خودتون می تونید اینجا چک کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتون می تونید اینجا چک کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تنها واسه آسياي شرقي نيست، واسه استراليا هم ميزنه.ميتونين از سايت sonystyle.au ببينين،در ضمن چون صفحه FULL HD هستش duall lamp است و مشكل پخش غير يكنواخت نور در صفحه رو نداره.من يكي از آشناهام داره فعلا دور صفحه كليد اثري ديده نميشه.ولي تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزهادر ضمن من شنيدم گاها اين سري كمي توي دكمه هاي تاچ پد مشكل دارن و خوب عمل نميكنن. سايت notebookreview.com بخش forums 'واسه اين نوت بوك مطالب خوبي توش نوشته اگه وقت كردين بخونين.
نسبت به، dell studio xps قيمتش 210 تومن ارزونتره و بلوري هم داره ولي tv tuner نداره
نظر شخصي من:
مزاياي سوني
مزاياي dell
- 3 سال گارانتي(در مقابل 1 سال DELL)
- 210000 تومن ارزونتر
- بلوري
- صفحه نمايش Full HD 1920*1080
- بدنه مات كه دائما نياز به تميز كردن نداره
- صدا و حرارت كمتر
- tv tuner
- cpu قويتر(2.53 گيگا هرتز 6 مگ كش در مقابل2.53 گيگاهرتز 3 مگ كش سوني)
- كارت گرافيك قويتر(3670 در مقابل 3650)
- صفحه كليد نوراني
Last edited by mehdivet; 17-05-2009 at 22:59.
معمولا تو سری های دل وقتی قیمت یه مدل پایین میاد که جایگزین سری قبلی تولید بشه و مثلا XPS جدید ها زیاد تاثیری تو قیمت این سری ندارن ...
قیمت پایین میاد اما نه اونقدر که بخواید براش صبر کنید ...
با این بودجه لپ تاپ خیلی خوبیه . مهمترین مزیتش هم LED بودنش هست
این حرف اصلا درست نیست چون شرکتی مثل ایران رهجو که مستقیم تحت نظارت سونی هست نمیاد کالای بی کیفیت وارد کنه که بعدا هم اسم خودش خراب شه هم سونی و همینطور نمیاد 3 سال گارانتی کنه
اون مدل سفارش امارات هست و بخاطر همین مدلش با بقیه فرق میکنه و البته شاید کانفیگ ها یکسان باشن ولی ورژن درایور ها با هم فرق میکنه
در مورد ساییده شدن بدنه هم بگم تمام لپ تاپ هایی که بدنه پلاستیکی دارن بعد از یه مدت اینطوری میشن و فقط برخی مدلها که آلومینیومی هستن رنگشون ثابته .
البته از کیفیت 1640 هم نباید گذشت که به یه نوعی رقیب FW هست ...
سلام منم با این حرف دوستمون موافقم من خودم یه fw35g با گارانتی ایران رهجو گرفتم خیلی هم عالیه و این موردایی که دوستان میگنم ما که تا حالا توش ندیدیم![]()
کسانی که لنوو داشتن میتونن بگن thinkpad t400 بهتر یا dell latetiude e6400 .رم t400 ddr3 است .بقیه کانفیگ برابر . به نظر شما کدوم کیفیت ساخت بهتری داره؟
lcd کدوم بهتره هر دوشن با مانیتور led هم فروخته میشن.
من یه سری چیزها گفتم ، بعضی ها خیلی بزرگ برداشت کردن ، مسلما سونی که نمیاد جنس داغون بزنه
ولی مواردی دیده شده ، (دور LCD یه سری لاستیک برای حفظ فاصله اون و کیبورد هست) ، جای اونا رو کیبورد میمونه ، بیشتر از بقیه لپتاپ ها!
فن هاش صدای نه چندان کمی تولید می کنن. بیشتر از لپتاپهای با صدای متوسط. ، ولی نمیشه گفت صداش زیاده ، فقط بیشتر از متوسطه.
کانفیگ LED دار موجود نیست ، LCD ش هم تو محیطهای تاریک مشکلاتش بیشتر از هم قیمتهای خودشه ، بطوری که بعضی محیطهای سیاه که توی بقیه LCD ها یه مقدار روشن تر از سیاهه ، تو این Laptop طوسی رنگ بنظر میرسه که بشخصه من رو خیلی اذیت می کنه این مورد ولی واسه بعضیها موردی نداره.
----------------------------------------
در صورتی که 1640 بغیر از یه مقدار گرما، تقریبا هیچ مشکلی نداره ، و تو هیچ نقدی به این مشکلات اشاره نشده
در عوض زاویه دید خیلی خیلی خوبی داره LCD ش ، قیافه خوبی داره ، کیبورد جالبی داره و خیلی نکات مثبت دیگه ، سونی که صاایران نیست که، سونیه! مشکلاتش رو جدی نگیرید ، بخرید بره پی کارش...
--------------------
شاید اشتباه نوشتن شاید هم درست ، تنظیمات رزولوشنتون رو نگاه کنید و تطبیق بدیدنوشته شده توسط esyo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ذوست عزیز
این 1640 که در امضای شماست
نوشته 1080p ولی روی کارت گارانتی من زده HD720+
به نظر شما اشتبا هی شده؟
چطور تشخیص بدم که 1080 p هست؟
این رو هم بگم که من فیلم های 720 1080 I P زیاد دارم
برای تای÷ قارسی چه کنم؟
با تشکر
رزولوشن های HD
1280x720 = 720p
1366x768 = 768p
1600x900 = 900p
1920x1080 = 1080p
به مورد اول میگن HD Ready یا Standard HD ، در مانیتورها / HDTV ها / لپتاپها به کار میره ، مانیتور های 17 اینچ ، همه نوع HDTV و لپتاپهای 13 و 14 اینچ و یا این حدود ، بهترین گزینه رزولوشن شون اینه.
مورد دوم هم میتونه 1366 باشه یا 1360 فرقی نمیکنه ، بهشون میگن HD ready و زیاد به اسم 768p شناخته نمیشن ، بیشتر به این علت بهشون میگن 768p که ملت بدونن محصول رزولوشن بیشتری از استاندارد داره. در مانیتورها / HDTV ها / لپتاپها به کار میره ، برای لپتاپ های 14 و 15 اینچ و این حدودها بهتره ، همه جور HDTV و مانیتور های 18و19 اینچی.
مورد سوم هم تقریبا اصلا چیزی به اسم 900p وجود نداره و در HDTV ها به کار نمیره اصلا ،برای دستگاه هایی مثل PS3 و X360 که از چهارچوب استاندارد رزولوشن ها استفاده می کنن ، این رزولوشن غیر قابل تشخیصه ، بنابر این نمیشه بهش گفت استاندارد، در لپتاپ ها/مانیتور ها به کار میره ، لپتاپهای 15،16 اینچی ، مانیتور های 20 و 21 اینچی و در HDTV به کار نمیره.
لپتاپ با این رزولوشن پیشنهاد میشه ، ولی مانیتور ، بخصوص اگر بهش وسایلی مثل PS3 وصل می کنید پیشنهاد نمیشه. ولی برای لپتاپ باز هم میگم ، خیلی خوبه.
مورد چهارم بهش میگن Full HD ، در لپتاپ/مانیتور/HDTV استفاده میشه ، نهایت کیفیت HD رو داره ، در همه موارد توصیه میشه ، همه HDTV ها میتونن استفاده کنن، مانیتور های 21 به بالا ، لپتاپ های 16و17 اینچی و یا بالاتر این رزولوشن به دردشون میخوره ، البته واسه 16 یه خورده زیاده ، ممکنه باعث شه آیکونهای ویندوز یه مقدار ریز بنظر بیان.
-----------------------
دو نکته مهم هم وجود داره.
1-هر چقدر رزولوشن بالاتر باشه ، کارت گرافیک باید پیکسلهای بیشتری رو رندر کنه و طبعا فشار بیشتری بهش میاد ، بنابراین بازیها با فریم بر ثانیه کمتری اجرا میشن یعنی کمتر ، روون اجرا میشن
2-خب ممکنه بگید من رزولوشن رو کم می کنم ، خیلی راحت! ، ولی LCD مثل CRT یا همون مانیتور های قدیمی لامپ تصویری نیست . در مانیتور های قدیمی ، وقتی رزولوشن رو کم میکردیم ، تعداد پیکسلها کم می شد و در نتیجه فاصله بین پیکسلها بیشتر میشد ، در نتیجه کیفیت کار پایین میومد ولی بد نمی شد!،ولی در LCD چیزی به اسم رزولوشن Native وجود داره که رزولوشن Native هر مانیتور LCD ، بیشترین رزولوشنیه که اون مانیتور می تونه ساپورت کنه، وقتی رزولوشن کمتر از اون رو انتخاب می کنید ، پیکسلهای مانیتور از سر جاشون تکون نمیخورن!! ، و تصویری که پردازش میشه ، کوچیک میشه ، میاد تو مانیتور و کشیده میشه به تعداد پیکسل های رزولوشن Native ! ، یعنی اگر Native شما 1280x720 هست ، شما اگر رزولوشن 1024x640 رو انتخاب کنید ، پیکسلهای مانیتور رو همون سایز 1280x720 باقی می مونن. و تصویری که از کارت گرافیک میاد به مانیتور ، میشه 1024x640 و مانیتور اون رو می کشه تا اندازه 1280x720 کنه ، در نتیجه تصویری مات ، بی کیفیت و با لبه های بریده بریده می بینید مثل عکس زیر:
...و در انتخاب LCD دقت کنید!
Last edited by Mahbod91; 18-05-2009 at 02:25.
ديونه شدم خدا بالاخره dell1640 بهتره يا fw36gj تورو خدا بگين
اگه 210000 تومن براتون مسئله اي نيست dell بخرين.ولي من خودم انشالله سوني ميخرم (البته اگه ايران رهجو fw 36jg/b بياره)
Last edited by mehdivet; 18-05-2009 at 08:13.
ممنون از توضيحات خوبتون. فقط من شنيدم اون سري هايي كه كه 1600*900 هستن مشكل نور و رنگ دارن و توي 1920 *1080 با 2 لامپ اين مشكل حل شده.من يه جايي خوندم كيفيت fw ها با صفحه ECO پايينه ولي در مدلهاي HICOLOUR خيلي خوبه.اگه لينك مناسبي داشتين ممنون ميشم بگين بخونم.
در ضمن به نظر منم DELL شيكتر و كم مشكلتره ولي در قبال 210000 گرونتر بودن گارانتيش كمتره بلوري نداره رزولوشنشم پايينتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)