشخصه ، این طو به نظر میاد که

قطعاتش گیر نیاد پین ها باید از نو ساخته بشن و قطعات دیگه ترمیم.

Last edited by kcnc; 07-09-2014 at 16:17.

4. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

توصیه ای که گفته شد رو هم انجام دادم بازم روشن نشد، در تمام موارد تست استارت تقه میزنه و مقدار کمی فلایویل رو میچرخونه (در حد 5 دندونه) بعد دیگه متوقف میشه
    در مورد پوسته دف گفتین از جوش صنعتی استفاده کنم، در مورد جای کمک چطور؟ ورق با چه ضخامتی بگیرم و از چه جوشی استفاده کنم؟

6. این کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توصیه ای که گفته شد رو هم انجام دادم بازم روشن نشد، در تمام موارد تست استارت تقه میزنه و مقدار کمی فلایویل رو میچرخونه (در حد 5 دندونه) بعد دیگه متوقف میشه
    در مورد پوسته دف گفتین از جوش صنعتی استفاده کنم، در مورد جای کمک چطور؟ ورق با چه ضخامتی بگیرم و از چه جوشی استفاده کنم؟
    با توجه به چيزي كه تعميركار استارت گفته بود ( سالم و بدون مشكل بودن استارت)، بايد استارت بتونه ماشين را روشن بكنه و حداقل اينكه اگر موتور ايرادي در روشن شدن داره، ولي استارت به خوبي موتور را به گردش در بياره،
    بنابراين با توجه به توضيحاتي كه داديد و آزمايشاتي كه انجام شده، من فكر ميكنم ايراد در همان استارت بايد باشه و تعميركار به درستي تشخيص نداده كه استارت موردي داره.

ممكنه روي ميز كار و موقع آزمايش، استارت ظاهرا به خوبي عمل بكنه، بخصوص اينكه هيچ فشاري روي اون نيست و درگير با فلايويل نبوده و تنها آرميچر و دنده استارت درحال گردش هستن.
    اما زماني كه استارت روي ماشين سوار شد و نياز به وارد كردن نيروي زياد براي چرخش موتور بود، اينبار مشكل خودش را نشون ميده، و ظاهرا ميتونه از دو بخش اصلي ايجاد نيروي چرخشي، يعني بالشتك و آرميچر باشه.

ممكنه هر كدام از اين قطعات كارايي خودش را به هر دليلي از دست داده باشه، مثل نيم سوز شدن آرميچر يا بالشتك و يا اتصال كوتاه در يكي از اين دو و يا نبود شدت جريان مناسب براي ايجاد نيروي گردش بواسطه ضعيف شدن كانكتهاي داخل استارت.

من بهترين كار را در حال حاضر براي شما، استفاده از يك استارت كمكي ميدونم كه بجاي استارت معيوب سوار كنيد.
    اگر ماشين روشن شد، پس دنبال ايراد در استارت خراب باشيد و اگر نه، مشكل دقيقا در خود ماشين وجود داره، و البته همانطور كه قبلا هم گفتم ، حتما يك استارت و دينام يدكي داشته باشيد ، بخصوص استارت كه براي خودروهاي اتوماتيك حكم قلب تپنده را داره و بدون اون ماشين زمين گير شده و بايد براي تعمير استارت معيوب بخوابه.

در مورد تعمير پوسيدگي محل نصب كمك فنر، بهتره به صافكاري مراجعه كنيد چون اين كار نياز به داشتن ابزار و تجهيزات مناسب به همراه تجربه و مهارت كافي است و ممكنه شما با وجود داشتن تجهيزات، بازهم نتيجه خوبي به دست نياوريد، مگر اينكه قبلا صافكاري گرم و بازسازي اينجور بخشها را انجام داده باشيد.
    پوسته ديفرانسيل هم همينطور، چون ممكنه نياز به باز كردن كل اكسل عقب و اوراق كردن قطعات اون براي تعمير باشه.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پوسته دیفرانسیل که قیمتی نداره و اگر کل اکسل رو لخت کردید نمونه شکسته رو تحویل بدید و یه نمونه سالم بگیرید و 40-50 تومان سر بدید.

شما که وقت گزاشتید و استارت رو باز کردید کاش یه سرویس حسابی ازش میکردید.اگه بالشتک و ارمیچرش سالم باشه نهایتا یه دست ذغال و یه پلاتین اتومات استارت عوض میشه و استارت در حد نو میشه.

بهتره هرچه زودتر اوراقچیهای شهرتون رو یاد بگیرید و یه سری لوازم رو از اونجا تهیه کنید.مثلا همین استارت..همانطور که علی اقا فرمودن یه استارت یدکی برای ماشین لازمه و اگه یه نمونه در حد پیدا کنید و رو ماشین تست کنید بد نیست.

البته همانطور که گفتم استارت خودتون هم ممکنه مشکل چندانی نداشته باشه.

