تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 1045 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747787837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام . در آفیس 2010 روی File در گوشه سمت چپ کلیک کنید بعد گزینه Info حالا گزینه Protect document رو بزنید ، حالا گزینه Mark as final . این کار باعث میشه طرف مقابل ( به غیر از خودتون که starter محسوب میشید ) فقط بتونه فایل رو بخونه .

برای 2007 راهی نیست؟
    ممنون

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

درایمیل یاهو time new roman رو انتخاب کردم ولی موقع نوشتن فارسی باز هم نمی تونم روی یک حرف علامت سکون بکذارم . اگر میشه بیشتر توضیح بدین

در ورد فونتی بنام یاقوت نمیبینم . البته توی فونت های مریم روی سیتم ام هست ولی در ورد همه ی فونت های مریم رو ناخوانا نشون میده
    آقا این فونت که بهتون معرفی کردم کاملا عربی رو ساپورت می کنه . شما چی می خوای بنویسی ؟

برای 2007 راهی نیست؟
    ممنون
    فک نمی کنم مگه با نرم افزار دیگه خودت فقل بذاری . سرچ کنید پیدا می کنید .

3. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا این فونت که بهتون معرفی کردم کاملا عربی رو ساپورت می کنه . شما چی می خوای بنویسی ؟
    من می خوام فارسی بنویسم منتها برای بعضی کلمات لازمه که حتما زیر و زبر رو هم بگذارم تا خواننده متن رو درست متوجه بشه . اگر این یاقوت با یاقوت مریم متفاوته لطفا برای من بگذار شاید مشکلم حل بشه . یاقوت مریم رو دارم روی سیستم ولی در ورد ناخوانا دیده میشه و نمیشه انتخابش کرد .

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

من می خوام فارسی بنویسم منتها برای بعضی کلمات لازمه که حتما زیر و زبر رو هم بگذارم تا خواننده متن رو درست متوجه بشه . اگر این یاقوت با یاقوت مریم متفاوته لطفا برای من بگذار شاید مشکلم حل بشه . یاقوت مریم رو دارم روی سیستم ولی در ورد ناخوانا دیده میشه و نمیشه انتخابش کرد .
    سلام . شما بیا به این لینک و فونتهای B فارسی رو دانلود کن ، امیدوارم مشکلتون حل شه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    چطور میشه کاری کرد که فایل ورد به هیچ وجه قابل ویرایش نباشه؟
    ممنون
    برای 2007 راهی نیست؟
    ممنون
    برید به Protect Document بعد Restrict formatting and editimg رو بزنید
    بعد Allow only this type of editing in teh document رو تیک بزنید,
    بعد از منوی کشویی Filling in forms رو انتخاب کنید و از قسمت سوم yes رو برنید و پسورد رو وارد کنید و فایلتون رو Save کنید.

8. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام . شما بیا به این لینک و فونتهای B فارسی رو دانلود کن ، امیدوارم مشکلتون حل شه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست خوب ، نمی دونی چه کمک بزرگی کردی . بی اندازه ازت ممنونم . همین فونت مشکلم رو حل کرد .

حالا کسی که این متن من رو دریافت می کنه هم حتما باید همین فونت B یاقوت روی سیستمش باشه ؟ اگر نداشته باشه متن من براش درست دیده نمیشه ؟

10. این کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

دوست خوب ، نمی دونی چه کمک بزرگی کردی . بی اندازه ازت ممنونم . همین فونت مشکلم رو حل کرد .

حالا کسی که این متن من رو دریافت می کنه هم حتما باید همین فونت B یاقوت روی سیستمش باشه ؟ اگر نداشته باشه متن من براش درست دیده نمیشه ؟
    با سلام و تشکر از لطف شما.... پیشنهاد می کنم که طرف مقابل هم نصبونده باشه....
    مثلا فرض می کنیم که شما با یاقوت ایمیل کردی ، خوب ، پیشنهاد می کنم شما همراه با ایملتون فونت یاقوت رو هم Attach کنید که طرف مقابل هم بنصبونه

.

12. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    چرا وقتی متنی را که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم داره رو از نت توی ورد کپی می کنم کلا به هم می ریزه؟
    با note pad هم حل نمیشه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام
    چرا وقتی متنی را که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم داره رو از نت توی ورد کپی می کنم کلا به هم می ریزه؟
    با note pad هم حل نمیشه
    ممنون
    سلام . شما اول توی ورد CTRL+SHIFT سمت راست کیبرد رو بزن تا چیدمان از راست به چپ بشه بعد کپی کن توش .

15. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر از لطف شما.... پیشنهاد می کنم که طرف مقابل هم نصبونده باشه....
    مثلا فرض می کنیم که شما با یاقوت ایمیل کردی ، خوب ، پیشنهاد می کنم شما همراه با ایملتون فونت یاقوت رو هم Attach کنید که طرف مقابل هم بنصبونه

.
    مشکل اینجاست که طرف مقابل تا این حد به کامپیوتر وارد نیست که اینکار رو بکنه . به هرحال تا همین حا کمک بزرگی کردی باز هم ممونم از شما .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •