برای 2007 راهی نیست؟
ممنون![]()
برای 2007 راهی نیست؟
ممنون![]()
آقا این فونت که بهتون معرفی کردم کاملا عربی رو ساپورت می کنه . شما چی می خوای بنویسی ؟
فک نمی کنم مگه با نرم افزار دیگه خودت فقل بذاری . سرچ کنید پیدا می کنید .![]()
من می خوام فارسی بنویسم منتها برای بعضی کلمات لازمه که حتما زیر و زبر رو هم بگذارم تا خواننده متن رو درست متوجه بشه . اگر این یاقوت با یاقوت مریم متفاوته لطفا برای من بگذار شاید مشکلم حل بشه . یاقوت مریم رو دارم روی سیستم ولی در ورد ناخوانا دیده میشه و نمیشه انتخابش کرد .
سلام . شما بیا به این لینک و فونتهای B فارسی رو دانلود کن ، امیدوارم مشکلتون حل شه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
برید به Protect Document بعد Restrict formatting and editimg رو بزنیدبرای 2007 راهی نیست؟
ممنون![]()
بعد Allow only this type of editing in teh document رو تیک بزنید,
بعد از منوی کشویی Filling in forms رو انتخاب کنید و از قسمت سوم yes رو برنید و پسورد رو وارد کنید و فایلتون رو Save کنید.
دوست خوب ، نمی دونی چه کمک بزرگی کردی . بی اندازه ازت ممنونم . همین فونت مشکلم رو حل کرد .
حالا کسی که این متن من رو دریافت می کنه هم حتما باید همین فونت B یاقوت روی سیستمش باشه ؟ اگر نداشته باشه متن من براش درست دیده نمیشه ؟
با سلام و تشکر از لطف شما.... پیشنهاد می کنم که طرف مقابل هم نصبونده باشه....
مثلا فرض می کنیم که شما با یاقوت ایمیل کردی ، خوب ، پیشنهاد می کنم شما همراه با ایملتون فونت یاقوت رو هم Attach کنید که طرف مقابل هم بنصبونه
.![]()
سلام
چرا وقتی متنی را که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم داره رو از نت توی ورد کپی می کنم کلا به هم می ریزه؟
با note pad هم حل نمیشه
ممنون![]()
سلام . شما اول توی ورد CTRL+SHIFT سمت راست کیبرد رو بزن تا چیدمان از راست به چپ بشه بعد کپی کن توش .
![]()
مشکل اینجاست که طرف مقابل تا این حد به کامپیوتر وارد نیست که اینکار رو بکنه . به هرحال تا همین حا کمک بزرگی کردی باز هم ممونم از شما .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)