یه سری کار جدید رو ماشین انجام شده و به طور مختصر:
    1-کل سیستم گاز ماشین باز شده و تمامی تشکیلات که پس از تعمیر موتور رو ماشین مونده بود و استفاده هم نشده بود از ماشین جدا شد.
    2-تایمر برف پاک کن نصب شد.
    3-امپر دور موتور اسپرت هم نصب شد.
    4-دزدگیر نصب شد و قفل مرکزی و ... هم همه فعال شدند.
    5-سیستم صوتی روی ماشین نصب شد.
    6-کلید شیشه بالابر و سوکت شیشه بالابر سمت راننده ترمیم شد.(نمیدونم نمونه اصلی سوکت پیدا میشه یا نه)؟
    7-سیم کشی ماشین که به دلیل نصب تجهیزات مختلف به هم ریخته بود جمع شد.

فعلا نمیتونم تصویر قرار بدم و در اولین فرصت تصاویر رو هم قرار میدم.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جنابMJ1970

اگر امکان داره درمورد نصب قفل مرکزی توضیح میدید ،هر چهار تا پمپ قفل مرکزی
    فابریک روی درها نصبند همشون را تست کردم سالمند و سیم

کشی همشون برق داره سوالم اینه از چه نوع فرمان مرکزی روی سوئیچ درب راننده استفاده کردید

Last edited by kcnc; 08-09-2014 at 06:46.

12. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

امروز دوباره استارت رو باز کردم و ایندفه بردمش پیش باطریسازی که در مورد ماشینهای امریکایی مشهوره و البته با اجرت خاص خودش!
    گفت استارت روی میز خوبه و روی ماشین ضعیفه ، درستش کرد و 150 تومن گرفت.
    محمد جان اوراقیای امریکایی هم اینجا تعداد کمی دارن و مثه مکانیکها و برقکارا و صافکارا انحصاری هستن و تعدادشون از انگشتان یک دست تجاوز نمیکنه بنابراین قیمتهایی میدن
    که ...
    بهرحال چاره ای نیس یا خودم باید چیزی رو تعمیر کنم یا باید برم سراغ اونها و پول خرج کنم که البته در بسیاری از موارد هم اجتناب ناپذیره.

14. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد قفل مرکزی از رله مخصوص استفاده نکردم و دردسرهای نصب اون باعث شد تا روش دیگری انتخاب بشه.
    با توجه به اینکه من دزدگیر روی ماشین نصب کردم فرمان باز و بست قفل دربها از دستگاه دزدگیر داده میشه و فقط برای تقویت برق اون یه رله چراغ سر راه اون قرار دادم و برق مصرفی پمپها توسط برق قوی تامین میشه .
    به عبارت دیگه من قفل دربها رو با ریموت باز و بسته میکنم و اینطوری نیست که با باز و بست قفل درب راننده مثل ماشینهای جدید دربها قفل بشن.
    پمپهای درب نصب شده مربوط به بیوک هستن و فقط درب راننده پمپ پرایدی داره و اون هم فقط از 2 سیمش استفاده شده.

با توجه به اینکه گاها ماشین توسط افراد متفرقه و یا همسایه نماها دستکاری میشه ترجیح دادم با نصب دزدگیر و قرار دادن حساسیت اون روی حد اکثر سعی کنم اونها رو دور کنم.

اقا مصطفی
    پس بالاخره مشکل استارت حل شد.حتما خودتون هم میتونستید تعمیرش کنید.چه اقلامی برای استارتتون تعویض شد؟
    بالاخره تو همون تعداد کم لوازم فروش هم میشه لوازم پیدا کرد و شاید بد نباشه قبل از تعمیر بعضی قطعات یه قیمت از اونها بگیرید.
    مثلا همین پوسته دیف و ...
    Last edited by MJ1970; 08-09-2014 at 14:13.

16. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله مشکلش حل شد و اومدم روی ماشین بستمش و براحتی ماشین رو روشن کرد
    گفت ارمیچر ضعیف شده و با یه ارمیچر در حد نو تعویض کرد . بوش و ذغال هم به درخواست خودم عوض کرد تا استارت کاملا سالم بشه.
    اقا محمد میشه در مورد قفل مرکزی روی نوا بیشتر توضیح بدی؟ ایا امکان نصب با پمپ پرایدی هم هست؟ سیمکشیش چطوریه؟

18. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

150 تومان هزينه خيلي زيادي براي تعمير استارت به حساب مياد، حتي با وجود تعويض يك قطعه مهم مثل آرميچر.

با اين مبلغ ميشه يك استارت خوب و سالم خريد ، من يه دست دوم خريدم 45 تومان كه هيچ كار خاصي هم نداشت و حتي ذغال هم نياز نداشت اما خودم عوض كردم.

اگر كمي صبر و حوصله به خرج بديد به راحتي ميتونين خودتون تعميرات اينجور چيزها را انجام بديد،
    توصيه ميكنم حتما يك استارت يدكي تهيه كنين تا دوباره دچار اين مشكل نشويد چون اين بار ممكنه توي جاده و يا شب وسط راه گير بيافتيد.
    باز و بسته كردن و سرويس استارت و حتي دينام AC DELCO خيلي راحتتر از ماشينهاي مثل پژو و پرايد هست، كافيه قسمتهاي گذشته را مطالعه كنين و اگر سوال هم داشتيد بپرسيد.

آقا محمد، اين همسايه ها قصد سرقت از داخل ماشين را دارن؟ يا باز كردن وسائل تزئيني ؟
    شايد دزدگيرهاي تصويري كه نشون ميده دقيقا كجاي ماشين دست خورده انتخاب بهتري باشه.

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •