مودم بدون نویز گیر وصل کردم چون وقتی نویز گیر وصل میکنم چراغ adsl روشن نمیشه عوضش نویز گیر وصل کردم به تلفن چون وقتی وصلش نمیکنم وقتی تلفن زنگ میخوره adsl قطع میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مودم بدون نویز گیر وصل کردم چون وقتی نویز گیر وصل میکنم چراغ adsl روشن نمیشه عوضش نویز گیر وصل کردم به تلفن چون وقتی وصلش نمیکنم وقتی تلفن زنگ میخوره adsl قطع میشه
نويز خط شما واقعا زياده. واسه دانلود زده 12.9 كه در شرايط ايده آل كمتر از 30 نبايد باشه.
بله دان استریم و اپ استریم خط من از شما بيشتره منتهي واسه شما محدوديت نزاشتن و پهناي باند خط شما كامل واسه استفاده آزاده ولي براي من محدوديت گزاشتن و همين باعث شده كه شما با 250دانلود كني و من با 50 آپلود هم كه نصف دانلودمه.
خوب حالا چیکارش بکنم؟
الان تلفن را جدا کردم snr شد 14 ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم
همين الان مودم رو خاموش كن برو هرچي تلفن تو خونه دارين همه شو از پريز يا سوكت در بيار بعد بيا مودم رو روشن كن برو همون صفحه كه عكسشو گذاشتي ببين باز هم فرقي ميكنه يا نه؟
يه سوال مهم چند تا گوشي تلفن دارين؟ همه شون اسپليتر دارن؟
چون بی سیم نویزش زیاده کی هست که اونم در آوردم
الان رفت رو 14.1
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
فکر کنم مشکل اصلی از سیم تلفن باشه چون سیم کش اح..... سیم تلفن و برق را نزدیک 20 متر از داخل خرتومی مشترک رد کرده
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
یکی نیست به این بگه سیم 2.5 را با سیم تلفن یجا میزارن
نشد اون چيزي كه انتظارشو داشتم
پس مشكل از يه جاي ديگه س. يه مقدار هم عجيبه چون اگه تلفن نويز مينداخت موقعي كه درش آوردي از سوكت حداقل بايد 10db از نويزت كم ميشد ولي حدود 2db فرق كرد.
اينجور مواقع از در خونه يه سيم مستقل ميكشن به مودم شما هم ببين مشكلو ميتوني پيدا كني يا نه اگه نشد سيم كشي كن
تازه مال شما 20 متر همش کار همه
چون خونه ما قدیمی ساخته
سیم کشی برق و تلفن کنار همه
واسه همین من از حیاط یه سیم اوردو تو برای مودم و یکی هم به داخل برای سیم کشی تلفن که الان استفاده نمیشه
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
ولی هر وقت که این خط استفاده بشه از بیرون یکی میارم تو برای مودم و به نویز گیر وصل میکنم و اون یکی طرفش رو هم به سیم کشی اصلی ساختمون وصل میکنم
اینجوری خیلی بهتر میشه
شما وقتی به سیم کشی خود ساختمون وصل میکنی چطور میشه وضعیت سرعتت؟؟؟؟
واسه این میپرسم که ببینم نویز شما در حالتی که کنار سیم تلفنت از کنار سیم برق اومده چقدر میشه؟و سرعت دانلودت هم چطوری تغییر میکنه؟؟
شما وقتی به سیم کشی خود ساختمون وصل میکنی چطور میشه وضعیت سرعتت؟؟؟؟
واسه این میپرسم که ببینم نویز شما در حالتی که کنار سیم تلفنت از کنار سیم برق اومده چقدر میشه؟و سرعت دانلودت هم چطوری تغییر میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)